slonecko_w_balerinkach 14.02.09, 17:02 Fajne jest takie coś www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY www.youtube.com/watch?v=tT8jA_pps3o&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka07 Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 17:19 Wiesz tak sobie wlasnie pomyslalam, ze jestes trollem. Co do filmow to fajne jest pierwsze miejsce (Norwegia) w drugim linku. Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 17:32 A dlaczego jestem trollem? Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 17:33 Poprawka: dlaczego myślisz, że jestem trollem? Odpowiedz Link Zgłoś
oll-ona Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 18:46 co w tym trolowatego? facet zjeździł niezły kawałek świata, tez tak chciałabym Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 18:52 Sądząc po wadze to nie sloneczko_w_balerinkach ale slonica_i_baleron Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 18:56 Fajne, zwłaszcza w HD miłe i optymistyczne jakoś tak! Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:16 A sądząc po wpisach to Ty nie jesteś lubie_gazete a lubie_minete ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:45 Idź do jedynej swojej koleżanki na herbatkę... Upssss... Zapomniałem,że nawet ona Cię ostatnio wyprosiła z domu ... Ciężko być taką przeganianą i nie zapraszaną nigdzie indziej . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:49 slonecko_w_balerinkach napisała: > A sądząc po wpisach to Ty nie jesteś lubie_gazete a lubie_minete ! Hmm, abstrahując od naszego dyżurnego trolla, to co jest złego w lubieniu minety? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:53 Dobra mineta nie jest zła . Ale jak widać tacy faceci jak on myślą tylko i jednym. A przepraszam, o dwóch rzeczach: o seksie i jak dop...ić komuś. Jak to mówią gimnazjaliści: żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Mały dodatek :> 14.02.09, 19:02 www.youtube.com/watch?v=ECoMe8IM3RU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Mały dodatek :> 14.02.09, 19:15 Hehe- kotula fajne to Odpowiedz Link Zgłoś
1miirabelka Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:10 Fajny filmik i doskonale dobrana muzyka. W niektórych komentarzach można było znaleźć opinie, że to jakiś wariat,ale wystarczy obejrzeć fragment jego wykładu, żeby stwierdzić, że to może nieco zwariowany, ale inteligentny i dowcipny młody człowiek. ♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥♫♥ Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:48 kurde, a mnie to jakś rozczula... tak sobie pomyślałam patrząc na niego, ze on jest tak po prostu szczęśliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mi się podoba ;) 14.02.09, 19:53 Już to krążyło jakiś czas temu, pozytywna rzecz Przy okazji odkryłam na youtube wysoką rozdzielczość wow Odpowiedz Link Zgłoś