smx 05.04.08, 09:54 W jaki sposób mozna zneutalizowac zapach moczu? Jak wchodze do pokoju dziecka to mam wrazenie ze wszystko pachnie moczem...raz sobie siknął na wykładzine i chyba na fotel Pozdrawiam Smx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: Zapach moczu.... 05.04.08, 11:03 Zrób dziecku badanie moczu-bo może wdała się infekcja? Zdrowy mocz nie powinien aż tak śmierdzieć Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: Zapach moczu.... 05.04.08, 11:39 jestem na etapie uczenia syna siku do nocnika, ale z tego nic nie wychodzi. Sika gdzie popadnie, ale nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Zapach moczu.... 05.04.08, 23:10 Jest taki Vanish w proszku do dywanów, do czyszczenia na sucho. Ja kiedys wlasnie tego uzywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: Zapach moczu.... 05.04.08, 12:01 Zrób sobie w spryskiwaczu roztwór wody i octu (tak pół na pół), spryskaj dość mocno i wytrzyj ile się da. U mnie ostatnio pies dostał leki moczopędne i nie wytrzymywał. Pomogło :o) Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: Zapach moczu.... 05.04.08, 12:26 dobrze wiedziec moze sie kiedys przyda Odpowiedz Link Zgłoś