bweiher 01.12.08, 22:13 Ogląda ktoś Szymona Majewskiego i jego"serial"? Małaszyński miał świetne wdzianko normalnie się uśmiałam he,he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taormina Re: Figo-Fago i Małaszyński 02.12.08, 13:05 No i w ogóle świetny jest w tej roli. Normalnie odkrycie, bo do tej pory jakoś za nim nie przepadałam. Rola życia... Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Figo-Fago i Małaszyński 02.12.08, 13:23 Bardzo zaplusował u mnie Małaszyński rolą w figo-fago, pokazał, że ma duuuży dystans do siebie. Juz nie odbieram go jako etatowego niuniusia serialowego. Szacun. A Jan Peszek - powalił mnie poprostu, chyba do tej pory nie doceniałam/nie zauważałam go jako aktora (no tak, on teatralny krakowski, troche daleko). A jakie poczucie rytmu! Genialna kreacja! No i generalnie bajka z przesłaniem, końcówka wczorajszego odcinka wielce wymowna. Dodam,że odbębniłam wczorajszego Majewskiego (ziew) w oczekiwaniu na Figo-fago. Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Figo-Fago i Małaszyński 02.12.08, 14:20 A mnie sie Małaszyński w tej roli nie podoba, jakioś to takie sztuczne w jego wykonaniu, nie wiem...Uwielbiam natomiast tak generalnie Szymona Majewskiego show Odpowiedz Link Zgłoś