morgen_stern 25.06.09, 09:55 politbiuro.pl/politbiuro/1,90039,6754626,Nelli_Rokita_rewolucjonizuje_ginekologie.html Trzymaj się, Nelly i pozostań sobą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demonii.larua Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 09:58 O, to dziś ja leżę i kwiczę Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:07 pewnie też bym leżała i kwiczała gdyby nie to, że sprawa mnie poniekąd dotyczy. Oglądałam nieszczęsny wywiad i dosłownie ku...ca mnie brała. Walczyłam długo z niepłodnością, myślałam już o in vitro, więc kiedy usłyszałam to co usłyszałam miałam ochotę babę zastrzelić. Dobrze, że nie byłam na miejscu Olejnik, być może tak bym zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Trudno jednak zaprzeczyć, że 25.06.09, 10:28 o rodzinie Nelly nie można raczej mówić, że "normalna" No ale kto w PISie ma normalną rodzinę, zwłaszcza wg defnicji Nelly? DD Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:34 Zna ktoś mejla do tej rury? Pragnę ją zelżyć osobiście. Szukam na necie i nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:38 Uprzejmie proszę: Nelli.Rokita-Arnold@sejm.pl Dołącz kilka miłych słów ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw oficjalne dane 25.06.09, 10:39 Może spróbuj tu: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel6/320.htm (ikonka w dolnym prawym rogu) albo przez biuro poselskie: orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/poselb6?OpenAgent&320 Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 13:06 razu złóż jej zyczenia, jutro (26.06) ma urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:36 dzień bez wypowiedzi Nelly dniem straconym Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:37 Genialne, doprawdy. Co za babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:39 Ale swoją drogą zazdroszczę jej tej niebywałej wręcz umiejętności plecenia andronów bez mrugnięcia okiem, bez żadnej żenady, no do tego tez trzeba mieć zdolności! Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:42 No, fakt - pod tym względem baba jest nie do przebicia. Odpowiedz Link Zgłoś
anik0987 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:38 Co ona pali? Też to chcę! A tak serio, to bredzi jak potłuczona. W kółko łączenie in vitro z aborcją. I dlaczego w kółko mówi tylko o kobietach? A faceci nie mają problemów?! Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:43 I > dlaczego w kółko mówi tylko o kobietach? A faceci nie mają problemów?! No przecież Nelly kobietom jest, nie?p Czując powinowactwo dusz, jajników czy czego tam jeszcze, usilnie upiera się, aby nas wszystkie uszczęśliwiać i nam pomagaćp Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:44 No jak nie mówi, jak mówi: Bezpłodność dotyka też mężczyzn, ponieważ "mają zły stosunek do klasycznej rodziny, nie mają więzi z rodziną". Jak im więc pomóc? Posłanka proponuje szkolenie, na którym panowie będą się uczyć jak stworzyć rodzinę. Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:45 I od tego poprawi się jakość nasienia? Czy ta pani ma dobrze w głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:49 Dlatego nie komentowałam A biedny Jasiu R. to chyba będzie musiał wychodzić z domu z torbą na głowie, coby nikt go z Nelly nie łączył... Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:45 Mają. Nawet sobie pani Rokita (i jej podobni) nie zdaje sprawy z tego, jak wiele par jest niepłodnych z powodu wadliwych plemników i/albo ich braku. No, ale facetowi co można powiedzieć? Że na dziwki chodził? W naszej kulturze faceci nie chodzą na dziwki i się nie bzykają na prawo i lewo - są po prostu męscy i mają branie. To kobiety się puszczają i skrobią. Obrzydliwe to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:45 O mamo. Wyłączam każdy program w tv, gdy tylko słyszę, że Nelly ma w nim być. Żenada nie do strawienia. Przeczytałam teraz ten jej bełkot i nadal nie wiem, co ona chciała światu przekazać. Jakim cudem Janek Marysia z nią jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:50 CytatJakim cudem Janek > Marysia z nią jest??? Ja zrozumiałam po akcji "Niemcy mnie biją" Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:51 Ja nadal nie, niestety Choć "Niemcy mnie biją" wprawiło mnie w oslupienie na kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:48 ja w niej widzę dwa problemy pierwszy to rzeczywiście pewne roztrzepanie mentalne, brak stałych poglądów nawet na wydawałoby się tematy-oczywistości, w których trzeba się po pewnej stronie opowiedzieć i nieświadomości tego a drugi problem to język polski, po którym biedna Neli porusza się z przekonaniem, że po tylu latach w Polsce robi to biegle a tak naprawdę ma ogromne dziury w płatach mózgowych odpowiedzialnych za opanowanie obcego narzecza i stąd jej autentyczna nieumiejętność znalezienia odpowiednich słów, sklecenia logicznego zdania zwłaszcza gdy trzeba to zrobić w eter a to i nawet w ojczystym języku niektórym sprawia problemy Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:51 Syriana, jak ty już coś spłodzisz prostymi słowy, to nic tylko siąść i podziwiać i się zgadzać Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:54 prostymi słowy to ja się tylko w piśmie posługuję, maj dir face to face to obawiam się, że momentami lekko o Neli zahaczam ;/ chociaż tyle, że bez wschodniego zaśpiewu Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:55 Myślę, że jesteś dla niej zbyt łaskawa Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 10:57 Słuchajcie, nie ma co owijać w bawełnę. Napiszmy wprost - Nelly jest po prostu GŁUPIA Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 11:11 Jest konkursowo wręcz. BTW mina Moniki Olejnik - bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 11:15 triss_merigold6 napisała: > BTW mina Moniki Olejnik - bezcenna. dokładnie. W taką konsternację nie zdołał jej wpędzić nawet Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 11:09 morgen_stern napisała: > Słuchajcie, nie ma co owijać w bawełnę. Napiszmy wprost - Nelly jest po prostu > GŁUPIA chętnie napisałabym coś bardziej dosadnego, ale obawiam się cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 14:34 Nelly nawet pomijając jej ostatnia wypowiedź jest żenująco tępawa i oderwana od rzeczywistości. Niektóre jej wypowiedzi przypominają przebłyski świadomości najaranego filozofa, i "nie sa godne polityka PiSu) ;P Z takimi poglądami i poziomem wypowiedzi bliżej jej do jednej z nie reprezentowanych już w polskim parlamencie partii z kręgów wiejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 20:20 Nelly nie jest głupia!! Ona jest baaaardzo głupia.. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 21:08 ja znam paru ludzi o których bym mogła powiedziec ze są głupi ale Nelly bije ich na głowę.... ona jest po prostu jedyna z swoim rodzaju. Może jak wraca do domu to zdejmuje tą maskę człowieka i prostuje zielone czułki czy coś ... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 11:33 Cudna jest. Cóż, PiS w pigułce Przy okazji dowiedziałam się też, że nie mam normalnej rodziny - no ale to nie nowość . Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 12:54 Ta PANI jest głupszy niż ustawa przewiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 13:11 Gdy patrzę na Nelly, a jeszcze na dodatek słucham jej czasem, to wstyd bierze, że to ta sama płeć to hektary głupoty, takiej koncertowej, w stanie czystym. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 13:53 )) oj dobrze ze przełączyłam jak tylko uslyszałam słowo aborcja padające z ust tej pani. W wersji czytanej przebrnęłam. coś pięknego - jak ktoś tak głupi, mógł zajść tak wysoko? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 14:28 Wzrok bardziej szalony niz zwykle. Wypowiedzi oderwane od rzeczywistosci. Biedny Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 16:26 oj biedny, do tego jeszcze z nią śpi Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw A cóż wy tak temu Janowi współczujecie? 25.06.09, 17:11 Widziały gały co brały w końcu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: A cóż wy tak temu Janowi współczujecie? 25.06.09, 17:16 wiadomosci.wp.pl/kat,98594,title,N.Rokita-maja-juz-psa-i-kota-zachcialo-im-sie-dziecka,wid,11256769,wiadomosc.html?ticaid=18459 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: A cóż wy tak temu Janowi współczujecie? 25.06.09, 17:21 Ano, widziały, ale dlaczego brały? To małżeństwo jest jedną z większych zagadek polskiego życia publicznego. Dziwniejsze jest tylko to, że Gosiewski miał aż dwie żony (tzn. jedną chyba ma nadal). Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Toteż ja tam nie współczuję 25.06.09, 18:08 angazetka napisała: > Ano, widziały, ale dlaczego brały? Patrząc i słuchając pani R. można domniemywać, że korzyści, jakie odniósł pan R., choć niepojęte dla postronnych, muszą być gigantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 18:45 Oglądałam wczoraj powtórkę na tvn24,ręce i wszystko inne opada do samego dołu. Kobieta nie rozróżnia BEZpłodności od NIEpłodności to tak na dzień dobry A to są dwie RÓŻNE sprawy. No i ci co są bezpłodni są przecież zdrowi wg.Nelly,więc nie powinno być to finansowane od państwa(in vitro) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Nelly trzyma się mocno.. 25.06.09, 19:54 po każdej wypowiedzi Nelli dziwię się na nowo, że nie fruwa jeszcze po Krakowskim rynku z innymi gołębiami.. Odpowiedz Link Zgłoś