18_lipcowa1 jak Lipcowa napisze ze jest ladna 21.06.08, 09:56 albo idealna watki na ten temat byly rekordowe,ludzi w oczy kole, nie tyle czyjas uroda, bo wiadomo ze kazdemu co innego sie podoba, ale raczej pewnosc siebie albo to ze sie siebie po prostu lubi poza tym dlugo dlugo nic potem aborcja dlugie karmienie piersia seks, zdrady, rozwody nielubienie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Lipcowa, dobre... 21.06.08, 10:01 Lipcowa, jedna z nielicznych twoich wypowiedzi, która mnie rozbawiła a nie zirytowała Masz rację- wystarczy, że napiszesz cos o sobie i już frekwencja w takim watku murowana Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Lipcowa, dobre... 21.06.08, 10:04 Chociaż i tak kiedyś było ostrzej, teraz jakby Lipcowej język się stępił. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Lipcowa, dobre... 21.06.08, 10:12 kawka74 napisała: > Chociaż i tak kiedyś było ostrzej, teraz jakby Lipcowej język się stępił. Kawka, prawda. Ostatnio w bezsenna noc postanowilam poczytac siebie sprzed lat i powiem Ci ze lekko poczerwienialam z oburzenia ))) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 o widzicie? znowu! 21.06.08, 10:10 > Masz rację- wystarczy, że napiszesz cos o sobie i już frekwencja w > takim watku murowana prawda? )) Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: jak Lipcowa napisze ze jest ladna 21.06.08, 10:09 Nie wierzę. Nie jestem długo na tym forum, ale wierzyć mi się nie chce. A ja i tak jestem ładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: jak Lipcowa napisze ze jest ladna 21.06.08, 10:12 mma_ramotswe napisała: > Nie wierzę. Nie jestem długo na tym forum, ale wierzyć mi się nie > chce. > A ja i tak jestem ładniejsza ale w co?w rekordowe watki czy w moje poczuce wlasnej wartosci? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: gorrrrące tematy 21.06.08, 09:57 wysadzanie dzieci na plaży osobiście założyłam i było ponad sto postów, z czego 2/3 to było usprawiedliwianie się, połowa pozostałych poparcie dla strzelania do wysadzających, a reszta - bluzgi rozwścieczonych harpii fajne to było Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso he, he...n/t 21.06.08, 10:00 Kawka, urlop przed nami, jeszcze niejeden taki wątek powstanie Jak tam nastrój w pierwszy wakacyjny weekend? Niektórzy to mają dobrze, co/))))? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: he, he...n/t 21.06.08, 10:03 O, kochana, ja jeszcze do pracy w przyszłym tygodniu Ale i tak znajdzie się pięćdziesiąt zylionów mądrali, które będą NA PEWNO wiedziały, że nasza praca to bułka z masłem, że mamy trzy miesiące wakacji i że i tak zarabiamy za dużo, bo dostajemy pieniądze za nicnierobienie. No właśnie - kolejny temat: zarobki nauczycieli. Plus strajki tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: he, he...n/t 21.06.08, 10:09 O, kochana, ja jeszcze do pracy w przyszłym tygodniu Ja w sumie też, we wtorek mam radę końcową. No właśnie - kolejny temat: zarobki nauczycieli. Plus strajki tychże Jakże mogłam zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: gorrrrące tematy 21.06.08, 10:08 To dzieci można wysadzać na plaży???? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: gorrrrące tematy 21.06.08, 10:20 Jak się okazuje, można. Widziałam na własne oczy, jak mamunia odlewała dziecię między kocami i ręcznikami plażowiczów. Proponuję jednakowoż zamknąć temat, bo za sekundę będzie tu stado harpii twierdzących, że mocz dziecka jest nietoksyczny, pięknie pachnie, toaleta jest za droga, za daleko, pieluchy za ciężkie do dźwigania, a w ogóle ci, którzy nie godzą się na wysadzanie dziecka komuś nad głową, są przepełnieni nienawiścią do przyszłości narodu, a w dodatku mają psy, które z całą pewnością załatwiają się na plaży, kiedy tylko ta opustoszeje. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Jak wymienic zarowke na emamie... 21.06.08, 10:09 Wszystkie cos wymyslily Odpowiedz Link Zgłoś