mami2 03.10.08, 20:57 oglądacie moze? myslalam ze Star Wars poleci i zostawilam program 2. Normalnie jestem w szoku. Baby sie tam za chwile pobiją. Totalna zena! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: gwiazdy tancza 03.10.08, 21:27 Hehe.Oglądam to dziadostwo pierwszy raz tylko ze względu,żeby tą wariatkę Dżolantę zobaczyć a tu jatka!Doda vs Steczkowka Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: gwiazdy tancza 03.10.08, 21:52 bozesz ty moj...no nie wierze w to co widzę...jeden wielki zyg! wiecie co? swiat schodzi na psy, nie wierze ze publiczna telewizja pozwala na takie dno! i co ze Star Warsami sie pytam?! Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: gwiazdy tancza 03.10.08, 22:03 Nawet mnie trochę śmieszyło(Dżolanta) ale po przemyśleniu odczuwam trwogę,że wymyślą coś gorszego Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: gwiazdy tancza 03.10.08, 22:16 oj, co te "gwiazdy" ze sobą wyprawiają.... tragedia a zwłaszcza deprymująco działa na mnie Justyna Steczkowska, którą zawsze miałam za osobe na poziomie, z "górnej półki" - a tu taka "prostytucja"... przykre to Odpowiedz Link Zgłoś
atra1 Imperium miało kontratakować 03.10.08, 22:19 a tu kurrrrrka jakieś bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 00:34 pierwszy raz w ogole ogladalam ten program. jak dla mnie, to ta cala Doda i Jacykow, popisuja sie. szczerze mowiac, to nigdy wczesniej o nim nie slyszalam i pierwszy raz na oczy go widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 10:39 zaczelam ogladac wczoraj,ale przy klotni doda steczkowska andrzejewicz jacykow wylaczylam telewizor. zenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 11:21 no jak to o co? o to która jest ładniejsza, mądrzejsza i bardziej utalentowana? padały też teksty o zębach Jacykowa i o tym że mu Andrzejewicz załatwi robote w oczyszczalni scieków...serio, ale nie wierzyłam ze to sie dzieje naprawde.. rozumiem, że koncertu dla Wasłęsy nie mozna było transmitowac bo to nie jest zgodne z misją publicznej tv, natomiast promowanie takich zachowan - obelgi, wyzwiska, ponizanie ludzi jest jak najbardziej ok? z reszta cala wczorajsza jatke pewnie opisza dzisiaj pudelki, plotki i inne takie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 11:24 he,he..i to ma być pewnie ta porażająca misyjność TVPP Dno i kilo mułu... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 11:35 postanowiłam sobie obejrzeć tęmisję, bom ciężko chora i na bardziej intelektualne rozrywki nie mam ochoty nie poczułam się zdrowsza żenada Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 11:54 Takie dno,że porażka. Myślałam przez chwilę,że ta durna Jolka chociaż się zepnie i pokaże coś na tym lodzie.hehe. Wstyd mi za tych ludzi co oni sobą reprezentują,pyskówki a ich lot niziuteńki.Wyłączyłam to widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 11:56 pl.youtube.com/watch?v=0ob9WkxgtTA Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 11:58 no i nasza mega gwiazda pl.youtube.com/watch?v=-oX5S22b-Ow Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 12:22 jaki show biznes takie gwiazdy tylko trochę przykro, że Steczkowska tak się sprzedała Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 12:25 Steczkowskiej szkoda? to proszę szybciusieńko bez sprawdzania wymienić chociaż jedno osiągnięcie muzyczne Steczkowskiej w ciagu ostatnich - powiedzmy - 5 lat uprzedzając pytania - wiem, że ma małe dzieci inne jednakowoż też mają małe dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 12:32 toż wiadomo że wiekszosc to dla kasy robi (jak to wczoraj trafnie podsumował Konjo - "Ludzie głosujcie na mnie bo trzech komorników u drzwi stoi" kredyty trzeba spłacac- frank idzie do góry, recesja u bram, to ja sie nie dziwie motywom tych ludzi- oni w ten sposób zarabiają pieniądze dziwie sie tylko ze tv pozwala na taki upadek obyczajów ktos gdzies wspominał że ten program oglądają tez dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 12:42 Ja pierdykam, jaka żenada, obejrzałam zalinkowane filmiki i uwierzyć nie mogę, że coś takiego pokazują w telewizji publicznej. Powinni tam na środku basen z kisielem postawić i wrzucić do niego cztery damy oraz uroczego stylistę, byłoby jeszcze zabawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 13:04 obejrzałam linki. porażka. z Steczkowską na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Hyyyy 04.10.08, 12:47 No żesz Q...A ! Nigdy tego nie oglądałam, spodziewając się, że badziew, ale nie myślałam, że aż taki ! TVP to chyba jeszcze gorsze bagno niż PZPN i czuję się poważnie wkurzona, że moja głupio praworządna matka emerytka upiera się płacić abonament Tak w ogóle to się nie znam, ale odniosłam wrażenie, że kamerzyści razem z realizatorem byli na porządnej bani, nawet biorąc pod uwagę słabą jakoś filmiku. Zgroza. <wali głową w mur> Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Hyyyy 04.10.08, 12:50 he,he....a pamietam jakim szokiem były personalne wycieczki Dody z Saletą- przy tym co się dzieje w tej edycji- to był WersalP Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Hyyyy 04.10.08, 12:51 taaa, kto to ostatnio powiedział, że Doda przy Joli to jest Szymborska? jestem skłonna się zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Hyyyy 04.10.08, 12:57 aluc napisała: > taaa, kto to ostatnio powiedział, że Doda przy Joli to jest > Szymborska? jestem skłonna się zgodzić karolina w maglu towarzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Hyyyy 04.10.08, 12:58 Może, całkowicie przypadkiem, Jola odda Dodzie dużą przysługę? A może to Doda stoi za promocją Rutowicz?P Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso jeszcze cos mnie ciekawi... 04.10.08, 12:52 ..czy w tym programie jest ktoś, kto zna się na łyżwiarstwie od kuchni? Bo pamietam, że wczesniej była ta pani Maria, zapomniałam nazwiska... A teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: jeszcze cos mnie ciekawi... 04.10.08, 12:53 no ta blond bestia z Hameryki, podobno zawodowa łyżwiarka i trenerka no i Szaran ale Szaran zna się na wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: jeszcze cos mnie ciekawi... 04.10.08, 12:56 ale Szaran zna się na wszystkim he,he..nop A jaki mistrz mowy polskiej w porównaniu do reszty tych kuzynów rodziny Adamsów.... A ta pani to coś, jakby Edyta Herbuś w jury w kolejnej edycji tańca z gwiazdami na ten przykład?P Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: jeszcze cos mnie ciekawi... 04.10.08, 13:01 Nigdy tego nie oglądałam,ale po tym co wczoraj słyszałam chyba zacznę ) Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 13:45 opis by się zgadzał tv.onet.pl/9608185,audycja.html Gwiazdy tańczą na lodzie Historie miłosne Kabaret czas 55 min. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: wlasnie powtorka na 2-ale wycieli kłotnie!!!! 04.10.08, 15:47 jolante trudno im będzie wyciąć Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: wlasnie powtorka na 2-ale wycieli kłotnie!!!! 04.10.08, 15:50 A chciałam poogladać Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wlasnie powtorka na 2-ale wycieli kłotnie!!!! 04.10.08, 16:02 a ja wlasnie mialam pytac kiedy sie klocili aaaa, protest skladam Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 16:39 jolante niestety też wycieli, ale nie wycieli jej zachowania po poznaniu pierwszego partnera pl.youtube.com/watch?v=w30L5Aa58mo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: gwiazdy tancza 04.10.08, 16:41 pl.youtube.com/watch?v=HEFKGM_TlRQ Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: gwiazdy tancza 05.10.08, 20:44 Im częściej słyszę i widzę Dżulię tym większą fanką jestem Dody. Karolina Korwin-Piotrowska w Maglu świetnie ją podsumowała he,he. pl.youtube.com/watch?v=5XmIYQAzOSc "Mózg Joli przed i po procesie myślowym..." Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia az zal ze nie mam tv 05.10.08, 21:06 faktycznie doda na jej tle wychodzi niczym ksiezna Diana. ale na takim tle to nawet Frytkowska ma osobowosc i klase Odpowiedz Link Zgłoś