black_memento Re: zastanawiacie sie jak wyglądają inne forumki? 26.11.08, 12:23 Mearuless- drobna,ładna blondynka,delikatna Dlania- szczupła,blondynka z krótkimi włosami,styl ubierania trochę militarny)) Deele- taka ostra babka,glany, sroga mina Morgen- wariatka,kolor włosów mam nieokreślony,ale na pewno twórczy nieład na głowie,mam przed oczami taka scenkę,jak na imprezie domowej wychodzi z łazienki i się strasznie chichra z czegoś,co właśnie zrobiła(wylała cały szampon niechcący itp.)-nie wiem,czemu tak mam Babowa- dobrze zbudowana blondynka w biodrówkach Moofka- drobna,czarne krótkie włosy,bo nick mi się z mrówką kojarzy Montechristo- kojarzy mi się z kolorem srebrno-niebieskim,poza tym pustka Kalipso- długie,czarne włosy,gładko uczesane Majmajka- taka przeciętna blondynka Naraziłam się komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: zastanawiacie sie jak wyglądają inne forumki? 26.11.08, 12:34 Cytat> Morgen- wariatka,kolor włosów mam nieokreślony,ale na pewno twórczy > nieład na głowie,mam przed oczami taka scenkę,jak na imprezie > domowej wychodzi z łazienki i się strasznie chichra z czegoś,co > właśnie zrobiła(wylała cały szampon niechcący itp. Hahah powiem ci, że jesteś blisko prawdy CytatMontechristo- kojarzy mi się z kolorem srebrno-niebieskim,poza tym > pustka Nooo nie wiem, ale ja na miejscu monte obraziłabym się za tę PUSTKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
black_memento Re: zastanawiacie sie jak wyglądają inne forumki? 26.11.08, 12:40 Pustka we łepetynie mojej,nie jako Montechristo- srebrno-niebieska pustka;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: zastanawiacie sie jak wyglądają inne forumki? 26.11.08, 14:03 Mathiola - taka trochę "matka-Polka", ale raczej zadbana, tylko, że ciągle z dziećmi mi się kojarzy deela - trochę podobna do Mathioli, równa babka montechristo - raczej męki typ, drobna, krótkie włosy morgen - nie mogę sobie wyobrazić wieczna gosia - taka mała, drobna piechurka / harcerka - w pozytywnym znaczeniu kotbehemot - podobny do mnie Reszta później Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: renkag 28.11.08, 09:06 No już Cię lubię, kobieto Drobna nie jestem, choć całe życie chciałam. Wysoka, kiedyś szczupła, a teraz ekhm, ekhm, pomińmy to Morgen - potwierdzam, że wysoka, szczuplutka i za to ją nienawidzę i ma pięęęękne oczy <dobra Morgen, teraz Ty coś miłego omnie > Triss - brunetka, ostra babka Mama_kotula - ruda? Wyrazista kobieta, zadbana Mathiola - blondynka, miękka (ale nie w sensie ciała, tylko osobowości) 18_lipcowa - przeciętna, ale raczej myszowata. W przeciwnym razie nie piałaby tyle na temat swojego wyglądu. Niestety, wszystkie dziewczyny o nickach "mamunia coś tam coś tam" kojarzą mi się z z moimi rozlazłymi koleżankami, dla których jedynym tematem są dzieci. Przepraszam, jeżeli ktoś poczuje się urażony, no ale tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: renkag 28.11.08, 09:12 To co, monte, teraz my liżemy sobie tyłeczki? Nic z tego hehe miłe rzeczy powiem ci osobiście No dobra, z tego co pamiętam, to masz ładne usta i uśmiech i wystarczy tego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
montechristo4 Re: renkag 28.11.08, 09:40 >To co, monte, teraz my liżemy sobie tyłeczki? Mmmmmmmmmmmmmmmm, chciałabyś Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: renkag 28.11.08, 09:43 Cytat> Mmmmmmmmmmmmmmmm, chciałabyś Pffff! Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Kurczę, o mnie nic nie ma 26.11.08, 14:16 a bywam tu często. Mało wyrazista pewnie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: Kurczę, o mnie nic nie ma 26.11.08, 14:18 Drobna wrażliwa blondynka jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kurczę, o mnie nic nie ma 26.11.08, 14:19 Musisz nad tym popracować Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Kurczę, o mnie nic nie ma 26.11.08, 14:40 Ipola - wesola, czarna dziewczyna,wystrzepiony fryz. Aniazm - teraz wiem jak wygladasz, ale poki nie wiedzialam caly czas przed oczami mialam moja siostre. Tylko zdjecie Twoich przecudnych facetow(ktorzy robia niesamoite wrazenie) mieszalo mi w glowie. Demarta - widze moja kuzynke Marte(blondynka, ladna i delikatna). Kto tam jeszcze? A! Ciocia cesia - taka okraglutka i milutka babeczka. Soemi - laska na szpilach, w pozytywnym znaczeniu. Tyle na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Kurczę, o mnie nic nie ma 26.11.08, 18:39 a chociaż podobna jestem do twojej siostry? ja to o Was nic nie napiszę, bo sobie nie wyobrażam. wchodzę na wizytówki i czasem mam szczęście - zdjęcie jest Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Kurczę, o mnie nic nie ma 26.11.08, 18:56 Moja siostra ma na imie Ania, ma tez 30 lat. I Ania Z. z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia intrygowało mnie zawsze, czy lipcowa jest taka 26.11.08, 14:24 piękna, jak się pisze. Teraz wiem, że może w moim typie to nie jest, ale grunt, że ma dziewczyna poczucie własnej wartości żadnymi wątpliwościami nie zmącone. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: zastanawiam się często 26.11.08, 19:21 Z tych aktywnych to: mathiola pulchna matka polka bardzo sympatyczna, deela drobna,szczupła wygadana, kali_pso wysoka szatynka ciekawa osobowość, babowa kawał zdrowej kobity,duża rzecz, ciociacesia dzieci kwiaty,ruda,kręcone włosy długie hipisowskie spódnice, morgen szatynka wysoka,szczupła o ciekawej osobowość. To tak na razie mi przyszło do głowy,a tych nicków jest baaardzo dużo. A czy ja się chociaz komuś jakoś kojarzę,czy za mało się udzielam Odpowiedz Link Zgłoś
renkag Re: zastanawiam się często 27.11.08, 15:14 No co, już koniec zabawy???? Specjalnie podbijam, żeby się rzucić w oczy. Zales - Ty mi się kojarzysz z dosyć dobrą szatynką z krótkimi wlosami. Chyba znałąm taką jedną o nazwisku Zaleska - dlatego JEszcze myla mi się dwie edyty - Edyta z NIką, ale jej zdjęcia widziałam i druga z końcówką 73 - siłą rzeczy wydaje mi sie podobna do tamtej edyci. No i jeszcze 2 zebry mi się mylą, ale już pamiętam, że Zebra 12 miała chorą córkę i jest sama z 3 dzieci. Zebra - dzielnie Ci kibicuję. Druga zebra wydaje mi się dużo młodsza, jakieś 20-21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: zastanawiam się często 27.11.08, 17:04 Ja też podbijam i napiszę swqoje domysły: Mathiola-pulchna i niska szatynka,sympatyczna Mama kotula-niska brunetka w skorze lub lateksie Demarta-Wysoka,przystojna blondyna Morgen-zadbana,wysoka,szczupła,ładna i pewna siebie Babowa-stara krowa Jolka-Big Cyc Majmajka(teraz juz wiem że ladna babka,ale wczesniej wyobrazalam sobie gorzek) Redlinka-tez myslalam ze jest gorzej,a jest lepiej niz fajnie To tyle sobie przypomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: zastanawiam się często 27.11.08, 17:27 Semida, he, he, he...Chyba wole nie wiedziec jak Ty sobie mnie wyobrazalas wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: zastanawiam się często 27.11.08, 22:33 Babowa-stara krowa Normalnie Ci się Sem zbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: zastanawiam się często 27.11.08, 18:45 < mathiola pulchna matka polka ZABIJĘ!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: zastanawiam się często 27.11.08, 22:49 po piąte: nie zabijaj Mathiola nie łam się... lepiej jak ktoś tak sobie wyobraża i to jest tylko wyobraźnią, niż tak naprawdę wyglądać... jak na przyklad JA Odpowiedz Link Zgłoś