mma_ramotswe 01.05.08, 17:46 + śmietana+mąka+ dwie paczki warzyw na patelnię. Tyle zjedli dziś na obiad moi teściowie. Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kali_pso Re: kilo kaszy i kilo schabu 01.05.08, 17:50 Rapaholin dałaś na deser?P Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: kilo kaszy i kilo schabu 01.05.08, 17:58 coś Ty! To dla nich normalne ilości Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: kilo kaszy i kilo schabu 01.05.08, 18:01 No to rzeczywiscie lubia podjesc Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Ile to miejsca w zoladku zajmuje... 01.05.08, 18:01 Wrzucic wszystko razem do jednej miski, wymieszac i na pol Rozumiem, ze we dwoje to spozyli Ciekawe czy myja pupy po taaakim wyproznieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Ile to miejsca w zoladku zajmuje... 01.05.08, 18:04 We dwoje, ale nie dzieliłabym tego na pół, tylko na 4. I z tego 1 część zjada teść, a 3 teściowa Odpowiedz Link Zgłoś
denea Całkiem nie a propos :P 01.05.08, 21:51 O, wątek spożywczy, to może też poleci tam gdzie tamten o dzisiejszym obiedzie ? Odpowiadałam właśnie na post i chyba akurat trwało sprzątanie bo wątek zniknął, więc wkleję tu bo dobre żarełko mi wyszło ;PP "ja dziś zapodałam zawijańce z kurzęcych biustów. Trzy marchewki, seler starłam na grubszej tarce, poddusiłam, do tego por i drobno pokrojone pieczarki, na koniec trochę startego żółtego sera. Nakłada się na krzepką pierś, zawija, panieruje i smaży - najpierw tą stroną z krawędzią, żeby się nie rozwaliło. Pychotka Chłop nie mógł się nachwalić " Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Całkiem nie a propos :P 01.05.08, 23:35 Robię podobne, zamiast marchewki i selera daję czerwoną paprykę. A pieczarki obowiązkowo podpiekam z cebulką i czosnkiem (dużo). Odpowiedz Link Zgłoś