mearuless 20.02.09, 23:19 duzo juz o tym bylo, ale chce wam to puscic bardzo mnie to rozsmieszyło w pierwszej chwili a pozniej poczulam zazenowanie.zreszta ogladajcie: tiny.pl/bhzx bardzo prosciutka ta mloda dama... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami2 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:20 hehe widze ze popularne jest, mój wątek jest niżej o tym samym Czajka skasuj którys Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:21 osz koorfa no trudno ale mamy podobne ....zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:22 jak to widze, to sie utwierdzam w przekonaniu, ze wiem, dlaczego ten facet od samego poczatku dzialal mi na nerwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:23 dopisz do watku nie lubie, nie cierpię o kuźwa tragikomedia jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:23 albo mamy podzielną uwagę i oprócz pisania na forum oglądamy w międzyczasie szkło kontaktowe ale poszli po bandzie IMO- wygląda że Kazik z leksza zażenowany Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:29 ja to z onetu mam szkla nie ogladam, wkurza mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:23 prościutka??? ona jest baaaardzo głupiutka, widac że języka polska byc dla niej trudna języka i jedyne słowo to no ej, no ej... o jezu ile ona ma lat? 16? Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:25 Ale on ja wzrokiem pożerał ,az mu szczęka chodziła Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:26 babowa, bo pewnie on jej sprawił ta no ej fajną koszuleczkę i te kozaczki...obiecała mu chyba coś w zamian Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:28 własnie, napisałam wyżej ze on zazenowany był, ale teraz jak na to patrze to on napalony był a nie zazenowany, ale na mnie od jakiegos czasu juz nikt nie leci, to mi sie pomyliło hehe Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:28 tylko ciekawe co ją bardziej cieszyło? kozaczki czy cena za kozaczki? a on głupi, stary cap i tyle nie tą głową myśli Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: kaziu kochasz mnie??? 23.02.09, 01:01 hmm znam taki dowcip.. -Maryna choc na sianko bedziemy sie kochać -nie pójdem toż ja jeszcze cnotliwa jestem... - no choć, nowe kierpce ci kupie.. - no to pójdem Rano: -e Maryna taka cnotliwa to ty nie byłaś jos mówiła -no co ty gadasz? -a bo takie figurecki wyczyniałaś jak kochaliśmy sie na sianie.. -jakie figurecki?.. ino se nowe kierpce oglądałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:30 bardzo, bardzo szczeka mu chodzila, a mnie szczeka opadla. Cos ostatnio nie jestem w temacie, chyba trzeba zaczac na biezaco sledzic zycie kraju i zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:28 ło matko żenada, a Kazio miał taka minę jakby w studio chciał ja przelecieća panna prosta bardzo oj bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:31 On zawsze mial co patologicznego w oczach; Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:33 i jakiś napalony na popularność te jego yes,yes tez durne było jeszcze sie doczekamy jego gorących wakacji z laską na pól nago w "faktach" Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:31 no !!! ja tez to zauwazylam. patrzyl jakby chcial ja na tym stole bzyknac. macho kurna jego mac!!!! a taki byl swietojebliwy!!!! no wyszedl z niego demon sexu Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:33 E, on dla mnie to nigdy nie byl swietojebliwy, tylko na tyle glupi, zeby zaprzeczyc temu wizerunkowi ukutemu przez Pisory. Dla mnie to zawsze kretyn byl Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:34 oczy mu pi... zarosły jak miała w zwyczaju mawiać moja niedoszła teściowa Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 08:54 mearuless napisała: > > no wyszedl z niego demon sexu haha, no demon jak sie patrzy DD Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:33 o rany mówiła normalnie, przecież w pieleszach domowych nie mówimy jak Miodek, nie? Zwłaszcza że była w studio, stresior troche dał znać. Po drugie powiedziała przyciszonym głosem, czy ją kocha. A nie musiała go ściszać. To świadczy o skromności albo niepewności /miejsca/. Dla mnie git. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:48 stwierdzam ze ona mu czegos do kawy musi dosypywac, albo oboje sie czyms szprycuja bo to normalne nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:20 ale co normalne nie jest? Słyszałaś jak on powiedział "kocham"?? Wiele kobiet chciało by usłyszeć tak wypowiedziane "kocham". Dosadnie i bez cienia wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:43 No klasa sama w sobie, takt i miejsce odpowiednie do wyznań miłosnych Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 17:23 Nie, nie mówiła normalnie. Ja nie używam "e, tan tego, noooo". Umiem się wysłowić poprawnie bez takich wstawek. Taka sobie dziewczynina, tylko, że od żony młodsza i nowość go pociągnęła. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: hehe 20.02.09, 23:34 Bo wszystkie świetojebliwe z tego pokolenia są takie same Kuźwa zakłamanie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: hehe 21.02.09, 11:24 > Jaki Sarkozy taka Carla Bruni Celne! Brawo! Czegoś mi brakowało w określaniu Marcinkiewicza i jego Izabel - Ty utrafiłas w samo sedno Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:35 no a najwieksza zenua to to jej pytanie "kochasz mnie??" i jego odpowiedz " bardzo" i tak mi kurna zal jego zony, bo pewnie zaraz ktos jej to pusci..... nie chcialabym byc na jej miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:39 mam wrazenie ze akcja z pełną premedytacją zrobiona jest- pytanie tylko po co? az takie parcie na szkło? Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:42 nie sądzę ze to było rozmyslnie robione Goowniara cieszy sie tym całym zamieszaniem,medialną nagonką dla niej to taki kolorowy ,niedostepny przedtem świat i tyle goopia jak but Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:43 to kretyn jest a zona moze nie jest taka gUpia.... kto wie, moze nawet czuje ulge..... wizerunek medialny "pary" zazwyczaj rozni sie od tego rzeczywistego.... Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:44 myślę , ze żona to czuje wstyd i upokorzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:45 że się wcześniej nie kapła jaki z niego idiota... no to tez bym czuła wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 20.02.09, 23:49 moze sie i kapła ale co miała robic? takie sprawy to kazdy najchetniej po cichu załtwia a ze nasz drogi pan ma wyczucie jak h....j to cóż? Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless jeszcze jedno napisze i ide spac:) 20.02.09, 23:58 ja myslalam ze on wyrwal jakas mloda laske ale do tego powazna, delikatna, wyksztalcona np. jakas rozchwytywana prawniczke mlodego pokolenia. a ta na filmiku to katastrofa, zwykla glupia cizia- typ[ kelnerki, bleeeeeeeee KAŹMIRZ!!! NA COS TY POLECIAŁ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: jeszcze jedno napisze i ide spac:) 21.02.09, 00:02 Moja droga Prawniczki mlodego pokolenia siedza w Strasbourgu, Brukseli, Hadze, Wiedniu. W Londynie to chyba bardziej ekonomistki Niewazne - prawniczka czy ekonomistka - facet ten to fJut Dobranoc dziewczeta. Cmok Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: jeszcze jedno napisze i ide spac:) 21.02.09, 00:50 na młodą du... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
denea Dzień dobry :) 21.02.09, 09:09 Właśnie, też miałam takie wyssane z palca wrażenie. Czy może przekonanie raczej. Że skoro chłop sobie karierę ruinuje i wystawia się na pośmiewisko, to w pannie COŚ musi być... Raanyy, ależ opad szczęki ! "No i dobrze, bo mam <mlask, mlask> eeeee, nooooo, tąąąą... <mlask, mlask>.... eeeee... koszulkę taką ładną <mlask>. Boszz, to znajome dyskotekowe gimnazjalistki mają więcej w głowach O_O Żenada. No żeby ona miała pickę ze złota, brylantami wysadzaną - żenada potworna. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: jeszcze jedno napisze i ide spac:) 21.02.09, 09:11 mearuless napisała: typ[ kelnerki, bleeeeeeeee > O przepraszam, nasz cos do kelnerek? Swego czasu tak zarabialam Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: jeszcze jedno napisze i ide spac:) 21.02.09, 09:56 mearuless napisała: > > ja myslalam ze on wyrwal jakas mloda laske ale do tego powazna, delikatna, > wyksztalcona np. jakas rozchwytywana prawniczke mlodego pokolenia. > a ta na filmiku to katastrofa, zwykla glupia cizia- typ[ kelnerki, bleeeeeeeee > KAŹMIRZ!!! NA COS TY POLECIAŁ????????????? no dokładnie tak samo sobie myślałam w końcu żona w tym gorzowie cały czas, on od kilku lat w zupełnie innym świecie żyje, tu rząd, tu londyn, tu rozgrywki wewnątrzpartyjne, rozumiem doskonale, że mogli stracić wspólny język i oddalić się od siebie na tyle, że stadło już nie miało sensu ale właśnie myślałam, że znalazł sobie jakąś londyńską, może niekoniecznie od razu wschodzącą gwiazdę, ale po prostu dziewczynę wykształconą i tam osadzoną, z którą może mieć wspólne priorytety i rozumieć się mogą nawzajem. a tu po prostu podstarzały lowelas, który zgłupiał na punkcie młodego ciałka o umysłowości i zachowaniu 14-latki... nigdy nie uważałam marcinkiewicza za mędrca, ale nie przypuszczałam, że to aż taki kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 00:59 o fak ale wiocha zona niech sie ciesz ze pozbyla sie takiego balastu Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 08:46 Mam pytanie-czy prostactwo tej pani jest oceniane na podstawie tego co mówi i jak mówi ? Bo cholera głośniki mi nie działają i nie mam foni a tylko wizję-a z wizji widaże ona zjada ją wzrokiem i jest napalony jak kocur na wiosnę a ona radosna jak ptaszek i..dżizass..myślałam że jest starsza (?) Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:38 > Bo cholera głośniki mi nie działają i nie mam foni Żałuj, cymesik Ci umyka. ktoś napisał (moofka chyba), że wyobrażał sobie panią z klasą. Ja też myślałam, że pani jest młoda, ale wykształcona i na poziomie. Zaskoczona jestem bardzo. Matko boska elektryczna, czy temu Kazimierzowi całkiem odebrało rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:40 Nie moofka, tylko mearuless. (tez na M jak miłość) Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 08:50 Eh, zal tego Kazia. Pajacuje z ta swoja panienka strasznie... Bardzo prosciutka i baardzo mlodziutka Ile ona ma lat? Chyba nie wiecej niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 08:53 Super laska! A lat ma chyba 29 ,tyle gdzieś pisało,śliczna,mniam,mniam! A kobiety zazdrosne-podświadomie boją się,że i one mogą być porzucone dla takiej ślicznej kobiety jak ona,więc piszą głupoty. Bardzo ładna i fajna laska,a to nagranie-jestem pewien,że ona celowo się tak zgrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 08:54 Ja tam sie nie boje. Jestem mlodsza i fajniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:16 hellious napisała: > Ja tam sie nie boje. Jestem mlodsza i fajniejsza Jeżeli zdjęcie w wizytówce jest faktycznie Twoje to tylko pierwsza część powyższego zdania się zgadza . Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:18 Kwestia gustu, a akurat twoj malo mnie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: hehe 21.02.09, 09:21 a od kiedy to amator odkurzacza zna sie na kobiecej urodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: wniosek jest jeden 21.02.09, 09:06 nie pierwszy i nie ostatni raz premier RP okazal sie cieciem. rany, ta kobieta jest prosta jak linijka. mlaszcze glosniej niz nasz kochany prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:07 boszz co za idiotka. zaczynam myśleć, że ktoś specjalnie ukartował ten romans, żeby Kazia ostatecznie skompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:18 kurczę, ale między nimi różnica... żadnej miłości nie widzę za to duuuuuuuuużo sexu. ona się nim bawi, on myśli, że jest macho. współczuję żonie, że musi na to patrzeć i że widzi to cała polska. Odpowiedz Link Zgłoś
zales239 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:23 Ale dlaczego faceci dają się tak podejśc i manipulować przez młodzież. Ta dziewczyna nie jest ani ładna ani subtelna ani mundra,ale za to ma młode ciałko Dlaczego faceci w średnim wieku myślą tą mniejszą główką-chyba sobie zdają sprawę,że to ich ostatnie podrygi Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:25 zales239 napisała: > > zdają sprawę,że to ich ostatnie podrygi Za piec lat to kylo blekitna pigolka pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:26 hellious napisała: > zales239 napisała: > > > kylo-tylko... mlody dodal cos od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 09:27 Po pierwsze odczepić mi się od kelnerek Po drugie proszę mi już nie puszczać takich filmików, na których się za kogoś muszę wstydzić, strzeliłam buraka przed komputerem z żenady Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:44 Morgen, ja też z tych, co się wstydzą za innych. I dlatego mam problem z oglądaniem różnych popisów, głupio mi jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:19 wiedzę, ze na wszystkich wystapienie Kazia i Izabell zrobiło wielkie wrażenie. Zenada - stary pryk manipulowany przez małolatę. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:34 Już wiosna podrosła i bzami tchnie Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się bez rosy po nocy i listek schnie Kaziu, zakochaj się Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:39 a ja nie wiem pierwsze wrażenie rzeczywiście niskie, ale biorę dużą poprawkę na to, że to były takie wygłupy we dwoje pewna jestem, że sama mam na koncie niejedną taką bzdurną konwersację z facetem ich pech i głupota ciągle i wciąż, że nie umieją w ogóle rozegrać tej sprawy medialnie i pewnie nie jedną taką wpadkę zaliczą nie chcąc przyjąć do wiadomości, że są towarem, z którym dla show dziennikarze zrobią wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:45 Syriana, ale o to właśnie chodzi. Każda z nas ma takie wygłupy na koncie ale oni zdając sobie sprawę, że są na medialnym świeczniku powinni się trochę przyhamować. Małolata młoda i durna, ale dorosły facet powinien ją ciut przytemperować, choć z drugiej facet z kryzysem wieku średniego jest czasem nie do opanowania Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: kaziu kochasz mnie??? 23.02.09, 00:18 Jestem od niej tylko 2 lata starsza, wiec starsznie cieszy mnie, ze w tym wieku mozna jeszcze zostac nazwna 'mloda i glupiutka' DD Ja juz bym potraktowala to jako komplement. A o Marcinkiewiczu nie wiem nic, nawet nie wiedzialam, ze bym premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 10:56 NO, ZE JA WCZORAJ SZKŁO odpusciłam(( no nie wybaczę sobie(( szkoda gadać. To oni nie wiedzieli, że operatorzy nie przepuszczą takiej perełki??? co jeszcze zauważyłam w JEGO oczach...strach??? czy cos w tym stylu..w momencie kiedy mówili o szczerości. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:03 strach, duma, radość, spełnienie, chcica, zaskoczenie że tak można, zaskoczenie że jestem taki fajny, i chciałbym ale trochę się jeszcze boję czego tam nie było? kurcze, aż mi się żal faceta zaczyna robić, że tyle lat pewnie na emocjonalno-seksualnych co najmniej równinach przebywał, a teraz w Himalaje bez maski tlenowej się wybrał Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: kaziu kochasz mnie??? 23.02.09, 00:22 Facet zachlysnal sie wielkim swiatem, mozliwosciami, wolnoscia. Marian Keynes w ktorejs ksiazce uzywa takiego porownania: 'jak mlodzi zakochani, ktorzy wychodza z restauracji przed czasem by pojsc do domu i uprawiac seks, i nie dbaja o to, jak niekulturalnie to wyglada, przy czym nie zostawiaja nawet wystarczajacej ilosci pieniedzy na pokrycie kosztow kolacji, bo zakladaja, ze wszyscy ciesza sie ich szczesciem i sa rownie podekscytowani jak oni' (pisze z glowy, nie cytuje dokladnie, ale sens ten sam). Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:32 syriana ja wiem że każda z nas ma takie wygłupy na koncie ale raczej kameralne a nie medialne, jeżeli wiedzą że są pod lupą mediów i opinii publicznej to moim zdaniem można by spodziewać się większej klasy, a szczególnie po człowieku który przez jakiś czas był premierem europejskiego państwa. Jak tak patrzę na te wyczyny podstarzałego i wyliniałego playboya i prostackiej laski to wstyd mnie ogarnia że taki człowiek był moim premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:38 no też o tym piszę - zestawienie poważnego człowieka, który w telewizji wygłasza Ważne Słowa, z chichoczącą, wygłupiającą się dziewczyną wyraźnie mu sprawiającą przyjemność jest najbardziej zgrzytające w tym filmiku a takie zachowanie przed kamerą nie jest prostactwem ale naiwnością, głupotą i nieznajomością zasad rządzących mediami Odpowiedz Link Zgłoś
zuzior077 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 15:40 Baby najgorszą to on ma minę, dobrze że nie ma zbliżenia bo pewnie byśmy zobaczyły strużkę śliny w kąciku. Bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
zuzior077 Przykro patrzeć... 21.02.09, 10:47 ...jednak każdy facet bez względu na wiek zachowuje się jak pajac gdy zauroczy go baba. Ach szkoda patrzeć,że były premier RP gustuje w takich prostaczkach- dawno nie widziałam czegoś tak żenującego. Szkoda mi go- wyszedł na głupka. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Przykro patrzeć... 21.02.09, 11:38 a mnie go nie żal ma to o co sam się postarał ale do niego i tak jeszcze nie dotarło, że jest śmieszny i żałosny no chyba że chodzi o to aby mówili nie ważne źle czy dobrze ale w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:30 Trafiłam na to wczoraj w Szkle i nie wierzyłam oczom ni uszom. Żenuła oraz żal.peel - inaczej tego określić nie umiem Panienka idiotka (i jaka mlodziutka, ile ona ma lat, 14?), Kazio napalony - zgroza jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:50 Jak facet się już ocknie i puści sobie ten filmik albo chociaż przypomni, to będzie się długo rumienił. Odpowiedz Link Zgłoś
babowa Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 11:59 Najbardziej to się rumienią jego dorastające dzieci widziec ojca napalonego cos obrzydliwego Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless witajcie:) 21.02.09, 12:01 wy juz tak slodko dyskutuecie a ja dopiero oczy przecieram. pokazAlam filmik mezowi liczac na jego oburzenie a on-NIC -wzruszyl ramionami moze tez mialby ochote na takie mlode i gupie a co do tej nieszczesnej kelnerki- bez przesady z tymi dasami, specjalnie tak napisalam bo powszechnie wiadomo ze znaczna czesc emigracji dorabia sobie na kelnerowaniu a nie w kancelariach prawniczych....brak wiedzy, wyksztalcenia, doswiadczenia... nie ma sie co oburzac-jak ktos dorabial sobie w ten sposob [ja w czasach mlodosci bywalam hostessą- ale obbsesji nie posiadam] to jest forum, nie bede sie 2 godziny zastanawiala zanim cokolwiek napisze, myslac czy nie uraze kogos...wiec prosze sie odczepic zebym sie odczepila Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: witajcie:) 21.02.09, 12:31 hehe, mój też w podobnym stylu zareagował (tzn. stwierdził, ze żenada kompletna), ale razem ze mną podtrzymuje zdanie, że zrobili to z premedytacją- nie wierzę, żeby facet który od kilku lat jakoś z mediami jest obeznany, nie wiedział, że będą cały czas na niego czegoś szukać - zwłaszcza teraz jak wyszedł ten romans i spekulacje. Dla mnie to jest puszczanie oka do wszystkich tabloidów, pudelków, szkieł i innych. Moze pokazują w ten sposób, że się bawią z nimi w taką grę...a jeżeli nie, to faktycznie można o Kaziu tylko powiedzieć że chłop umoczył na całej linii... Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: witajcie:) 21.02.09, 14:09 Moze pokazują w ten sposób, że się bawią > z > nimi w taką grę.. "Czosnek ma głowę białą, a ogon zielony"? Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 cizia zujaca gume z otwartą gębą...straszne 21.02.09, 12:36 myslalam, sadzac po zdjeciach, ze ma klasę...a tu proszę co za fifka Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: cizia zujaca gume z otwartą gębą...straszne 21.02.09, 13:03 Też miałam taki odbiór, ale tu- infantylna panienka, poza tym cały przekaz to dla mnie emocjonalna pornografia, nie chcę publicznie oglądać czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Wiedziałam, że jego spojrzenie coś mi przypomina 21.02.09, 13:26 Tak samo patrzył się wczoraj kot naszych sąsiadów na naszą kotkę. A co do tej dziewczyny - jeśli to nie zgrywa dla mediów to kosmiczna żenada. A zachowanie Marcinkiewicza, cóż - wiejski nauczyciel nagle wylądował w londyńskim City i pomieszało mu się w głowie. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 13:31 Przepiękna kobieta! Sam bym dla niej się rozwiódł i nawet zrezygnował z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 13:54 lubie_gazete napisał: > nawet zrezygnował z tego forum. No tak - rzeczywiście Cię zauroczyła. Takie poświecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbie a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 13:52 nie znam relacji Kazia z żona ale widac drogi im sie wcześniej rozeszły, - w tym wszysktim jakoś go podziwiam za odwagę i jednak uczciwość, i właśnie szczerość. Czy lepiej było żyć w zakłamaniu? I ewnetulanie akceptować istnienie kochanki? a jeśli chodzi o Izabel to powiem Wam, że ja tez się czasem idiotycznie zachowuję jak jestem w towarzystie tylko chłopa mego Odpowiedz Link Zgłoś
litylko Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 14:28 Żujesz gumę z otwartą paszcęką gośno mlaskając ? Zresztą ona nie była tylko w towarzystwie "chłopa swego". Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 14:30 Byli w TV, filmowani, poza tym on jest byłym (na szczęście!) premierem. Ty ze swoim facetem możesz zachowywać się jak chcesz. Zachowanie Kazia i Kaziowej panny było zwyczajnie obciachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbie Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 14:41 wyglądało na to, że oni nie wiedzieli, że to bedzie sfilnowane i upublicznione = ktos im wyciął numer Dlaczego ja ze swoim chłopem mogę zachowywać sie jak chcę a Izabela ze swoim nie? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 14:56 gabbie napisała: > wyglądało na to, że oni nie wiedzieli, że to bedzie sfilnowane i > upublicznione = ktos im wyciął numer siedzząc przed kamerami i wiedząc pod jakim obstrzałem kamer są powinni się tego spodziewać > > Dlaczego ja ze swoim chłopem mogę zachowywać sie jak chcę a Izabela ze swoim nie? może...przed swoją prywatną kamerą w swoim domu robią co chcą, tu byli w studiu na 5 min przed wejściem na wizję > Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 15:14 > wyglądało na to, że oni nie wiedzieli, że to bedzie sfilnowane i > upublicznione = ktos im wyciął numer Nie mów mi, że były premier mego kraju jest tak glupi, że nie wie, że w studiu tv bywają kamery Poza tym on na początku mówi wyraźnie, że to pewnie trafi do "Szkła kontaktowego", więc wie, że kamera ich nagrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbie Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 15:20 nie wszystko, jako standard, idzie na wizje przykład z Durczokiem - nie wierzę, że on planował, że to pójdzie "w obieg", z Lisem, tez parę lat temu była podobna heca Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 16:00 > przykład z Durczokiem - nie wierzę, że on planował, że to pójdzie "w obieg", z Lisem, tez parę lat temu była podobna heca Nie musieli planować, ale siedzą w mediach (Kazio też) na tyle długo, że chyba wiedzą, że media się takimi zdarzeniami karmią? Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: a ja Kazia nie potępiam 21.02.09, 16:02 gabbie napisała: > a jeśli chodzi o Izabel to powiem Wam, że ja tez się czasem > idiotycznie zachowuję jak jestem w towarzystie tylko chłopa mego Oj tam, jak każdy chyba. Mnie akurat zupełnie nie o to chodzi. I podejrzewam, że w dobie Bog Brotherów ludzie generalnie nie takie rzeczy widzieli Osobiście powalił mnie hmmm... poziom tej panny. Staram się nie oceniać ludzi pochopnie a tu mamy krótki, niejako ukradziony filmik, ale takie zdania jak "mam tąąą - mlask, mlask - eeeeeeeee - mlask, mlask - no wieeeesz - koszulkęę - ee - mlask" to wygłaszają właśnie tipsiary bigbrotherowskie. Jeśli to jest Nowa Miłość Byłego Premiera to dla mnie z lekka szok. Jak ktoś pięknie powiedział - jaki Sarkozy, taka Carla Bruni. Albo ktoś ma klasę, albo po prostu nie. A ja mam wrażenie, że ta dziewczyna nie dość że chyba jest młodsza nż dzieci Marcinkiewicza, to co gorsza, na dodatek zwyczajnie przygłupia. Co zresztą z wiekiem ma niewiele wspólnego Sperma mu mózg zalała ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
papugaara Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 15:00 Ludzie! Przecież oni po prostu się wygłupiają, droczą ze sobą. Śmieszy mnie ta cała nagonka na pana Marcinkiewicza. To jego życie prywatne, specjalnie jakoś tym się nie afiszuje, a nawet jeśli to jego sprawa. Ok, jest osobą publiczną, ale ma też prawo do własnego życia i podejmowania własnych decyzji. Co do nagrania - a Wam nie zdarza się zająknąć przy jakiejś wypowiedzi, dodając okoliczności w jakich to się odbywało - dziewczyna chciała zażartować, nie miała pewnie świadomości,że zostanie to nagrane, emocje zrobiły swoje. Wyszło jak wyszło, ale nie uważam, żeby na miejscu było od razu ocenianie jej jako prostą i głupią. Czy wszyscy są zawsze ą, ę i zachowują się tak bardzo poprawnie i poważnie??? A w oczach pana Marcinkiewicza to ja widzę totalne zauroczenie tą osobą - typowy maślany wzrok na początku związku, gdy hormony szaleją. I cóż w tym takiego złego? Nie oceniam jego decyzji w kwestii rozstania z żoną pod względem moralnym czy jakimkolwiek- tak naprawdę nikt nie wie co działo się w jego małżeństwie, więc uważam, że nie mamy zbytnio prawa nikogo krytykować... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 17:05 Na forum mozna sobie za darmoche pouzywac, wiec ematki tylko czekaja na takie okazje. W ogole nie znaja ani jej ani jego, same czesto głupie jak but,w oparciu o filmik juz orzekly, ze pan niby zidiocial do reszty dla pustej jakoby lalki. Plotkary moze by sie wlasnymi mezami zajeły, bo niejeden pojdzie w slady Marcinkiewicza- to pewne.Jak nie dzis to za jakis czas. >Przecież oni po prostu się wygłupiają, droczą ze sobą. Czego te najmadrzejsze w swiecie forumki w ogole nie potrafia dostrzec zaslepione swoim swietym oburzeniem wobec faceta, ktory smial zwiazac sie z kims innym niz zona. Odpowiedz Link Zgłoś
zaziza Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 17:26 Plotkary moze by sie wlasnymi mezami zajeły, bo niejeden pojdzie w > slady Marcinkiewicza- to pewne.Jak nie dzis to za jakis czas. ty bylas za to przezorna- na starcie wzielas starego dziada, wiec nie pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
zaziza Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 14:52 "Temu "dziadowi" moglabys co najwyzej buty czyscic, a i tak bylby to dla ciebie awans. " Nie dziekuję, nie gustuję w próchnach, takie rozkosze zostawiam tobie Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 23:27 A ile ty dziecino masz lat, skoro 36 letni facet to dla ciebie próchno, a? Idz , lepiej lekcje odrób, pacierz odmow i spac. Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Przeboj;) 21.02.09, 15:16 ktory do niegdys radiomaryjnego i cnotliwego Kazia pasuje jak ulal www.youtube.com/watch?v=JLRWyHAGsaI Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 15:36 Jeny! Myślałam, że pod biurko wejdę ze wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
wroan Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 19:53 Zaraz zaraz. Po kolei. Podejrzewać forumowiczki o zazdrość to juz czysta głupota. To raz. dwa. Ja też do dzisiaj rano się zagdzałam, że to jedynie sprawa Marcinkiewicza. Ale ten człowiek jest byłym premierem i siedzi w studiu ogólnopolskiej telewizji. Sorry. Jak się sie zgadza na wyznania na antenie i flircik z tą kobietą z pejczem na 5 minut przed wyjściem na wizję, to już nie jest jego prywatna sprawa. tylko tych, którzy to oglądają. Nikt mu nie kazał się obściskiwać z panną i wyznawać jej miłość. Ja nawet na łonie rodziny nie mówię głośno swojemu MĘŻOWI że go kocham. Prosta to komplement, podobnie jak kelnerka. Prostacka. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 20:02 > Ja nawet na łonie rodziny nie mówię > głośno swojemu MĘŻOWI że go kocham. Jest się czym chwalić? Ale fakt, o infantylizm cię nikt nie posadzi. Prędzej o sztywniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 20:07 Jak się sie zgadza na wyznania na antenie i > flircik z tą kobietą z pejczem na 5 minut przed wyjściem na wizję, to już nie > jest jego prywatna sprawa. no to na antenie, czy przed wejściem na wizję? bo to dwie sytuacje różne Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 a jednak ... 21.02.09, 16:48 byla to nieudolna proba stworzenia wizerunku: "marcinkiewicz równiacha gosciu, swoj naturalny chłop" kmarcinkiewicz.blog.onet.pl/1,AR3_2009-02_2009-02-01_2009-02-28,index.html z blogu Marcinkiewicza- wypowiedz izki: "w „szkle kontaktowym” zostaje puszczony krotki film z narzeczona Iza… zabawny aż do łez…nagrany przed wystąpieniem Kazimierza, OCZYWIŚCIE BEZ ŚWIADOMOŚCI I ZGODY BOHATERÓW. Po co wyśmiewać swobodę i naturalny sposób bycia, tak oczywisty przed wejściem na wizję?" Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a jednak ... 21.02.09, 16:59 Wymiękłam, jak przeczytałam "tfurczość" pani Izy, cóż za stylistyczna finezja i głębokość myśli. I ten wspólny blog, no czekam z niecierpliwością na ten potok banału i ekshibicjonizmu, który -niechybnie- wyleje się z tej strony.. Bardzo interesuje mnie, co ta pani nazywa "normalnością"? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: a jednak ... 21.02.09, 17:21 ja tez padłam no to panna niezła, a jak już mówiłam, języka polska byc dla niej trudna języka ciekawa jestem tej ich wspólnej twórczości Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Kurcze 21.02.09, 17:23 laski...litości...ja mam stos faktur do napisania a Wy się pastwicie dalej nad Kaziem ..no nie mogę sie powstrzymaćżeby tu nie zajrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: a jednak ... 21.02.09, 21:40 No dobra, to że ona nie zna języka na tyle, żeby sklecić kilka zdań, wiedzieliśmy wcześniej. Ale, na Boga, czemu Kazimierz jej tego nie sprawdził ?? No chyba że sprawdził. Jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: a jednak ... 23.02.09, 00:27 Bo on jest teraz na etapie 'ale ona slicznie pluje' ... Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 17:21 Taa, no to się wyjaśniło, na co Kazio poleciał... Na ten ętelekt przecież... Odpowiedz Link Zgłoś