kea100 26.06.09, 00:17 wiadomosci.onet.pl/1997220,12,item.html Mama dzwonila do mnie ze Stanów ,tam cały czas na bieżąco informują,że jest w stanie krytycznym....smutne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 00:19 Umarl juz jakies 30 minut temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 00:29 www.tmz.com/2009/06/25/michael-jackson-dies-death-dead-cardiac-arrest/?icid=main|main|dl1|link3|http%3A%2F%2Fwww.tmz.com% 2F2009%2F06%2F25%2Fmichael-jackson-dies-death-dead-cardiac-arrest%2F Odpowiedz Link Zgłoś
your.uthopia zmarł.... 26.06.09, 00:41 Na CNN Live własnie mówią, że nie żyje.....relacja na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe_studio Re: zmarł.... 26.06.09, 00:43 smutna wiadomsc ale to mnie rozbawilo do lez >>> your.uthopia: mówią, że nie żyje.....relacja na żywo... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
dzidaa Re: [*] 26.06.09, 08:41 to jedna z tych osób, w których śmierć nie chce się wierzyć... Dla mnie tacy ludzie żyją wiecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 09:01 Historia muzyki rozrywkowej. Bezwzględnie. pewna epoka minęła Jako człwoiek0 moze lepiej dla niego. W sumie biedny , zagubiony człowiek żyjący w nierealnym wymyślonym przez siebie świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 09:09 Niezaprzeczalnie wielka ikona muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 09:52 muzycznie to on umarł juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 12:21 vayacondios napisała: > muzycznie to on umarł juz dawno > no własnie muzycznie to on nigdy nie umrze Odpowiedz Link Zgłoś
vayacondios Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 15:01 bardziej chodziło mi o to, że od dobrych nastu lat nie stworzył niczego, pamiętać go będziemy za hity z lat 70, 80 , czyli muzycznie był martwy od pewnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 09:15 Nie wiem czemu to dla mnie był taki szok. Tak jakbym zakładała, że będzie wieczny. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 09:20 Naprawde szok, tym bardziej, ze mowilo sie tyle o jego powrocie na scene. Zycia nie mial normalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 09:22 Mój pierwszy idol! Uwielbiałam go jako nastolatka. Zostanie drugim Elvisem, zaraz będą legendy, jak to sfingował własną śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
kra123snal Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 13:37 eeee tam zaraz, od razu sobie tak pomyślałam. Jakoś nie miesci mi się to w głowie, że mógłby nie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaseget Jestem w SZOKU... :( 26.06.09, 09:59 Odczuwam niesamowitą rozpacz. Aż nie mogę uwierzyć, że tak mi przykro. Był wpisany w całe moje dzieciństwo. Straszne Odpowiedz Link Zgłoś
ala_bama1 Re: Jestem w SZOKU... :( 26.06.09, 10:09 Każdy kiedyś umrze... a jednak, śmierć znanych z pierwszych stron gazet jakoś bardziej szokuje. Ja też z tego pokolenia co to wychowało się na Jacksonie i pamiętam wiele majstersztyków w wykonaniu Michaela. Szkoda. Zmarł ktoś wybitny i zasłużony w dziedzinie muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 10:42 Mam świadomość końca jakiejś muzycznej epoki, ale... Nigdy nie byłam jego fanką, jego muzyka przechodziła gdzieś obok mnie. Dziwny, pokręcony człowiek, chyba nigdy nie był szczęśliwy sam ze sobą. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 10:56 Dla mnie Michael Jackson to jeden wielki dowód na to, że pieniądze szczęścia nie dają. Lubiłam jego piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 17:20 broceliande napisała: > Dla mnie Michael Jackson to jeden wielki dowód na to, że pieniądze > szczęścia nie dają. > Lubiłam jego piosenki. > no jasne, bo biedaki to w szczesciu zyja Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 11:39 Ja byłam jego fanką jako nastolatka. Strasznie mi smutno....Jakby nie patrzeć to Ikona Muzyki na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Gazeta już sporo przed północą podała wiadomość 26.06.09, 11:48 , że M. Jackson nie żyje. Wielka szkoda - z ciekawością czekałam na jego powrót na scenę. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 11:59 Jaki zbieg okoliczności.. akurat jutro piekę murzynka sorry hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 12:02 ech..może zrezygnujesz????? tak nawiasem, mimo tego,że szczyt sławy MJ przypada na moją "mlodzieżowośc" i zdaję sobie sprawę z jego dokonań, to w szoku nie jestem, anijakos nie demonizuje jego smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 13:38 Rozpadła się plastikowa lalka made in china. To wszystko... Skoro się urodził, to musiał się i roz... znaczy - umrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 15:03 nie wiem jak można w ten sposób skomentować czyjąkolwiek śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 15:10 Sam sobie to zrobił. Gdyby we własnej skórze został, to pewnie by żył. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 15:43 wobbler napisała: > Sam sobie to zrobił. > Gdyby we własnej skórze został, to pewnie by żył. I co? To jest powód, żeby teraz po nim jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Wobbler???? 26.06.09, 19:10 wow, podobno miałaś/łeś nigdy tu nie wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
mimka23 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 12:14 Jaaa, od samego rana siedziała mi w głowie jego piosenka "Billy Jin", nie mogłam się od niej uwolnić, mimo, że niebardzo za nim przepadałam. (*) Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 14:34 Od jakiegoś czasu był martwy za życia. Fajnie się słuchało jego piosenek, szkoda tylko, że stracił zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 18:09 ja dopiero co się dowiedziałam, jestem w szoku chociaż nikt nie jest nieśmiertelny a on dodatkowo był schorowany. Szkoda, M. Jackson istniał od "zawsze". Był, jest postacią charakterystyczną, rozpoznawalną, naśladowaną. Był swoim własnym symbolem, logo. Szkoda, ja bym chciała iść na jego koncert bo to legenda. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 18:20 Nie legenda... Historia - choroby i operacji plastycznych. Interesujący z punktu widzenia psychiatrii i chirurgii. Królik doświadczalny z własnej woli. Legendarny to był Król Artur... Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 20:08 Nie legenda? No jak nie jak tak, nie oglądałaś jego teledysków? "Historia - choroby i operacji plastycznych. > Interesujący z punktu widzenia psychiatrii i chirurgii. Królik doświadczalny z własnej woli." Dla mnie historia ale muzyki, tańca, mody, sposobu kręcenia teledysków. Ja go pamiętam jako gibkiego, wysportowanego tancerza i piosenkarza chociaż szczególną fanką jego nigdy nie byłam. Ale niektórzy już tak mają, ze zapamiętują z czyjegoś życiorysu to co najgorsze i na tym skupiają swoją uwagę. Takie zachowanie też jest interesujące z punktu widzenia psychiatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 23:09 Wysportowany tancerz... Pierwszy solista który się rozpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 22:40 własnie przyczynili się do tego,zniszczyli go ludzie pokroju wobblera.Żeby o tobie tak kiedys nie napisano po smierci: interesująca z punktu widzenia psychiatrii i chirurgii. Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 22:55 nie pojme jak mozna rozpaczac po kims kogo sie (osobiscie) nie znalo. Dla mnie zagadka. Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Michael Jackson umiera? 26.06.09, 23:07 e.mama.s napisała: > bo nie bylas jego fanką no nie wiem, prawdopodobnie kiedys bylam, jakies 20 lat temu, jak mialam 15 lat. Oczywiscie, ze w wieku doroslym juz nie mam idoli, zdrowa na umysle jestem. Odpowiedz Link Zgłoś