kropkacom 15.01.09, 12:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=89711520 Przepraszam że pije do wątku z innego forum ale ciekawa jestem co wy myślicie o takim traktowaniu kobiety w związku. Traktowaniu jej jak mebla albo służącej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:11 Jak mebel miało być (chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:16 Facet w tym, co i jak pisze jest tak odstręczający, że nawet gdyby od niego zależało zachowanie gatunku, nie skusiłabym się. Podejrzewam,że albo facet dorabia sobie story na forum (patrzcie jaki ze mnie samiec alfa), a jest pantoflarzem, albo jest takim dupkiem w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasulka79 Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:26 Normalnie mnie wymiotło!!! Mam nadzieję, że mojemu mężulowi podobne hasła nie chodzą po głowie! Jeśli takie myślenie charakteryzuje choćby 50% facetów, to współczuje i sobie i wszystkim innym kobietom, bo nigdy nie wiadomo kiedy taki czy takiemu podobny tok rozumowania weźmie górę ... jakaś masakra ... Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:26 Powinien zamienić żonę na ręczny. Wreszcie będzie miał udany seks z kimś, kto ma równie piękne ciało, co on. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:30 haha, Malila, trafne a powiem wam jeszcze, ze trafilam kiedys na takiego dupka. Na poczatku byl taaaki cudny, dopiero po czasie okazalo sie, ze on chce kobiety takiej, jak jego mamusia. To spakowalam pana i do mamusi odeslalam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:30 oj, przecież to jakiś półmózg. FLUSTRACJĘ przeżywa bo mu żona źle wygląda... Potrafiłabym zrozumieć, że ktoś czuje się źle w małżeństwie i marzy o szczęściu gdzie indziej i z kim innym... Ale w jego przypadku chodzi wyłącznie o seks i ładne ciałko. Wspaniałe podejście do małżeństwa Każda z wiekiem i liczbą urodzonych dzieci będzie mało atrakcyjna. Biedak, będzie musiał wymieniać model na nowszy co kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_allegoria Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:30 a niech sobie zmienia- jego życie, jego prawo zrobić z nim co zechce. Niech sobie ułoży zycie z kim mu tam pasuje a żonę od siebie uwolni. Znając życie kobieta już dawno doprawiła mu rogi, ale on w swojej pewności siebie i zadufaniu nie zauważył tego "drobnego" szczegółu. Zresztą, większość nie zauważa- przekonani są o tym, że tylko im wolno, są wyjątkowi itp,itd. Potem są zaszokowani i zdziwieni NIemniej jednak, tak jak i wszystkich również i tej wypowiedzi na internetowym forum nie traktowałabym stuprocentowo powaznie. Moim zdaniem to prowokacja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:37 facet jest tak głupi ze az ,mądry i ładny Odpowiedz Link Zgłoś
aqua_allegoria Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:48 Nie ma facetów "mądrych" ani "ładnych". Zdarzają się przystojni i cwani.Ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:50 On jest obrzydliwy,co na żonę już się data "przydatności" skończyła wiec trzeba wymienić.Znam takiego co wymienił,spadł z deszczu pod rynnę.Musiał nauczyć się prac,gotować,sprzątać itp.cala rodzina się z niego śmiała Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 12:53 I na tego pana pewnie tez taki toporek spadnie, bo skoro tamta taka pikna, nie bedzie sobie przeciez paznikci lamac piorac jego gacie Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 13:32 ale by na to wpasc, pan ma za maly rozumek Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 13:26 Zmieniał wilk razy kilka, zmienili i wilka... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia tez kiedys pisałam flustracja 15.01.09, 13:32 zamiast frustracja. moze juz czas zmienic meza na nowszy model? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: tez kiedys pisałam flustracja 15.01.09, 13:34 Jak ladny i gacie pierze, to nie zmieniaj. ale jesli brzydki i nie pierze, to natychmiast!! Odpowiedz Link Zgłoś
skoobus Re: Czytałyście: Czy warto zmienic żone? 15.01.09, 13:50 Gdybym nie była mężatką i nie miałabym syna po przeczytaniu takiego postu zostałabym feministką... Faceci są... wrrrr zakląć mam ochote. Szczere współczucie dla żony tego idioty... Odpowiedz Link Zgłoś