Dodaj do ulubionych

Rocznice ślubu

11.01.07, 11:20
Za kilka dni czeka nas rocznica taka nieoficjalna-jesteśmy ze sobą 11lat!!
A wczoraj oglądałam zdjęcia małego i miedzy nimi było takie: ja w dresie,
utytłana, na kolanach szoruje podłogę- to nasza trzecia rocznica ślubusmile
(cztery dni później wprowadziliśmy sie do nowego domu). No a druga jeszcze
gorsza, bo w szpitalu. Cały miesiąc leżałam plackiem, bo omal nie sraciliśmy
dzidziusia. Może czwarta wreszcie będzie ok? A jak tam u was z rocznicami?

Obserwuj wątek
    • egon26 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 11:31
      No u mnie to samo wink Każda następna miała być lepsza ale było jak mówiszwink
    • kckk Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 11:54
      Niebezpieczna argumentacja. wink Uważaj, bo ten wątek również zniknie, a Wy
      dostaniecie zakaz występowania jednocześnie? wink

Moja rocznica?
      Hmm, przy dziewiątej straciłem rachubę wink
      • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 11:56
        Ha,ha też o tym pomyślałamsmile to odezwij się jeszcze żeby nie byłobig_grin
      • egon26 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 11:58
        Hehe my mielismy dwie rocznice gdzie dzień po obudziłem się z myślą o k......
        Przytuliłem żone i powiedziałem że życze jej wszystkiego najlepszego z okazji
        wczorajszej rocznicy wink A teraz mam taki telefon który za mnie pamięta;D I to
        jest najlepsze rozwiązanie wink
    • bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 14:02
      Kckk! Pyza nie zniknęła, tylko udała się na Oślą ławkę. Chcesz link? I to było
      co innego.
      A u nas 11 rocznica będzie w sierpniu. A jak mi sie uda, to przyślę tu męża i
      może go trochę rozruszacie, bo rozległy się w talii ostatnio zrobił...
      • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 14:28
        Ha,ha, mamy ci go rozruszać? A ty taka babka z jajem jesteś!
      • kckk Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 14:31
        Udała się Pyza faktycznie, co innego, że pod przymusem.
        PS. Czyli zostało potwierdzone, że "tosiektoja" był wytworem jej wyobraźni?

Męża zapraszam w swoim imieniu. Ale wiecie, od stukania w klawiaturę w talii nie
        ubywa, prędzej od gromkiego śmiechu.

• bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 14:40
          Od śmiechu mu może ubędzie. A ja nie zdążyłam napisać, że przeprowadziłam
          stosowne dochodzenie. Dlatego na tą ławkę Pyza poszła dopiero dzisiaj, bo
          trzeba było dokładnie sprawdzić, a to trwa. Ja rozumiem kilka nicków, ale to mi
          się akurat nie spodobałosad
          A teraz na emamie to ona mnie pewnie ścigać będzie. Ale niech tam. Zawszeć to
          jakaś rozrywkawink
          • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 14:44
            A ja powiem tylko tyle,że z tym tatucośtam to mi sie odrazu nie spodobało.
            Powiedziałam Egonowi to mnie objechałtongue_out Ja już na ten temat nic nie powiem.

A z tym twoim mężem to co? W jakim sensie potrzebujesz żeby go rozruszać?smile
            • gov.single Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 15:30
              Droga Arienne!Podaj dokładnie date a my juz tu na forum wyprawimy Wam taka
              rocznice, ze do konca zycia bedziecie ja z zachwytem wspominaćsmile
            • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 15:36
              Tusiektoja.Wzielo sie to stad ze corka mowi do niego Tusiek.Czyli Tusiek to ja.
              • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:06
                A Tusiek jest od Tatusiek.Czyli tata tatus tatusiek.
          • egon26 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:31
            W jakis sposób przeprowadza sie takie dochodzenie ?!?! wink Nie wiem co sądzić o
            pyzie a bez dowodów nie lubie ludzi oskażać. Niby z jednej jej opowieści
            wynikło że zajmuje się córką tatuśka jak ten jest w pracy - który ponoć niema
            komputera - a ciągle pojawiają się jej posty tutaj. Można by powiedzieć że
            zajmuje się u siebie w domu ale sądząć po jej zangażowaniu w sprawy na róznych
            forach, dziecko jest wyjątkowo spokojen, albo trzyma je ciągle przed
            telewizorem.
    • ira.siad Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 15:34
      pyza3d34 i tusiek coś tam..coś tam to dr Jekyll i Mr Hide czyli 2 w 1.
      • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:08
        Trzeba bylo wysilic swoja inteligencje.
        • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:11
          Ja już nie chce więcej słyszeć o tuśkachtatuśkach. Pyza my tu nie o tym
          rozmawiamy. Niech jej ktoś wytłumaczy.
          • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:14
            O tym tez rozmawialiscie.
            • bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:27
              Pyza, nie poszłabyś pomieszać na emamach? Może coś o sodomii? A rozdwojenie
              osobowości trzeba leczyć.
              A co do męża, to nudny i znudzony jakiś ostatnio, albo w Gothic III by grał,
              albo filmy ściągał... Przez Święta się rozleniwił. Tylko miejcie dla niego
              względy, bo jeszcze bardziej wiekowy z niego człowiek, niż ze mnie. I
              nieśmiały. Jak się rozhula, to będzie OKsmile))
        • ira.siad Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:30
          pyza3d34 napisała:
          Trzeba bylo wysilic swoja inteligencje.

Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi
          patrzenie niż myślenie.
          Stanisław J. Lec
          • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:31
            Wlasnymi slowami nie umiesz?
            • bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:33
              Pyza, zlituj się!
              • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:38
                A sama coś próbowałaś z nim zrobić? Widzisz, ja to po 11 latach znajomości go
                zaskoczyłambig_grin Ale wrazie czego dawaj go tubig_grin
                • bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:45
                  Próbuję coś z nim robić cały czas, ale chłopina spracowany, stareńkismile A i mnie
                  ostatniow krzyżach łupie. Serio. Dam go tu. A pewnie, że dam. Już go
                  uprzedziłam. Tylko my będziemy pisać na zmianę. Z przyczyn technicznych.
                  • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:49
                    No ty go "dasz" a mi sie dziecko obudzismile
                  • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:51
                    Nie radze bo cie jeszcze ktos oskarzy o rozdwojenie jazni.
                    • bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:53
                      Gorsza od bólu...
                      Dlaczego się obudzi? Jakaś niejarząca jestem.
                      • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:54
                        Dzieki za komplement.
                        • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 16:59
                          Zabierzcie Pyze!!!!

No obudzi sie bo ucina sobie drzemke popołudniową. A swoją drogą na rozruszanie
                          faceta to jest doskonały sposób. Instytucja Adoratora. Jak cie interesuję to
                          mogę myśl rozwinąć.big_grin
                          • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 17:01
                            Zrobcie sobie forum zamkniete.Jedna wielka kochajaca sie rodzina...
            • ira.siad Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 17:00
              pyza3d34 napisała:
              Wlasnymi slowami nie umiesz?

Eeeech niewiasto, zaczepki i zwady szukasz, niechaj Bóg w swej roztropności i
              miłości zechce Ci dać siłę i spokój oraz niechaj ześle na Ciebie garść swej
              mądrości. Mądrości, która skieruje Twe kroki w inne miejsce od tego w którym
              jesteś albowiem zaprawdę powiadam Ci: tu szcześcia nie znajdziesz

Jak mawiali starożytni rzymianie: Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje
              się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język.
              • pyza3d34 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 17:03
                Nie jestem osoba wierzaca i nie szukam tu szczescia.
              • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 17:05
                Jak kaznodzieja. Amen.big_grin
                • bj32 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 17:12
                  Jestem zainteresowana. Rozwiń. A namolnej może kosze klikajmy, to ją zona
                  skasuje, albo i zbanuje w końcu. Trochę spokoju będziesmile
                  • arienne07 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 17:15
                    bj32- ja temat rozwinę ale chyba wieczorkiem bo dzisiuś właśnie sie obudził.
              • egon26 Sposób na pyze;)))))))))))) 11.01.07, 17:12
                Po woli stanowi ona śmieszny kłopot;P Ja sobie ją wyłączyłem więc mam z głowy.
                Ale myśle że trzeba coś zrobić by jej mąż wróci (gdzieś widziałem że go nie
                było) a jak już wróci to żeby został. Nie wiem co robi ale można uda mu się
                znaleźć prace na miejscuwink Tylko żeby sie za bardzo nie przepracowywał i nie
                był zmęczony. Zajmie się nią porządnie. Dziewczynie fantazje przejdą a wieczory
                bedzie miała zajęte, a my święty spokójwink
                • bj32 Re: Sposób na pyze;)))))))))))) 11.01.07, 17:22
                  Zajrzyj na emamę. Na te fantazje mąż nie pomoże. Ale może ją wyśle tam, skąd
                  sam wrócismile
              • gov.single Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 19:03
                "Jak mawiali starożytni rzymianie: Kiedy umiera mężczyzna, ostatnie co przestaje
                się ruszać to serce. Kiedy umiera kobieta - język"...dobre-obrzydliwie złośliwe
                ale dobresmile)
    • arienne07 Re: Specjalnie dla bj32 11.01.07, 18:40
      Instytucja Adoratora jest mi niezbędna od lat, ponieważ Egon Egoniasty ma
      nature wielce narcystyczną, a do tego kobiety go lubią co łechce jego męską
      próżność- to rodzi kłopoty. Tak więc ja mam zawsze pod ręką kolegę a nawet
      bardziej, z którym raz na jakiś czas umawiam sie w restauracji. Kolega powinien
      być sympatyczy a do tego przystojny no i mąż powinien wiedzieć że ów kolega
      czasem rzuca teksty w stylu:" gdybyś tylko była wolna"smileOgólnie rzecz biorąc
      męża powinno skręcać z zazdrości. Ja tych moich znajomych nazywam adoratorami a
      mąż mój wyraża się o nich per szczury, dupki etc.big_grin To mówi samo za się. Mój
      ostatni znajomy był tak miły że odwiedzał mnie w szpitalu, przyniósł ciasto od
      jego mamusi i płytę Enio Moricone bo wiedział że lubię. A mężowie to nas tylko
      wtedy doceniają jak inny facet sie nami zainteresuje. Egon mój ostatnio fika-
      należy podkręcić śrubę!big_grin
      • ira.siad Re: Specjalnie dla bj32 11.01.07, 18:48
        Nie oskarżaj chopa bezpodstawnie. Tyle peanów pochwalnych jego autorstwa na
        Twój temat, że gdyby sie okazało teraz, że nie jesteście małżeństwem to
        normalnie w psychiatryku byśmy wylądowali.tongue_out
      • egon26 Re: Specjalnie dla bj32 11.01.07, 21:21
        No z tymi adoratorami to żona troche nie dokładnie napisała;P Każdy z tych
        panów miał swój TRAFIONY przydomek. Wyglądał na szczura to był szczurwink I taka
        była większośćwink No niestety był też jeden przez którego nasz ślub mógł się nie
        odbyć ;D wiedziałem że żona poznała jakiegoś gościa ale ja przez ponad rok nie
        miałem czasu go poznac i poznałem go w dniu naszego śłubu. No cholera ja wysoki
        nie jestem ale chyba się skurczyłem jeszcze troch. Naprawde mnie wryło. Ci
        wczesniejsi przypominali zakazane gęby które widywałem na uczelni z wlepionymi
        nosami w ekran. Ten był wyższy odemnie o pół głowy, brunet, dobże zbudowany.
        Można powiedzieć że czułem sie niepewnie i zasatanawiałem się czy to nie znim
        planuje żona zwiać z przed ołtaża- ale chwyciłem mocno za ręke przydepnołem
        suknie i nie miała ja zwiacwink Tak myśle sobie teraz że chyba jednak ja jestem
        przystlojniejszy;P bo partnerka z którą tamten przyszedł prawie mnie zgwałciła
        w tańcu;DDDDDDD Choc potem sie dowiedziałem że nie tylko mnie ..... ogień nie
        kobietawink
    • gov.single Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 19:09
      MOZE WRóCE DO ISTOTY TEGO WATKU:
      ROCZNICA śLUBU EGONóW!!!!
      (co mnie jakaś pyza obchodzi???)
      POWTóRZE PROPOZYCJE-KOCHANI PODAJCIE DATE-A JUZ MY TO ODPOWIEDNIO UCZCIMY.
      Nie bede komentować tekstu Iry, ze małżeństwo Wasze moze byc lipą...brrrr..co za
      pomysł!!!Dla mnie to juz jak rodzina jesteście-zaczynam dzień o kończe z Wamiwink)
      • egon26 Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 19:17
        23 sierpień - roku nie pamietam wink Tyle że coby się czasem rozgrzeć w zimie
        mamy jeszcze 20 stycznia drugą rocznice. Nie jest ona precyzyjna bo jak tu
        określić kiedy ktoś kogoś pokoczał - ale wspomnienia z tego dnia są bardzo
        fajne.
        • gov.single Re: Rocznice ślubu 11.01.07, 19:27
          No!! 20 styczeń-zapisałam w kalendarzusmile)
    • bj32 Re:arienne07 11.01.07, 19:27
      No to leżymywink Ja swojego tak rozpuściłam, że nie uwierzy w adoratorów. Z
      wzajemnością. Ale dzięki. Będę coś myśleć. A na Waszą rocznicę, też wymyślę
      coś, że hej. Może nawet spłodzę grafomański poemat ze sztuki współczesnej
      pospolicie stosowanej? Coś w stlu tych, co się je na Święta sms'em dostaje.
      Tylko dłuższy, dłuższysmile))
      A teraz chyba już pójdę spać. To dobranoc.
      • arienne07 Re:rocznica egonów 11.01.07, 20:02
        No to co, mamy sie spodziewać że pewnego dnia wejdziemy na forum a tam wszyscy
        czekają i "krzykną": SUPRISE
        • gov.single Re:rocznica egonów 11.01.07, 21:03
          własnie-możecie się spodziewać....róznych rzeczy z naszej strony->>ale na pewno
          przyjemnychsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka