Dodaj do ulubionych

1 marca mam egzamin

23.02.09, 10:28
od tygodnia siedzę w książkach łyknęłam już książkę 900 stron, przede mną
jeszcze książeczka 300 stron i utrwalenie wiedzy nabytej tongue_out jak dotąd na
studiach na państwowym uniwersytecie (a nie wyższej szkole lansu) idzie mi
całkiem dobrze tongue_out zbieram oceny bardzo dobre ale teraz to się boję...wiec
dziewczyny trzymajcie kciuki i żeby mi dziecko grzeczne przez ten tydzień było tongue_out
Obserwuj wątek
    • kali_pso Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:30

Neta se odłącz przede wszystkim...
      Bo nasze kciuki mogą nie pomócwink
      • smerfetka8801 Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:39
        a właśnie jakiś czas nie zaglądałam tu wcale teraz się luzuję i nauka dopiero
        jak M wróci z pracy bo sobotę i niedzielę spędziłam tylko nad książkami dom i
        dziecko były na głowie M i szczerze mówiąc mózg już paruje tongue_out ale jutro znowu
        jak tylko mała pójdzie spać to ja siadam do książek...
    • andziulec Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:40
      Trzymam mocno kciuki i powodzenia życzęsmile Ja muszę napisać pracę dyplomową i ją
      obronićbig_grin Dodatkowo do obrony przeczytać kilka<naście?> książekbig_grin Chyba zacznę
      od odłączenia netu.
    • ankak0 Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:43
      Trzymam! Powodzenia smile
      • smerfetka8801 Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:47
        od razu raźniej.
        swoją drogą cieszę się ,ze na moim uniwersytecie nie ma dla studentów zaocznych
        standardowej sesji tylko jeden-dwa egzaminy w miesiącu.jestem troszkę zmęczona
        ale przynajmniej dom rodzina i studia funkcjonują w niezakłóconej symbiozie tongue_out
      • asiaiwona_1 Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:49
        smerfetka8801 napisała: "jak dotąd na
        studiach na państwowym uniwersytecie (a nie wyższej szkole lansu)
        idzie mi całkiem dobrze "

A to chciałaś się jakoś dowartościować czy wywyższyć, ze studiujesz
        na państwowej uczelni? Rozumiem, że na wszystkich po prywanych
        uczelniach patrzysz z góry...
        Mimo wszystko powodzenia na egzaminie...
        • smerfetka8801 Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 11:01
          przyłapałaś mnie mam pewną satysfakcję z tego ,że nie jest to byle jaka
          szkoła... choć nie każda prywatna jest zła są jednak takie które można śmiało
          nazwać wyższymi szkołami lansu i malowania paznokci...i cieszę się że moje 5 nie
          są zdobywane w jednej z takich szkół.
          choć i tak mama świadomość ,ze polskie uczelnie kiepsko przygotowują do zawodu
          to mimo to wolę mieć lepsze oceny niż gorsze...
          • krotkie.com Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 11:11
            ale różnica między "państwową uczelnią" (pochwal się, czy chodzi o WYSROL czy
            WSP, które obecnie jest już uniwersytetem, jeśli już chcesz się dowartościować,
            a nie np. dowalić studentom KSW), a UJ jednak jest odczuwalna, prawda? Gdybyś
            studiowała na UJ, to byś nas poinformowała, prawda?
    • mearuless Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 10:54
      o widze ze kolezanka-wyksztalciuchwink
      no to trzymam kciuki- tylko zaczne pod koniec lutego..... bo kciuki mi
      niezbedne do wciskania spacji na kompiesmile
    • liwilla1 Re: 3majcie tez za mnie 23.02.09, 11:04
      jutro mam 2 egzaminy, jeden w czwartek i jeden w piatek, tego ostatniego sie
      najbardziej boje, bo to inzynieria finansowa, a ja od zawsze z finansami jestem
      na bakier uncertain no ale jak to przejde, to mam absolutorium i tylko magisterka
      zostaje big_grin
      tez jestem na uczelni panstwowej i sie pochwale - nawet stype naukowa dostalam
      za zeszly rok big_grin bo w 10% najlepsiejszych studentow bylam hihi
    • ojejkuniu Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 19:29
      smerfetka, co studiujesz??
      • zoja.pl Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 19:42
        "studiach na państwowym uniwersytecie (a nie wyższej szkole lansu) idzie mi
        całkiem dobrze "

ooo jak mnie takie cos wku..rwia
        studiowałam na UJ, a teraz na KSW (prywatna uczelnia) i na tej drugiej jest cholernie ciezej niz na pierwszej
        w tym semestrze mam 23 egzaminy i h.uj mnie strzela jak czytam takie opinie jak ta, bo ledwo patrze juz na oczy po takim nawale nauki

ps.sorry, ze mnie troche poniosło, ale wprost uwielbiam słuchac opinii "ekspertek", które nigdy tu nie studiowały, nie maja porównania, ale oczywiscie wiedza najlepiej suspicious
        • carta_magna Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 21:06
          Jak mnie takie panny drażnią! Najpierw ach Ujot, ujot najlepsza uczelnia, teraz
          jak zmieniła na Uniwersytet Pedagogiczny to ten stał się najlepszym na świecie,
          bo ona tam studiuje i "łyka książki" co mają 900 stron i dostaje piątki. Mnie
          tam na moim Uniwersytecie uczyli, że liczy się jakość a nie ilość. Teoria
          względności liczyła raptem kilkadziesiąt stron big_grin
          Ciekawe czy w niedzielę zobaczymy post "dostałam piątkę" czy "oblałam"... choć
          myślę, że pałą to sie smerfetka nie pochwali, żeby sobie wizerunku nie psuć.
        • sinceramente Re: 1 marca mam egzamin 23.02.09, 22:44
          Cytatw tym semestrze mam 23 egzaminy i h.uj mnie strzela jak czytam takie
          opinie jak ta, bo ledwo patrze juz na oczy po takim nawale nauki

23? dżizas! ja po sesji złożonej z siedmiu egzaminów mam serdecznie dość, a 23?
          jakim cudem?

Studiuję czwarty rok ten sam kierunek, na tym samym uniwersytecie, a jeszcze
          takiego zajobu jak w tym roku nie miałam. A wydawało się, że na magisterskich to
          już z górki uncertain

Ciekawie się zrobi od następnego semestru, gdy każdy wykład będzie się kończył
          egzaminem, wtedy to pewnie jakieś "naście" egzaminów będę mieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka