flicek 24.01.09, 12:29 Może jestem dziwna, ale nigdy nie byłam i nie pójdę do dentysty faceta (będzie mi facet z buzi grzebał?). Podobnie mam z ginekologiem (choc po porodzie troche mi się odmieniło i chyba dalabym radę) i fryzjerem. Też macie takie dziwne zapatrywania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
realsiud Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:35 Mamy dziwne ale odwrotnie.Ginekolog-tylko facet,fryzjer-czemu nie facet,dentysta-jeden pies,kto mi te krzywde zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:35 dentysta - kobieta, ale i u faceta bylam (obojetnie kto, byleby dobrze robil) ginekolog - facet (jakos dziwnie, jak mi kobieta zaglada fryzjer - kobieta (od lat moja bratowa), ale do faceta tez bym poszla Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:36 dentysta - obojętne mi. ginekolog - tylko facet fryzjer - właśnie znalazłam fajną fryzjerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:41 Ginekolog i fryzjer tylko facet Jedyna kobieta, ktora mnie badala to moja polozna przy porodzie. Dentystka jest kobieta, akurat u faceta nigdy nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
peresia Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:41 Lekarz rodzinny, pediatra, ginekolog, okulista, dentysta - wszyscy są mężczyznami. Z reguły lekarzy wybieram mężczyzn - są bardziej konkretni i łatwiej się z nimi dogadać. Tak na marginesie: kiedyś bardzo dawno temu , przed ciążami byłam baaardzo mocno przeziębiona i od kaszlu bardzo bolało mnie w płucach. Akurat przyjmowała lekarz kobitka. Kazała sie rozebrać, no i jak zobaczyła moje jeszcze wtedy 75 D/E powiedziała, że dlatego mnie w piersiach boli, bo mam za duży biust! Myslałam, że jej tam zejdę w tym gabinecie, bo zaczęło mi brakować powietrza, tak się zrechotałam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:45 Hm, zastanowilam sie i faktycznie oprocz ginekologa, to pediatre, alergologa i laryngologa tez mam faceta. Tylko ta dentystka jakos odstaje Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:53 ja mam takiego dentyste co moze ze mna wszystko zrobic a ja i tak pollezac zatapiam sie w jego oczach....wspaniale przystajny, apetyczny - cieply meski glos wrrrrrr juz mnie zeby zaczynaja bolec Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 12:55 wspaniale przystajny, apetyczny - cieply meski > glos wrrrrrr juz mnie zeby zaczynaja bolec mea, a ginekolog tez facet? i tez przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless socka -sledzisz mnie:)?? 24.01.09, 13:00 tak gino tez facet- niestety przystojny nie jest, ale za to ma doskonale rubaszne poczucie chumoru. uwielbiam goscia a do fryzjera- o kurcze zawsze babka no jeszcze mnie zaden facet za czuprynke nie wytargal pewnie duzo stracilam???? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: socka -sledzisz mnie:)?? 24.01.09, 13:03 mearuless napisała: > >> a do fryzjera- no jeszcze mnie zaden facet za czuprynke > nie wytargal > pewnie duzo stracilam???? ano duzo, ja normalnie odjezdzam, jak mi masaz glowy robi podczas mycia... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 13:01 socka2 napisała: > > mea, a ginekolog tez facet? i tez przystojny? Hehe, ja raz trafilam na takiego, ze zawahalam sie w drzwiach, czy wchodzic. Nawet watek tu na forum wysmarowalam bo na dodatek ubrany byl w czarne jeansy, czarna koszule, czarne martensy a fartucha nie mial Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 13:02 eeeee no to ja bym sie zawahala czy z fotela....schodzichahaha Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 13:07 Generalnie wolę chodzić do lekarzy płci żeńskiej, choć nie jest to wymóg straszliwy Ale ze stałego składu lekarskiego to tylko neurologa mam faceta. Z fryzjerów też wolę babki. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 13:08 nie kieruję się durnymi stereotypami Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: apropos dentysty - płec lekarza 24.01.09, 14:14 Obojetnie, czasami mam wybor, czasami nie, jak mam wybor to wybieram kobiety, solidarnosc jajnikow. Jeszcze sie nie rozczarowalam, ciaze prowadzila mi polozna, z malym zaangazowaniem lekarza. Porod odbierala polozna. Lekarz pierwszego kontaktu kobieta pediatra - malzenstwo, wspolna praktyka dentysta -kto sie nawinie fryzjer - tylko Polka, tu jestem niereformowalna, godzine pojade Odpowiedz Link Zgłoś