magenta_k 02.11.03, 15:27 Właśnie przeczytałam na Onecie tę wiadomość... Przerażające... Smutek mój potęguje dodatkowo fakt, że zmarł 1 listopada. Nie wyobrażam sobie "Złotopolskich" bez Dionizego! Magenta info.onet.pl/822453,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sugar_mama_danielcia Re: Zmarł Hanryk Machalica 02.11.03, 19:37 Przykre. Lubialm tego aktora i faktycznie 'Zlotopolscy' bez Dionizego juz nie beda tacy sami. Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Zmarł Hanryk Machalica 02.11.03, 21:36 tez przeczytalam te infomacje i przypomnialam sobie jak zginela moja kolezanka..tez bardzo lubila konie,czesto na nich jezdzila ,czesto kosztem szkoly.pamietam jak dzis,ze w piatek nasz wychowawczyni powiedziala Oli,ze ma przygotowac na pon referat po francusku a jak nie przygptuje to lepiej zeby sie nie pojawila na zajeciach. W pon rano Ola nie przyszla....dostalismy wiadomosc,ze miala wypadek,w niedziele spadla z konia,jest w spiaczce.Zostala roslinka,sztucznie podtrzymywano bicie jej serca....byla roslinka przez prawei 6 mcy....nie bylo ratunku.Ola odeszla majac 17 lat....pamietam tez mine naszej wychowawczyni.....1 listopad to dla mnie dzien bardzo smutny... iza Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Zmarł Hanryk Machalica 02.11.03, 22:41 Bardzo smutne, to że zmarł Machalica i ta historia z Twoją koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś