babsee Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:38 Moze ja durna jestem ale jak mam zobaczycv kto byl na profilu małża? przeciez musialby on sie zalogowac zeby to zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:46 ej..no powiedzcie mi..moge zobaczyc kto byl na profilu męża? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:49 tylko jak się zalogujesz na jego profil Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:53 a czy na Mariolkę to moze wchodzić kilka osób??? o ja pikolę perwersja normalnieDDD Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:55 beata985 napisała: > a czy na Mariolkę to moze wchodzić kilka osób??? jednocześnie, znaczy się??? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Przełomowa chwila: mamy pierwszego znajomego 27.06.08, 20:57 Nie wiem, która mariolka go kliknęła - ja nie, przysięgam! - ale kurka przeca nie bedziemy wybrzydzać Dobry i Pawełek)))) Wiecie co, ja sie dziwię, jakim cudem my wczesniej na to nie wpadłysmy... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: a to tylko 3 ostatnich widać??? 27.06.08, 21:03 u mnie na legalnym widać więcej. Może te trzy zgłupiały deczko i na zmianę wchodzą na Mariolkę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: a to tylko 3 ostatnich widać??? 27.06.08, 22:24 Ja też wlazłam na Mariolkę Ale jak my z Mariolki poodwiedzamy siebie, tzn odwrotnie, jak z prawdziwych kont poodwiedzamy Mariolkę, to się poznamy, dobrze kombinuję? I forum nie będzie anonimowe Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: O! już uciekł;-) 27.06.08, 21:02 kobiety ja się od pół godziny tak śmieję, że syn przyszedł sprawdzić czy wszystko ze mną dobrze DDDD Popłakałam się ze śmiechu DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: O! już uciekł;-) 27.06.08, 21:05 Mój tez zagląda, bo w telewizorze jęki (funny Hill), a ja rechoce Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:41 hehehe, a jak tę Mariolę znaleźć w wyszukiwarce? Wchodzić do niej nie będę, bo mam swoje tajne konto, a tę galerię bym z chenciom oglądnęła i przy okazji obaczyła, czy aby się nie wyświetlam. Ciśnienie mi ta funkcja rano podniosła straaasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:44 dirgone, po prostu sie zaloguj jako mariolka (dane wyżej) Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:45 fajna ta mariola. dziewczyny, jesteście boskie. no i już ma galerię zdjęć )) by sobie ją znaleźć wpisz: mariola kabaczek (bączek) Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:46 ...i już są osoby, które podglądają profil ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:50 teraz bedziemy widzialy-jako Mariolki-tych ktorych oglądamy-jako Mariolki-bo oni przyjdą obejrzec Mariolke dom wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:50 ... i jak szybko przybywa tych gości na profilu )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:45 He,he..dobre.Bylam mariolką-alter ego Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 20:51 Przewidziałam to i już od jakiegoś czasu przeglądam zdjęcia eksów z lipnego profilu Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:05 Byłam Mariolką ,fajna jest Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:03 Dzieki za Mariolke - bo odwiedzil mnie ktos, kogo calkiem nie znam. Jako Mariolka go odwiedzilam, ale wciaz go nie pamietam Kurde, sklonowana Mariola opanuje cala n-k. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b eee, tam... macie problemy ;DDD 27.06.08, 21:07 mnie się ta nowa opcja bardzo podoba i fajowa jest jak ktoś do mnie zajrzał to znaczy, że co??? coś go pewnie zainteresowało i możnaby spróbować nawiązać jakąś nową znajomość! )))) a jak ktoś do kogoś zajrzy, nawet ja sama do kogoś ze szkolnych lat kogo prawie zapomniałam to też jest to pretekst, żeby odświeżyć znajomość, no nie??? tak samo z tymi waszymi eksami czy eksiami - wirtualnie łapki se podać i pal licho całą reszte! DD Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 jak sie sprawa rypnie 27.06.08, 21:09 co pewnie prędzej czy pózniej nastąpi to zablokują mariolce konto sie tez usmiałam mariolka górą Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:09 Mój luby zaraz mi głowę chyba urwie, bo zamiast sprzątać po wierceniu ściany, to ja się tak frywolnie zabawiam. Mojego legalnego profilu nikt na razie nie odwiedził, chyba mnie nie lubią,heh. Albo inaczej - może mało jest osób, które mnie nie lubi? Bo ja to w sumie tych oglądałam tylko, co normalnie z ledwością bym się przywitała z nimi. Ależ się podbudowuję,heh Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:20 a mnie wyobraźcie sobie,ze odwiedziły najpiekniejsze kobiety dolnegoslaska...i mnie nie zaprosiły((((((((( zaraz na mariolkę wejde Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:30 a mi sie mariolka nie pojawia w wyszukiwarce(( a chcę ją odwiedzić, buuu dlaczego??? kilka razy próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:32 ona jest mariola kabaczek, a nie mariolka może dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:33 wiem dlania i tak włąsnie wpisuję samej siebie to chyba nie mozna) nie wyswietli sie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:32 Zaloguj sie jako mariola, a potem odwiedz siebie I juz bedziesz miala mariolowy profil w gosciach, a wtedy mozesz ja odwiedzac jako Ty do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:32 Ja też jej znaleźć nie mogłam. Myślę, że nasza klasa jeszcze tego nie zakodowała, albo Mariolka ma ustawione w prywatności, żeby jej nei można było wyszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
resia80 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 21:37 wszystko fajnie... ale co mi po tym wszystkim jak ex zablokowal dostep do swojej galerii osobom nie uraczonym jego zaproszeniem hmm... a moze zaprosi mariolke, jesli Ona go poprosi? ;ppp pozdrowionka pomysłowe emamuśki A. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Jest problem 27.06.08, 21:38 Mariolka szkół żadnych nie pokończyła. Troche wstyd, taka niewyedukowana... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jest problem 27.06.08, 21:40 dlatego nikt jej do znajomych nie dodaje) jacys miłosnicy morza tylko Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Jest problem 27.06.08, 21:43 Ani chybi. Z wszystkich waszych ex, którzy wchodza na mariolkę najlepszy na razie jest Pióro. Której to?)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Jest problem 27.06.08, 21:47 ))))))))))))))))))))) ja juz nie mogę ide stąd.... wchodzi na mariolkę)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: Jest problem 27.06.08, 21:49 Obejrzałam sobie Pióro )) Ide po drugi kieliszek wina, bo na trzeźwo nie mogę już, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Jest problem 27.06.08, 21:58 o ja pikolę, wszyscy włażą na Mariolkę ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jest problem 27.06.08, 21:59 Dziewczyny ale popłoch Mariola wprowadzi u ex ) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Jest problem 27.06.08, 22:03 a czy mariolka nie powinna mieć jakiejś rozbieranej foty? Albo przynajmniej seksownego rozkroku na krześle? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 popieram! foty w białych kozaczkach trzeba!! 27.06.08, 22:04 byłam marolą, odwiedziłam starego ))))) się zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: popieram! foty w białych kozaczkach trzeba!! 27.06.08, 22:06 co Ty w kozaczkach? W sandałach i kolanówkach! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: popieram! foty w białych kozaczkach trzeba!! 27.06.08, 22:08 eeee, na bidecie lepiej PP Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: popieram! foty w białych kozaczkach trzeba!! 27.06.08, 22:24 na bidecie i tuląc do piersi własnoręcznie wyhodowaną różicę Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: popieram! foty w białych kozaczkach trzeba!! 27.06.08, 22:08 dobrze prawisz! jeszcze jedną z wąsem i reklamówą z Orsaya ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: popieram! foty w białych kozaczkach trzeba!! 27.06.08, 22:16 Z Zary kochana...Orsay jest dla dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Jest problem 27.06.08, 22:03 dirgone napisała: > Obejrzałam sobie Pióro )) ja też bo jestem podatna na sugestię > Ide po drugi kieliszek wina, bo na trzeźwo nie mogę już, hehe. rzeczywiście, na trzeźwo się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Jest problem 27.06.08, 22:10 zapobiegawczo wypiłam pol szklanki rumu i tez wlazłam hehe dobra ta mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:11 Zwabiona waszymi opisami-sprawdzilam kolege Pióro...toż to autentyczny czerwonoskóry!Polewka..przyznajcie ktora byla z tym Siedzącym Bykiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:18 Widzę, ze dużo babek Mariolkę ogląda. Pewnie żony Piór i innych węszą, co za Mariolka na starego łypie hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola dobra przyznać się 27.06.08, 22:22 która kreatura w skórze Mariolki oglądała mój profil?? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:24 Ja nie, ale podsunęłas mi pomysł, gdzie zara wejdę Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:30 jeśli do Demarty to nie fatyguj się, już byłam )) W ramach odwetu waliłam na oślep )))) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:32 człowiek jeden wieczór w tygodniu chciałby was małpy na nk choćby nie spotkać, a tu proszę i jedna i druga.... boszzzz, znowu muszę iść po piwo, bo mię siność z wrażenia opuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:33 i do tego nie mogę wejść na profil marioli, bo dostaję info, że serwer przeciażony. pewnie pół ematki za mariolki aktualnie robi Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:35 Jak jeszcze tak trzeźwe jak ja, to się nie dziwię, że się serwer wiesza Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:26 buhahaha ))))))))) a komentarz pod profilem zostawiła jakiś?? np. "ruro, odwal się od mojego Misia" ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:31 jak jestes w gosciach mariolki to ja ogladałam. ale i tak nie wiem ktora to ewentualnie Ty z tych wszystkich babek goszczacych u niej na profilu, bo zagladalam do kazdej )) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:33 nie jestem w gościach Mariolki, aż taka głupia to nie jestem ) Zalogowałam się od razu na Mariolkę, żeby ją poznać - że tak się wyrażę - od wewnątrz ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:32 mathiola napisała: > która kreatura w skórze Mariolki oglądała mój profil?? zaraz kreatura(((( <dąs>. Można rzec sąsiadka Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: dobra przyznać się 27.06.08, 22:34 O żesz, naprawdę przestaję być anonimowa w tym jenternecie Czas nicka zmienić czy jak ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Mathiola 27.06.08, 22:41 mathiola napisała: > O żesz, naprawdę przestaję być anonimowa w tym jenternecie > Czas nicka zmienić czy jak ) Oj, przestań - u mnie jak w studnię czy jakoś tak. I nie karz mi odtwarzać mojego procesu myślowego JAK Cię znalazłam bo tu kilka for wchodzi (wiesz, o które chodzi). A dzieci masz cudne - zwłaszcza starszy mi się podoba. P.S. Dziś skasowałam profil na NK - znudziło mi się. Znajomi (i ciekawscy sąsiedzi z miasta, gdzie się urodziłam) wiedzą, że żyję i to całkiem nieźle, mam nadzieję, że spełniłam dobry uczynek i zaspokoiłam ich ciekawość i już mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Mathiola 27.06.08, 22:45 > P.S. Dziś skasowałam profil na NK - znudziło mi się. zauważyłam ;P Chciałam odbyć rewizytę a tu zonk ) Znalazłam cię dni kilka temu, a co ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Mathiola 27.06.08, 22:52 mathiola napisała: > > P.S. Dziś skasowałam profil na NK - znudziło mi się. > > zauważyłam ;P > Chciałam odbyć rewizytę a tu zonk ) Znalazłam cię dni kilka temu, > a co ) nie przypuszczam aby było to trudne - mam/miałam te same zdjęcia dzieci na NK i na forum gazetowym (tiya też mnie znalazła). Znaleść to mnie możesz w realu - wiesz, gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Mariola:))))) 27.06.08, 22:26 Przyszłam sobie odetchnąć od pakowania - a tu tak wesoło Mariola jest śliczna!! Polubiłam ją od razu)) A ja od jutra bez netu, buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:30 Zalogowałam się na profilu jako ja i w opcji szukaj wpisałam rzeczoną Mariolę i nic mi się nie wyświetla-pomóżcie kochane! Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe właśnie :( 27.06.08, 22:36 Ja to też zauważyłam. Zalogować się jako Mariola można, ale nie da się jej wyszukać Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:33 Dziewczyny pomóżcie,zalogowałam się na NK jako ja i w opcji szukaj wpisałam rzeczoną Mariolę i du...a nic mi nie wyświetla.Dajcie mi łopatologicznie cynk jak zrobić,żeby było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:36 zales239 napisała: > Dziewczyny pomóżcie,zalogowałam się na NK jako ja i w opcji szukaj > wpisałam rzeczoną Mariolę i du...a nic mi nie wyświetla.Dajcie mi > łopatologicznie cynk jak zrobić,żeby było ok. System chyba jeszcze nie zarejestrował istnienia mariolki, aktualnie mozna sie do niej dostac jedynie od wewnątrz (kluczyk gdzieś powyżej))) Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:37 zaloguj sie jako mariolka, nie jako ty. obejrzysz ja sobie, mozna rzecz, od wewnatrz... mariola przechodzi przemiany wewnetrzne, bo widze, ze juz ma trzecie oblicze. pozwolilam sobie skorzystac z namiarow na mariole i uwazam, ze to swietny patent. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:38 karanissa napisała: > zaloguj sie jako mariolka, nie jako ty. obejrzysz ja sobie, mozna rzecz, od wew > natrz... mariola przechodzi przemiany wewnetrzne, bo widze, ze juz ma trzecie o > blicze. A co jedno to piękniejsze!! > > pozwolilam sobie skorzystac z namiarow na mariole i uwazam, ze to swietny paten > t. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:40 A znajomych jakich ma super! Morze, góry, pies i Elvis... Zaraz będe lać;-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:41 nie, no pomysl boski. biedni ci, co wpadli w jej sidla i juz na wieki pozostana uwiecznieni w ksiedze gosci (vide pioro). Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:45 Pierwszy raz od pół roku zobaczyłam pana gąbkę.... Złazić mi tam z mariolki, oddechu trochę jej dajcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fionashrekowa Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:36 dziewczyny jestescie boskie!!! mam nadzieje ze jej nie skasuja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:37 A dlaczego mieliby ją skasować? Szkoły takie piękne skończyła - Kraków noca i Płoty ))) Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:45 serwer zdechł, a ja-mariola szefa odwiedziłam )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Mariola:))))) 27.06.08, 22:48 a dlaczego mieliby skasować? Bo niewykształcona i ma dziwnych znajomych??? Będziemy się odwoływać jakby co, oskarżymy ich o dyskryminację ) Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:45 Chlip, muszę 900 sekund poczekać, żeby wejść w mariolę ponownie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:47 serwery są przeciążone-to chyba sprawka marioli kabaczek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:49 coś mi sie zdaje, ze żywot mariolki będzie krótki, wyszpiegują ją i rozwalą Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:53 o matuniu i córuniu, dzieci pobudziłam i koniecznie chcą wiedziec z czego sie brechtam...inaczej spac nie pójdą szkoły mariola pokonczyła okropne, trzeba było jej realne wpisac. tez je wróze krótki żywot ...chociaż...skoro tyle beznadziejnych profili istnieje dotąd to czemu mariolę mieliby skasować?? Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:48 heh wszyscy teraz patrza kto ich ogladal i serwery padaja na pysk Odpowiedz Link Zgłoś
ika_mama Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:50 )) Mariolka nie jest sama.... mojego M odwiedzila tajemnicza osoba))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:52 ale tylko mariola ma tak bogate wnętrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 22:54 Oj, chyba n-k strzelila sobie samoboja ta nowa opcja. Takich mariolek powstalo, jak mozna sie domyslec, dzisiaj wieczor cale mrowie i teraz szaleja. Pan gabka mowi, ze za 694 sek. bede mogla polaczyc sie z serwerem. A na domiar zlego mojego meza odwiedzil dziwny, wirtualny, nieznany kolega, co to ma zero znajomych, zero zdjec i zero szkol... Ani chybi jakis mariol. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 23:05 Nie da rady wejść na NK,serwery gorące jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 27.06.08, 23:09 Ladnie..... narozrabialysmy i to niezle dawno nie bylo az takich przeciazen serwera! Wywala Mariolcie Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Ło matkoboskaelektryczna :DDDDD 28.06.08, 07:13 ale czad D Wariatki normalnie no )) Odpowiedz Link Zgłoś
spartanka4 Re: Ło matkoboskaelektryczna :DDDDD 28.06.08, 09:27 sprawdziłam bo mam dostęp do konta męża zahaczasz opcję żeby nie widzieć kto oglądał mój profil, oglądasz co chcesz, opcję odhaczasz i nikt nie widział że byłyście ale pomysł z Mariolką THE BEST, zaraz ją odszukam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola wnioski końcowe 28.06.08, 09:49 Poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale to jest chyba pierwszy wątek w historii emamy z tak wielką liczbą postów, w którym ani razu nie padło stwierdzenie: "jest mi ciebie żal", "współczuję twoim dziecią" oraz "naucz się czytać ze zrozumieniem" ) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: wnioski końcowe 28.06.08, 09:56 Potwierdziłysmy tym samym eksperymentalnie, że w obliczu nieszczęścia (!) kobiety jednak sie jednoczą Odpowiedz Link Zgłoś
cora73 Re: wnioski końcowe 28.06.08, 10:01 W WAZNYCH )))))))))) sprawach jestesmy solidarne! Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: wnioski końcowe 28.06.08, 10:15 Wątek zatem należy nazwać historycznym Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: wnioski końcowe 28.06.08, 12:38 No tak, a ja właśnie chciałam napisać, że mi Was żal... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania A Pióro znowu do Mariolki... 28.06.08, 12:39 ...w konkury uderza. Ale ma czerwonoskóry zagwostkę))) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 10:22 Mnie kolega z podstawówki oglądał. Dziwny facet, gapił się często na lekcjach, ale nigdy nie rozmawialiśmy, tylko kiedys robił mi zdjęcia, kiedy myslał, że nie widzę. Parę lat temu spotkałam go na ulicy i trochę mnie nękał potem. Skończyło się dopiero jak wyjechałam i przestałam odpowiadać na smsy. Niemiło mi się zrobiło, jak go zobaczyłam w odwiedzających, taki dziwak. Odpowiedz Link Zgłoś
elenarka_21 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 10:35 fota z mama jako trzy laski wymiata!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.n.e.s Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 10:58 To fakt chce tylko napisac, ze to staje sie niebezpieczne. Powoli wierze, ze jestem Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 11:21 To ja się wyłamię i napiszę. Jesteście żałosne I po co zakładac Mariolkę jak wystarczy wejść na ustawienia prywatności i sobie zablokowac tą funkcję. A jak sie skończy buszowanie po profilach to ją z powrotem odhaczyć. W ogóle według mnie ta funkcja jest bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 11:33 I po co zakładac > Mariolkę jak wystarczy wejść na ustawienia prywatności i sobie > zablokowac tą funkcję. A jak sie skończy buszowanie po profilach to > ją z powrotem odhaczyć. ameryki nie odkryłaś, wiemy o tym a co sie posmiałyśmy to nasze Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 13:09 a ja cos odkryłam.............odwiedziłam mojego mężusia jako mariolka po 9 rano.........a teraz patrze a tu mariolką go odwiedziła po raz drugi później............haha...która to nawiedza mojego mężusia i nie chec się ujawnić... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 14:03 jak Twój mąż to p. Pióro, to ja się przyznaję Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 14:19 Di Pióra to chyba wszystkie mariolki juz zaglądały Ech, musiał byc Rączy Byk z niego z 20 lat temu...... Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 15:05 Wyczytałam na forum kobieta, że takie chwilowe zablokowanie tej opcji nic nie daje. Jeśli ją przywrócimy wtedy u osoby odwiedzanej pojawia się automatycznie, żeśmy ją wcześniej odwiedziły. Nie wiem czy to na 100% prawda ale tak pisała, któraś z dziewczyn na tym forum. Także ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 15:13 indra2 napisała: > Wyczytałam na forum kobieta, że takie chwilowe zablokowanie tej opcji nic nie > daje. Jeśli ją przywrócimy wtedy u osoby odwiedzanej pojawia się automatycznie, > żeśmy ją wcześniej odwiedziły. Nie wiem czy to na 100% prawda ale tak pisała, > któraś z dziewczyn na tym forum. Także ostrzegam. no to trzeba posłużyc się Mariolka i sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 17:37 a do mnie dzis dzwonila rozdygotana kolezanka ze jej wieloletni ex- boyfriend zaprosil ja do swoich znajomych i ona biedna nie wie skad tak nagle jak ona wczoraj caly wieczor jego profil i jego zonki ogladala???? Oswiecilam ja delikatnie.....w szoku jest ciezkim... Ja swojego konta nie mam zablokowanego, ale meza zablokowalam cobym jako on po eksach buszowala i nikt mnie nie zobaczy, bo maz nie bardzo aktywny na N-K wiec szkody nie ma DDD Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 18:16 Specjalnie dla was Loging i hasło mariola3379 Korzysajcie ile wlezie a email: mariola.mariola@interia.eu hasło: mariola.mariola może jakieś zdjęcia dodacie Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 19:03 Kurcze nie czytałam całego wątku i nie wiedziałam, że ktoś już na pomysł ogólnodostępnej Marioli wpadł. No może, ta się komuś też przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 19:09 To juz mamy dwie Mariole Przynajmniej ta pierwsza nie będzie taka przeciążona pracą)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:02 czytalyscie juz Mariolki korespondencje, ona juz wielbicieli ma, calkiem na serio, niedlugo sie "ozeni" na naszej-klasie albo co! Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:10 zrobimy tak . ja u siebie włacze opcje by być niewidoczna, wejde na profil mojego męza, potem włącze spowrotem tą opcję i zobaczę czy sie u niego wyswietlam...zdam relacje.....sądzę jednak że Mariolka bedzie nadal potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:14 (((( Mariolę odwiedza tyle gości, ze nie zdązyłam zobaczyć czy przyszli z rewizytą Ci których odwiedziłam))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m wyłązcenie opcji działa!!!! 28.06.08, 20:18 słuchajcie no i wyłączyłam tą opcje, poszłam sobie do męża wróciłam, zalogowałam sie na niego, patrze nie ma mnie, są trzy osoby które wcześniej były...więc jednak wystarczy wyłączyc ta opcje.....jak ktoś moze też tak zrobić to niech potwierdzi....:/// Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: wyłązcenie opcji działa!!!! 28.06.08, 22:19 Ale jak potem włączyłaś u siebie z powrotem tę opcję to nie pojawiło się u męża, że go wcześniej odwiedzałaś? Bo to niby tak dział, dopiero jak z powrotem tę opcję u siebie włączysz to wtedy u niego się wyświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:19 Mariolka ma rwanie)))))) za chwilę będzie najpopularniejsza na całej NK)) I w ogóle jakiś gorący romans się chyba kroi)) Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:25 no i mowilam, mowilam , to ktora Mariolka pojdzie na randke, he??? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:30 jak która??? wszystkieDD a na czele ta/te, która powołała ją do życia. musimy ją do Ąckiego dodać. może u SZYmona będzie))) Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:32 Myślę, że z Ąckim stanowiliby uroczą parę Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:35 O znowu serwery są przeciążone(( Nici z flirtu Marioli Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:37 no masz ci los, zaczęło sie ematki wróciły do domu Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:39 Myślicie, że to przez Mariolę??? Bo od kiedy zmienili serwery to mi sie nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:40 nie zdarzało sie aż do wczoraj, do czasu powołania Marioli do życia)) Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:43 Ale pióra, pewnie za chwile zblokuja Marioli profil. A potem na gazecie będą artykuły " pomysłowe użytkowniczki wirtualnej Marioli zawiesiły NK - śledztwo w toku" PP Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:41 zresztą mozesz sprawdzic logując sie na swój prawdziwy profil. mi działa. Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups1 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:44 Mi w ogóle NK nie działa, chciałam sprawdzić logujac sie na swój profil. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:47 ąckiego Mariolka juz zaprosiła ..czekamy na akceptacje zaproszenie...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mariola dostaje duzo maili 28.06.08, 20:49 nawet gąbka jeszcze zimowy, zapomnieli o nim całkiem, roztopi sie w te upały biedny Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 20:54 Właśnie wlazłam na e-mamę po tygodniu nieobecności i posikałam sie ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 21:13 No dobra wszystko fajnie i pięknie, ale skąd u Mariolki w znajomych wzięły się kobiety/dziewczyny?? Tj czyżby Wasi mężowie też skorzystali z jej konta? Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 22:17 ja też wykryłam ten wątek i padłam muszę pochawalić szanowne koleżanki za tę szlachetna inicjatywę oby przetrwała jak najdłużej Mariole wszystkich forów - łączmy sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
piatek_13-go Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 28.06.08, 23:11 ja tez juz sie prylaczylam, nawet " flirtowalam" z jakims typkiem, czytajcie wiadomosci na NK Odpowiedz Link Zgłoś
szara_w Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 29.06.08, 13:38 po wpisaniu na google Marioli Kabaczek na pierwszym miejscu wyskakuje forum emama to niebezpieczny trop prowadzacy do korzeni powstania spisku a potem to już wyskakują sprawy kulinarne np kabaczek w masie jajecznej.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 29.06.08, 13:42 no bo to tajemnica...poliszynela)) Odpowiedz Link Zgłoś
fartika Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 29.06.08, 13:40 W związku z czym już tam nie zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
luizabod Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 29.06.08, 15:45 po prostu jestescie niesamowite!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola ja się tak nie bawię 29.06.08, 16:10 Mariola mi nie działa. Nie mogę nawet sprawdzić, czy ktoś z moich gości był na Marioli... buuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: ja się tak nie bawię 29.06.08, 19:29 mathiola napisała: > Mariola mi nie działa. Nie mogę nawet sprawdzić, czy ktoś z moich > gości był na Marioli... buuuu. niestety, gosci pokazuje sie 30 ostatnich a, że mariola mawzięcie wiec zmieniają sie szybko. jest jak pisze 30 w ciągu ostatniej godziny- udało mi sie wejsć na Mariolkę i włsnie z niej zlazłam. sprawdziłam. musiałabys non stop siedziec na nIej i wiedziec, ze ta osonba równiez jest na NK.. EHH JA SIE JUZ POGUBIŁAM. chyba zerwe z Mariolką. zabawa była przednia ale ilez mozna. stare baby a głupie)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 29.06.08, 16:10 A ja wiedziałam ze taka opcja sie kiedys pojawi i ciągle sprawdzałam czy aby jej nie ma , nigdy nie chciałam wychodzic na debila wiec byłam przezorna i oczywiscie ok dowiedziałam sie wczesniej ,jednak pech chciał ze poprzedniego dnia powiedziałam męzowi o jakiejs smiesznej fotce jego byłej i debil akurat w dniu wprowadzenia opcji wszedł na jej profil z mojego konta czego nigdy nie robił ! A! Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 00:57 RRRRany, ale miałam szczęście. Eksów sobie oglądalam po raz ostatni jakieś 2 miesiące temu. Teraz to za nic nie zajrzę. Zwłaszcza do takich dwóch, którzy nawet mnie do znajomych nie zaprosili. Jak się tak dobrze zastanowię, to się im nie dziwię )))). Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: alarm na NK :)))))))))))))))) 30.06.08, 19:15 I teraz juz mam pewnosc ze raczej dziewucha wie ze oglądałam jej zdjęcia poniewaz ukryła profil,galerie.Wyszłam przez męza na debila. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor ibulka 30.06.08, 09:11 o Mariolce raz jeszcze ibulka 29.06.08, 18:03 chciałam się zalogować, a tu mi pisze, że serwery naszej-klasy są przeciążone i mam odczekać ileśtam tysięcy sekund. a jak odczekam, i dalej będą przeciążone?! nie mogę się teraz zalogować ani na Mariolkę, ani do siebie na konto prywatne... dupa, nie uprzedziłyście, że to tak działa (((( Re: o Mariolce raz jeszcze beata985 29.06.08, 18:15 mariolka ma cięzkie dni i teraz dopuszcza tylko baardzo pózną nocą. jak nie uprzedzałysmy, przeciez juz pierwszego dnaia było wiadomo, ze serwery siadły a potem było coraz gorzej. mi osobiste konto działa, zawsze mozesz stworzyc sobie osobistą mariolkę))) Ibulka, wyłącz przeglądarkę iwoniaw 29.06.08, 20:32 i włącz jeszcze raz - wtedy się na siebie zalogujesz bez problemu. A na Mariolkę to dopiero jak inne emariole pójdą spać Re: Ibulka, wyłącz przeglądarkę ibulka 29.06.08, 20:37 wyłączyłam, włączyłam - nie działa, serwery siadłyyy Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor gacusia1 30.06.08, 09:12 Janek Klos Autor: gacusia1 30.06.08, 03:25 To prawdopodobnie przyjaciel Mariolki .-)))) Wlasnie mnie "odwiedzil" na NK. Moze go znacie??? .-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor luizabod 30.06.08, 09:13 Mariola wymiata Autor: luizabod 29.06.08, 15:43 nie no dziewczyny zaltwilyscie mi super humor na dluuugie lata..ja sobie tu wchodze na forum czytam o alarmie na nk a tu takie jaja,, caly czas opluwam monitor ze smiechunawet chcialam sobie pohulac jako ona ale serwery przeciazone mowi pan Gabka Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor ewelinka1985 30.06.08, 09:14 solidarność babska ewelinka198520 28.06.08, 17:39 jak widac sa momenty kiedy kobiety nie patrzac na nic /lubia sie albo nie itd/ solidaryzuja sie ....np. NK I SLAWNA mariola Re: solidarność?? kali_pso 28.06.08, 19:35 Raczej sezon ogórkowy w pełni Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor fionashrekow 30.06.08, 09:27 NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer fionashrekowa 27.06.08, 13:16 dzisiejszego dnia powstalo podejrzewam tysiace nowych profili... wszystko przez jedna mala opcje... hihihii Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer beata985 26.06.08, 00:25 no własnie tez o tym pisałam NK czeka następny buum przyrost nienaturalny rzekłabym Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer mathiola 29.06.08, 10:43 w sumie powini to przewidzieć, chyba że psychologii nikt tam nie kończył ) Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer fionashrekowa 27.06.08, 23:51 a moze Mariolka bedzie slawna, napisza o niej w gazecie i moze ja wydamy za Ędwarda Ąckiego??? bo on szuka zony a ona chyba wolna Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer mathiola 19.06.08, 21:49 no wiesz, że to niezły pomysł? Tylko nie wiemy, czy Ędward by zechciał ją za żonę Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer dlania 26.06.08, 14:45 Tylko sprawa wyglada tak, że na własny profil wchodze bez problemu, tylko mariolowy jest padnięty;-( Ide spać, dam dziewczynie odpocząc;- ) Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer demarta 28.06.08, 00:40 jak wolna jak niby kabaczek ale bączek... Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer beata985 27.06.08, 22:31 po przejsciach kobita albo pseudonim szkolny jej moze być)) Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer gazdziikowa 27.06.08, 20:19 wytłumaczcie o co chodzi z tą mariolą, jeden profil dla tysięcy, czy tysiąc mariol baczek powstało? )) Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer beata985 27.06.08, 16:07 obawiam sie, ze to i jedno i drugie wraz)) Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer fionashrekowa 27.06.08, 23:26 faktycznie jak wchodze jako ja to ok a na Marioli przeciazone, moze wykryli podstep, albo za duzo nas na tej bidulce Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer mathiola 27.06.08, 23:26 a no tak Ale może po rozwodzie chociaż? A moze... emilly4 28.06.08, 00:28 dodamy sie wszystkie jako znajome owej Marioli i zobaczymy z kim mamy do czynienia na forum...w koncu ))) Dziś Mariola gra i buczy denea 28.06.08, 07:46 przynajmniej narazie, jak wstaniecie to pewnie znowu padnie. Rewelacyjna jest, obśmiałam się jak norka "Mariola, szalejesz ! Ups, sama ze sobą gadam..." Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer fionashrekowa 28.06.08, 08:14 mlody mnie obudzil a ja pedem do Mariolki dodalam jej 4 dzieci, tylko czy Ędward ja zechce z 4??? Re: NK-tysiace "mariol" przeciazylo serwer ika_mama 28.06.08, 09:27 chyba szybko zlikwiduja nowa funkcje.... mojego małża juz dwie "dziwnie" tajemnicze osoby odwiedzily!!!! Re: o co chodzi??? ibulka 28.06.08, 15:47 ja jak zwykle nie w temacie, wyjaśnijcie Re: o co chodzi??? denea 28.06.08, 19:10 Spójrz sobie, Ibulko, w wątek o alarmie na NK. Nie linkuję bo naprawdę warto przeczytać przynajmniej pierwszą stronę, zabawa przednia i wszelkich szczegółów się dowiesz A potem właź na Mariolę, póki można, buhahaha Re: o co chodzi??? ibulka 29.06.08, 01:17 wlazłam wlazłam, bajerek Re: o co chodzi??? paliwodaj 29.06.08, 05:49 to niech bedzie tak, pamietajcie ma byc zgodnie z faktami, czyli na zdjeciach dzieci uciekaja JEJ, to ona ma miec dzieci. Maz moze byz za granicom, tam ja zdradza, ale dobrze ze kase sle i Mariolka mysli o tym zeby tez jak maz, na lewo, bo jak jemu wolno to i jej Odpowiedz Link Zgłoś