wiolek26 26.06.08, 10:06 Natrafiłam na Wasze forum przypadkiem i cieszę się że je znalazłam. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swojego grona. Niektóre z Was znam z forum mam lipcówek 2007 czy też mam z Bielska Białej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: przywitanie 26.06.08, 10:10 Jeszcze będziesz płakać, że znalazłaś to forum ) Albo przynajmniej głośno przeklinać ) Ale witaj, witaj Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: przywitanie 26.06.08, 10:13 A to my sie nie znamy, bo ja ani z lipcowek, ani z Bielska Bialej. Ja z lipcowek, ale 2002 moglabym byc ewentualanie(ale tez nie jestem), ale z Bielska Bialej to juz na pewno nie) No to czesc Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: przywitanie 26.06.08, 11:53 Kobieto, uciekaj stąd, tu jest obrzydliwie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 nastepne serce przepełnione nadziejami.. 26.06.08, 12:40 zjedza ci tu serce a nadzieje spuszczą w klozecie...uciekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: nastepne serce przepełnione nadziejami.. 26.06.08, 13:53 powiedziała joaśka, która tu czwórkę dzieci urodziła, a jak wszystkie wiemy to trochę trwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: nastepne serce przepełnione nadziejami.. 26.06.08, 22:17 Aśka kwiczę A autorkę wątku witam chlebem i solą ... jakby co, wal do mnie na skargę Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: przywitanie 26.06.08, 22:13 Jeszcze masz szanse by zwiać. Ja też trafiłam przypadkiem i wciągnęło mnie. Teraz już nie mam szansy się uwolnić Więcej czytam, mniej piszę, ale masę czasu tu spędzam. Więc witam i życzę mocnych nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: przywitanie 26.06.08, 22:28 a ja ni huhu nie potrafię zrozumieć jak można czytać a nie pisać. Tyle razy się już zarzekałam: tylko zajrzę na chwilkę, poczytam i pójdę. No i zaglądam, szlag mnie trafia, krew zalewa, albo ciekawość zżera, automatycznie klikam "odpowiedz"... no i jakoś tak samo wychodzi, że się ni z tego ni z owego wdaję w jałową dyskusję Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: przywitanie 26.06.08, 22:35 Nic się nie bój,żywcem Cię nie zjemy Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: przywitanie 26.06.08, 23:13 a wodka? gdzie wodka??? POWINNA BYC WODKA NA WKUPNE! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek26 Re: przywitanie 27.06.08, 10:18 Dzięki za ciepłe przywitanie A wódka na wkupne? proszę bardzo ale wirtualnie chyba Pozdrawiam e-mamy Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: przywitanie 27.06.08, 10:29 A witamy, nie wiem czy ktokolwiek czy doradzi cokolwiek ale..z pewnoscią dowiesz sie jak nie być,albo jak być patologią oraz uzyskasz pełna instrukcje dotycząca jak nalezy sie ubierać, malować, perfumować oraz czesać i jak często zmioeniac bielizne czyli wszystkiego tego co nalezy do odbrego tonu. czeka Cię lektura dotycząca aborcji, zdradzania,przedszkola a niani..... W razie co nie przejmuj się, każdemu się oberwałao i każdy dowala ,jak to matki. Odpowiedz Link Zgłoś