gardeniaa 03.04.08, 23:06 ja się chyba tej nauczę www.youtube.com/watch?v=vZPmZ64m3_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gardeniaa Re: kołysanka dla męża:) 04.04.08, 20:24 żadna z was mężowi do snu nie spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 11:32 Ja śpiewam min. tę piosenkę ale... w samochodzie żeby nie zasnął jak jedziemy nocą. Trochę fałszuję i trochę nie znam tekstu )) ale co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 11:41 Ale jak chcesz się nauczyć fajnej retro piosenki to polecam tę (perry Como): www.youtube.com/watch?v=Lk8bcX5yeoU Ten facet to nie Perry Como ale dobrze mu idzie!! Poza tym tę piosenkę przy odrobinie dobrych chęci każdy dobrze zaśpiewa Coś przypomina? A - tak, ta piosenka pojawiła się też w LOST- Zagubieni! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 11:48 Ja wolałabym, by nikt, nawet mój własny mąż nie słyszał jak śpiewam. Mogłoby to się niekorzystnie odbić na psychice ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 14:52 a ja lubie te www.youtube.com/watch?v=_4DJMPGNiD0&feature=related w ogole te plyte robbiego zjadam w calosci Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 14:54 oczywiscie franka w orginale zjadam tym bardziej- ja bym sie w tych czasach mogla urodzic w pleasantville Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 16:49 Dzięki za przypomnienie Franka Szkoda że mój mąż nie lubi śpiewać, wtedy może spróbowalibyśmy to: www.youtube.com/watch?v=PoSbnAFvqfA&feature=related )))) Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: kołysanka dla męża:) 06.04.08, 22:56 wieczna-gosia napisała: > oczywiscie franka w orginale zjadam tym bardziej- ja bym sie w tych czasach > mogla urodzic w pleasantville Stachurskiemu też nieźle poszło (cover "Żyłem jak chciałem") Odpowiedz Link Zgłoś