hellious 05.03.09, 18:21 Co Agnieszka Wlodarczyk robi sobie ze skora, ze jest taka pomaranczowa?? Leci mi w tle "pierwsza milosc" w ktorej ona gra i rzucilo mi sie to w oczy w "plebanii" tez taka pomaranczowa byla... Tak ja marnie tapetują czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-maxa Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 05.03.09, 18:31 stawiam na marna tapetę i to światło na planie Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 05.03.09, 18:32 No ale w dwoch serialach, na roznych kanalach tak marnie ja maluja? I tylko ją? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 05.03.09, 18:34 no to w nastepnej kolejności stawiam na urok osobisty może pod wpływem tych świateł, kamer jej się koloryt skóry "poprawia" Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 05.03.09, 18:35 hehe, albo sie marchewka objada wieczorami Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 05.03.09, 19:09 to samo solarium co Lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 05.03.09, 19:10 haha Tak! to napewno to Faktycznie widze pewne podobienstwo Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 06.03.09, 00:17 Nie wiem, co robi Agnieszka Wlodarczyk - nawet nie wiem, kto to jest.... Ale mam kolezanke, ktora tez ma pomaranczowa skore i ta kolezanka smaruje sie kremem bronzujacym firmy La Roche Posay oraz pije duzo soku z marchwi...ogolnie rzecz biorac wyglada dziwacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 06.03.09, 00:27 robi sobie maseczkę z marchewki albo popraw kolory w TV Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Sorry za glupi watek, ale..:P 06.03.09, 06:18 dużo samoopalacza i to marnej jakości. Może jeszcze karoten łyka? Odpowiedz Link Zgłoś