jola9932 06.04.08, 23:00 menforum.pl/rozrywka/film/seks-na-wielkim-ekranie-cz.2.html jak dla mnie monica belucci, nie Morgen? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: które piersi najpiękniejsze? 06.04.08, 23:18 zabanowoali by mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: to dawaj na priva:) 06.04.08, 23:21 Mąż niepozwala i tak zazdrosny))) tajne))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: to dawaj na priva:) 06.04.08, 23:22 zazdrosny o kobietę? to wyślij bez konsultacji Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: to dawaj na priva:) 06.04.08, 23:26 hehe..masz jak w banku, jak tylko je zdejmę jakoś)))) Moja własna matka wysyłala mnie na konkurs mokrego podkoszulka.oj dawno...cholera a ja taka cnotliwa byłam..teraz miałabym zdjęcia)))) na wspominki mi sie zebrało))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: to dawaj na priva:) 06.04.08, 23:28 może jezcze ci się uda zrobić takie foty, dawać wiadro z wodą a ty wskakuj w koszulke Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: to dawaj na priva:) 06.04.08, 23:32 To jest pomysł do rozważenia)) niech no tylko cieplej się zrobi))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: które piersi najpiękniejsze? 06.04.08, 23:22 śmiem twierdziż, że moje Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: które piersi najpiękniejsze? 06.04.08, 23:27 twierdzisz????)) a ile spraw załatwiłaś na "cyc" ????))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 14:13 Ooo, co chwila załatwiam Ostatnio próbowałam na egzaminie na prawko, ale trafiłam na kobietę i... chyba była heteroseksualna ) Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 00:01 zdecydowanie ulubiona aktorka mojego brata czyli Salma Hayek ma najfajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 00:09 Jak znam życie, to jutro rano dowiemy się, że lipcowej. I nie będzie to autoironia Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 moje. 07.04.08, 07:26 jola9932 napisała: > menforum.pl/rozrywka/film/seks-na-wielkim-ekranie-cz.2.html > jak dla mnie monica belucci, nie Morgen? Odpowiedz Link Zgłoś
denea A co tam piersi, ale czy one na pewno noszą 07.04.08, 08:09 dobre staniki ?? P.S. Jestem na etapie ewangelizacyjnym ;P Głoszę dobrą nowinę, nawracam, truję doopę ekspedientkom a także śnię, ale mojego 65F jeszcze nie mam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=76986610 Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 08:40 >jak dla mnie monica belucci, nie Morgen? Noooooo! A tak na marginesie, to w dobrze dobranym staniku każde mogą być piękne (tak, tak, ja też należę do sekty stanikowej), a w złym nawet najpiękniejsze tracą urodę. Nawiasem mówiąc, moje też ładne - jak rajskie jabłuszka Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 09:00 Oj dziewczyny, moje z zadziornego B po wykarmieniu wampirkow dwoch spelzly do nedznego A. Co przy wzroscie 173cm jest nedzym wynikiem. A Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 09:08 alyeska napisała: > Oj dziewczyny, moje z zadziornego B po wykarmieniu wampirkow dwoch > spelzly do nedznego A. Już widać, że nosiwsz źle dobrane staniki. Nie ma czegoś takiego, jak piersi A, B, C etc. Nie ma i już. Sama literka nic nie znaczy, bo absolutnie czym innym jest 65B, a 80B. Absolutnie. A najpiękniejsze mam rzecz jasna ja, ale to chyba oczywiste? Duże, świetnie ostanikowane, naturalne i takie kształtne, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 09:17 Alyeska, ładnie się wymierz i pędź tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Wyżej dobrze koleżanka napisała - nie ma biustu "A". 70A od 85A jest diametralnie różne Ja całe życie nosiłam puszapy 75B (o ja głupia), a teraz śmigam w miękkim 65D, a wierz mi, cycków to ja dużych nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 09:21 morgen_stern napisała: teraz śmigam w miękkim 65D, a wierz mi, cycków to ja > dużych nie mam Ja też nie mam dużych, a śmigam w 55N Przed uświadomieniem - 75F, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 11:19 wykonuje polecenia natychmiast.Czy jednak od tego biust mi sie powiekszy ? ) W stanikach to ja niezle wygladam, ale bez... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 16:50 Jeśli będzie stanik dobrze dobrany, to biust wróci na swoje miejsce (latami upychany za luźnym obwodem i za małą miseczką, rozmazywany pod skórą) spod pach i z pleców, odzyska kształt, jędrność i formę. Masz jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 16:55 mnie troche przeraza idea stanika 65 - w czyms takim mam wrazenie ze sie dusze... i slady na skorze zostaja jak po za ciasnych majtkach... prawde mowiac ja baardzo długo stanika nie nosiłam - było mi super bez - w pracy pierwszej troche sie opamietałam a teraz cholerstwo urosło i musze cos nosic bo sie dynda Odpowiedz Link Zgłoś
velika Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 18:05 ciśnie przy za małej misce. Przy dobrze dobranej nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: które piersi najpiękniejsze? 07.04.08, 20:56 nie ma opcji zeby jakas miska była za mała na to co ja miałam z przodu przed ciazą w misce wiekszej niz b mogłabym zmiescic dugi komplet - w obwodzie mniejszym niz 75 nie dawałam rady sie zapiąc najlepiej mi było bez stanika... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia piersi jak piersi 07.04.08, 16:52 ale zmarszczki to ona ma sliczne... ze o oblesnie seksownym mezu nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś