dlania 27.02.09, 10:29 - po rosyjsku www.joemonster.org/art/10959/Zdjecia_z_rosyjskiej_Naszej_Klasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: Nasza klasa - 27.02.09, 10:32 Lo matko, ale ludzie maja nawalone w glowach D Ale widze jakis trend w fotografowaniu sie na kiblu... Ach i zielone kozaczki Myslicie ze przyjma sie zamiast bialych? Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: Nasza klasa - 27.02.09, 10:38 A mnie najbardziej rozśmieszyło zdjęcie babki odkręconej tyłem i czytającej gazetę, nie wiem czemu nawet. Zauważyłam, że mają zwyczaj wieszania dywanów na ściany obok łóżka. Przynajmniej to tak wygląda jak dywan... Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Nasza klasa - 27.02.09, 10:39 Jakie tam dywany. tiozto Arrasy normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Nasza klasa - 27.02.09, 10:43 Niet. To kilimy. Na szczęście ten zwyczaj sczeznął już w naszych domach, a swego czasu był to krzyk mody. Mnie najbardziej podobał się goły wróżek z owłosionym zadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No, w sumie identycznie jak po polsku 27.02.09, 10:42 - świrów i bezguścia nie sieją pod żadną szerokością geograficzną... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Nasza klasa - 27.02.09, 10:41 O ............. Mój ..................... Boże ....................... to jest jakis koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 czajka wyczuwam inspiracje... 27.02.09, 11:09 serialem"przyjaciele" a foty powalające.zwłaszcza ta grubiutka laska do góry nogami z mhhhhmmm dosc znaczącyn biustemprzesłałam mezowi linka niech tez padnie Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Nasza klasa - 27.02.09, 11:47 Boże jak ona trzyma ją do odbicia. Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna yy 27.02.09, 11:48 znalazłam na tej stronce artykuł o tym 13-letnim ojcu.Do tego mój poprzedni komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Nasza klasa - 27.02.09, 11:12 Dobrze, że po blogach fotkapeel i naszaklasa.blox.pl/html stwierdziłam, że głupota ludzka jest nieskończona, bo teraz znów musiałabym wychodzić z szoku Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: Nasza klasa - 27.02.09, 11:27 Jak widać idiotów nigdzie nie brakuje ) moja ulubienica to ta przebrana za króliczka na łóżku i wszędzie te kible... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: Nasza klasa - 27.02.09, 11:42 naszaklasa.blox.pl/html Tu można sobie ciekawe zdjęcia z NK pooglądać :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Nasza klasa - 27.02.09, 15:38 Było by smieszne gdyby nie ten idiota w wannie z ...kotem biedna kicia Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: Nasza klasa - 27.02.09, 15:59 mnie spodobal sie facet pszczola czy motyl. ps. moze kible to u nich luksus? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Nasza klasa - 27.02.09, 18:26 Moj kot uwielbial spacrowac po mnie, jak siedzialam w wannie, oczywiscie po tych czesciach mnie, ktore wystawaly znad wody. Kilka razy mu sie wpadlo, ale nadal lubi. Jak pojade do rodzicow, to go znowu wezme do lazienki Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: Nasza klasa - 27.02.09, 18:52 Ej, z tymi kiblami to może dlatego, że tam długo były toalety pt. dziura w podłodze (tak przynajmniej twierdzi mój małż, który swego czasu trochę się najeździł po ZSRR; ja widziałam trochę takich w Bułgarii). No i jak ktoś ma luksusową muszlę, to jest się czym pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Nasza klasa - 27.02.09, 19:36 Potwierdzam, jeździłam jakiś czas po sąsiedniej Ukrainie - na wsi były tylko dziury, kibelki sławojkopodobne to był luksus, w blokowiskach były normalne kible, za to w "ośrodku wypoczynkowym" wąski budynek, a w nim: rząd dziur w podłodze)) Mozna było pogadać przy klocku A propos: ekskluziff.pl/tag/toaleta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaziq wiecie co, reflaksja mnie naszła 27.02.09, 19:43 chyba tylko ja nie mam nonta na nk ani tam nie zaglądam, dziwna jestem, czy patologiczna? może się nawrócę i zrobię zdjęcie na kibelku, a mam dość fajny kolorystycznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaziq refleksja skrzyżowana z refluksją :))) coś mnie 27.02.09, 19:58 bierze dziś chyba to ten drugi wątek dlani o nerach Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagorii Re: Nasza klasa - 28.02.09, 01:10 no fakt - zawsze może być gorzej ja tam na ruskich się nie odwracam, za dużo myslenia - co autor miał na mysli. I to głównie "przed obejrzeniem zdjeć". cała Rosja jest dla mnie zagdaką i to jest zagadka, której rozwiazania sie obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 moj osobisty ranking: 28.02.09, 10:53 1. kobieta w masce 2. facet ze skrzydelkami w kasku [lubie.gazete?!] 3. kolesie na tle mebloscianki btw co oni maja takie zamilowanie do kibli? Odpowiedz Link Zgłoś