mika_p 03.08.08, 22:33 Mam wrażenie, że kandydatki są identyczne, różnią się tylko kolorem włosów. Wszystkie szczupłe, opalone, z identyczną fryzurą, identycznie ubrane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Wybory miss 03.08.08, 22:36 no co ty kolorem włosów!!!!! ...........to ja jakąś partię lewą trafiłam bo same brunetki jedna po drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Wybory miss 03.08.08, 22:46 Są brunetki, blondynki i szatynki. Róznia się też wzrostem i długością włosów. Buzie mają bardzo podobne, teksty indywidualne też. Jak dla mnie żenadą jest to, ze - mimo że nagrywano to wcześniej - pozwolono im na rozkoszniactwa typu "zapomniałam". Gdybym miała wybierać, wybrałabym tę, która powiedziała, że lubi dręczyć braci ale nie wiem nawet, jak się dziewczyna nazywa, jaki ma numerek. Kura, w wypowiedziach włąsnych też mają identyczne fryzury. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Wybory miss 03.08.08, 22:49 a ja głosuje na córusie pani poseł ex CHOJARSKIEJ rzecz jasna!!!! SAMOOBRONA RULES!! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Wybory miss 03.08.08, 22:51 Przypomniała mi się jedna angielska książka, w której bohaterka, przybywszy pierwszego dnia do nowej pracy w piśmie dla kobiet poczyniła obserwację identyczną jak Ty, Mika. I doszła do wniosku, że znajduje się w jakiejś "clone zone", gdzie każda jedna pracownica przed podjęciem pracy wchodzi do maszyny upiększającej ("glamourotronic", czy jakoś tak) i wychodzi piękna, zgrabna, w szykownym stroju - wszystkie jak z matrycy. )) Może te misski też przeszły przez taką maszynę?;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Wybory miss 03.08.08, 22:54 ...........no i panna Chojarska odpadła((((((((((..... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 pokaz pustoty. 03.08.08, 23:18 mika_p napisała: > Mam wrażenie, że kandydatki są identyczne, różnią się tylko kolorem włosów. > Wszystkie szczupłe, opalone, z identyczną fryzurą, identycznie ubrane. > Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: pokaz pustoty. 03.08.08, 23:20 może i tak ale wolałabym być ładna niż brzydka) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: pokaz pustoty. 03.08.08, 23:22 > może i tak ale wolałabym być ładna niż brzydka) ja też, ale w tym, przypadku niestety muszę zgodzić się z Lipcową Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: pokaz pustoty. 03.08.08, 23:24 ale w tym, przypadku niestety muszę zgodzić się z Lipcową mathiola ,mam wrażenie że cierpisz zgadzając się z lipcową)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: pokaz pustoty. 03.08.08, 23:26 jak ty mnie znasz babowa... skąd??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: pokaz pustoty. 03.08.08, 23:27 bosz,no robie co mogę) Dar jaki abo co? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: pokaz pustoty. 03.08.08, 23:29 a no może i dar ) Takie dary w sumie fajnie mieć Odpowiedz Link Zgłoś