pyzunia2007 12.01.09, 00:41 nigdy nie byłam na gazetowym meilu i możecie się ze mnie śmiać ale ja nawet nie wiem gdzie mam sie zalogować żeby tą pocztę z gazetowego odebrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jvstys Re: kobitki 12.01.09, 00:47 ja tż dziś byłam pierwszy raz dasz radę a pocztę masz na górze strony na szarym tle małymi literami pisane Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: kobitki 12.01.09, 00:50 Rozumiem, że zakładałas konto z pocztą gazetową. U góry masz link "Poczta" - jesli zalogowanie na forum nie przeniesie cię automatycznie do skrzynki, to uzywasz tam tego samego loginu i hasła co tu. Silnik gazetowej poczty jest oparty na gmailu, miałaś z nim doświadczenie? Ciekawe jest w nim to, że odpisując na maile masz całosć powiązaną razem, nazywa się to konwersacją. Jednym ruchem możesz obejrzeć całą wymiane listów z dana osoba czy grupą osób. A poza tym użwa się normalnie - klikasz na wiadomosć i się otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pyzunia2007 Re: kobitki 12.01.09, 00:58 dzięki,a co oznacza "komentarz opcjonalny"kiedy chcę się zarejestrować na jakieś forum prywatne Odpowiedz Link Zgłoś