tomelanka 18.04.09, 23:16 co kupic staremu na urodziny, juz mi sie pomysly wyczerpaly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka79 Re: co roku ten sam dylemat:/ 18.04.09, 23:36 A ma on może jakieś hobby? Ryby, zanczki, narty? Ja mam zawsze ten sam problem z moim teściem, zero zainteresowań w jedny kierunku. Ostatnio czyli tydzień temu dostał bezrękawnik, papierośnicę i kwiaty.I nawet się ucieszył, bo od innych dostał przeważnie jakąś "flachę". Gdyby miał jakieś hobby byłoby łatwiej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43710&w=71816265 Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: co roku ten sam dylemat:/ 18.04.09, 23:38 ryby, ale ja sie nie znam na sprzęcie myslalam o mp4 ale to w sumie wszystko ma w telefonie, o bejsbolowce, ale jak na miescie nie bedzie nic fajnego to odpada, bo na allegro sam chłam, pewnie sie skonczy na wodzie toaletowej, jak ktos ma jakis pomysl w kwocie ok. 100 zl to niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: co roku ten sam dylemat:/ 18.04.09, 23:39 zeby nie bylo niejasnosci-stary to moj facet jak on mi tak ja jemu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: co roku ten sam dylemat:/ 18.04.09, 23:45 No ryby to już coś. Często jeździ? Może nie koniecznie coś ze sprzętu ( wędki, kołowrotki), ale coś z akcesoriów dodatkowych ( krzesło, sygnalizator brań, organizer, podpórki), albo odzierz ( kamizelka, polar). A wiesz ile zanęty można kupić za 100 zł. Na caaaały sezon Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: co roku ten sam dylemat:/ 18.04.09, 23:49 a idz mi z ta zaneta, obrzydlistwo lubi, ale jezdzi rzadkoooo, i nie wiem na co mu te karty wedkarskie i inne pierdoly, jak pojedzie 2-3 razy w roku to jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: co roku ten sam dylemat:/ 18.04.09, 23:52 No to czyli wraczasz do punktu wyjścia - hobby nie ma. Jak nie jedzie na ryby raz w tygodniu to się nie liczy . Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: co roku ten sam dylemat:/ 19.04.09, 08:02 Książka. Może o rybach. Muzyka. Film DVD. Obraz. Bibelot. Sztuka użytkowa. Wypad do kina/teatru/kabaratu/na koncert/na mecz piłkarski. Kręgle / Bilard / Dart w klubie/pubie / Jazda konna. Kolacja w restauracji. Kosz delikatesowy. Dobra czekolada. Dobry alkohol. Egzotyczna potrawa. Zapalniczka. Pióro wieczne. Portfel. Neseser. Parasol. piłka nożna.koszykowa.siatkowa / rakieta tenisowa/ palcat do konnej jazdy / maska do pływania / sztormiak Trudno doradzić nie znając człowieka i jego zainteresowań. Z powyższej listy niektóre (lub wszystkie) mogą być całkiem od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: co roku ten sam dylemat:/ 19.04.09, 11:22 grazbed, superpomysły, ale kilka od razu odpada w przedbiegach, bo ukochany jest za granica i przyjedzie tylko w okolicach długiego weekendu, max na 2 dni, wiec wszystkie kolacje, mecze itp. odpadaja rozejrze sie chyba za bejsbolowka albo za plecakiem, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: co roku ten sam dylemat:/ 19.04.09, 12:03 Satynowy/koronkowy gorset + pończochy (oczywiście dla siebie ) z TAKIEGO prezentu z pewnością będzie zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: co roku ten sam dylemat:/ 19.04.09, 11:42 Mojego by ucieszyła: płyta, fajny skórzany pas, portfel, koszula slim. Ile by tych rzeczy nie miał zawsze jest w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pola.cocci Re: co roku ten sam dylemat:/ 19.04.09, 12:32 Ja swojemu kupilam wiertarke z 2 ladowarkami bo chcial - moze jest cos co by twoj chcial? Odpowiedz Link Zgłoś