ewelina_1 07.02.09, 00:54 Poczytajcie: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6246287,Bo_mama_kaze_sie_myc.html Brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katka_tk Re: Matka znęcała się nad synem 07.02.09, 01:00 ozesz ja.... tu sie pofatygowali od razu, ale jak w innym poscie forumowiczka opisywala krzywde dzieci zaniedbanych przez rodzicow i pozostawianych samym sobie to policja bezradna... tylko ze tam 9 latek i 4 latka, a tu chlop jak dab! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 09:10 ... z takim bucem pod jednym dachem musi mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 09:17 ale sama go sobie tak wychowała. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 09:19 Niekoniecznie - od 9, 10 roku życia to rówiesnicy maja wiekszy wpływ niz rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 09:29 To prawda.Rodzic ma ograniczony wplyw na wychowanie wlasnego dziecka. Z takim padalcem poradzi sobie kobieta zdecydowana, dynamiczna, jesli matka jest z gatunku slabych psychicznie to taki synalek ja zgnębi. Tak to jest, jak sie musi mieszkac z doroslymi dziecmi.Nawet , gdy nie ma takiej patologii, wspolne mieszkanie prowadzi do konfliktow. Odpowiedz Link Zgłoś
betti_domino Re: Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 11:51 Dawno się tak nie uśmiałam,biedny chłopczyk musi się myć i być mężczyzną! Jeszcze będzie tak,że dzieci będą donosić na swoich rodziców o jakimś wydumanym znęcaniu się,jeśli nie dostaną czegos,co akurat zechcą miec-szantaż emocjonalny-doniosę na ciebie,jak mi nie kupisz....itp Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 12:58 dlania napisała: > Niekoniecznie - od 9, 10 roku życia to rówiesnicy maja wiekszy wpływ niz rodzice z czego wniosek, ze trzeba się pospieszyć i wychować dziecko ZANIM skończy 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Kretyn. I biedna kobieta, 07.02.09, 13:57 Wychowac w ciagu 10 lat na cale zycie raczej sie nie da.Dzieci sie wychowuje do momentu, az beda dorosle.Tyle ze w pierwszych latach ma sie ten atut, ze rodzic jest bozyszczem, a pozniej nagle w oczach dziecka jego autorytet jest podwazany.Wazniejsza staje sie opinia rowiesnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Matka znęcała się nad synem 07.02.09, 11:58 Hm..interesujące jest to, czy stan ten tzn. brak higieny osobistej, niechęc do sprzatania i generalnie dziwczne zachowanie to coś nowego u tego osobnika, czy też nie. Bo jeśli wcześniej tego nie było..cóż..może to nawet schizofrenia być. Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Matka znęcała się nad synem 07.02.09, 13:03 ja pierdziu, nie wiem co bym z takim "synkiem" zrobiła... Oby mi mój na takiego elementa nie wyrósł Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Matka znęcała się nad synem 07.02.09, 14:48 czytalam ja bym gniojka wymeldowala wszak glownym najemca nie jest :F Odpowiedz Link Zgłoś