slonecko_w_balerinkach 20.09.08, 18:59 Chciałabym się pochwalić, że będę przyszywaną ciocią Moja najlepsza koleżanka będzie miała dzidziusia. Jest w tym samym wieku co ja (20 lat) Dzidziuś urodzi się w grudniu. Mówiąc szczerze to nadal jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: ;):) 20.09.08, 19:53 A dlaczego jestes w szoku???Że właśnie ona(koleżanka) czy,że w tym wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
korusiar Re: ;):) 20.09.08, 20:57 Ja też się przyłączam do gratulacji, wszystkiego dobrego dla przyszłej mamy i dzidziusia oraz cioci 20 lat to rzeczywiście niewiele ale przecież nie od wieku zależy dojrzałość kobiety. Moja młodsza siostra urodziła córeczkę mając 19 lat. Na początku wszyscy byli w wielkim szoku bo to nieplanowana ciąża ale jak już się oswoili to była tylko wielka radość. A Olusia dzisiaj ma już 5,5 roku i jest kochaną i mądrą dziewczynką Ps. A jak w tej sytuacji odnajduje się przyszły tatuś? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: ;):) 20.09.08, 21:14 yyyy no zajsc w ciaze i urodzic dziecko to nie jest jakies wybitne osiagniecie dla 20 latki :o Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: ;):) 20.09.08, 21:25 Mówiąc szczerze to nadal jestem w szoku A jesteś w szoku, bo? - koleżanka jest w ciązy? - koleżanka jest w ciąży w wieku 20 lat? - twoja najlepsza koleżanka jest w ciązy w wieku 20 lat? - twoja najlepsza koleżnka, która jest w ciązy w wieku 20 lat, jest w tym samym wieku co ty? - twoja najlepsza koleżanka, która jest w ciązy w wieku 2o lat i jest w tym samym wieku co ty, urodzi dziecko w grudniu( no kto to widział rodzic dzieci w zimie?) - twoja najlepsza koleżnak, która jest w ciązy w wieku 20 lat i jest w tym samym wieku co ty i urodzi dziecko w grudniu, powiedziała, że zostaniesz przyszywaną ciocią?P Świat jest pełen niespodzianek...to forum też.... Odpowiedz Link Zgłoś