Gość: mesmer IP: *.compower.pl 05.08.11, 08:13 Skrajnie kretyńska akcja godząca w dobre imię polskiej policji. Szczere gratulacje dla pomysłodawców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ss20 Kto taką bzdurę wymyślił ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 08:55 Pomysł akcji fatalny. Infantylizm i głupota. Sam mam mnóstwo zastrzeżeń do działań policji a i ona sama nie dawała ostatnio powodów do chwalenia tej formacji. Jednak porównanie policji polskiej do tej reżimu na Białorusi to po prostu ogromne nadużycie. Proponuję akcję: "Tymon skazany na karę śmierci poprzez wstrzyknięcie trucizny" jako happening uświadamiający, że takowa jest wykonywana w wielu stanach USA. Ale czy polskie AI odważy się podnieść rękę na Wuja Sama ? Wątpię. Za mało odwagi. Akcja jaką przeprowadzili ma przynajmniej "błogosławieństwo" polityków polskich. Na jankesów zaś rączki nie podniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paralityk_murzynsk Re: Zatrzymali Tymona? Nieprawda. Czy akcja miała IP: 88.130.182.* 05.08.11, 08:55 Celebryta offu . Tymon wypie...j Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Zatrzymali Tymona? Nieprawda. Czy akcja miała s... 05.08.11, 09:24 A tauś - uosobienie spokoju i praworządności. Takie dwumetrowe ciepłe kluchy. Skąd wiem ? Uczył mnie przysposobienia wojskowego (naprawdę, w latach 60. był taki przedmoiot !) w IX L.O. w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
realgniot Inne standardy prawne i polityczne? 05.08.11, 11:21 "Kontrowersyjny jest już choćby pomysł dokładnego przeniesienia okoliczności zatrzymania opozycjonisty na Białorusi na sytuację w Polsce, w której obowiązują przecież zupełnie inne standardy prawne i polityczne." Nie byłbym taki pewny innych standardów i okoliczności. Łatwo jest patrzeć na pole sąsiada i wytykać wszystkie błędy, a tym gorzej jak nie widać ich na własnym. Przykład Pani Bildy, która moim zdaniem została zabita z pobudek politycznych jest na to dowodem. Absolutny wódz partii, która ma dość duże poparcie społeczne mając większą władzę zachowywałby się tak samo jak Łukaszenka. Ile niewinnych osób zostało bez powodu skatowanych i zgwałconych w polskich komisariatach, przecież Palikot bez powodu nie machał fallusem? A co z ze złapanymi posiadaczami marihuany, czy to też są pobudki polityczne, bo komuś się nie podoba taka używka, a inne o wiele bardziej szkodliwe są legalne (papierosy i alkohol)? Nie chodzi mi o to, że organy państwowe próbują ograniczać dostęp do niektórych używek, ale metod jakie sobie znalazło i karanie kompletnie niewinnych ludzi. Nie można zapominać o indoktrynacji religijnej w państwowych szkołach i sekowaniu dzieci, które nie chcą uczęszczać na lekcje religii. Religia niby delikatny przykład, ale jak bardzo obrazujący jak bardzo jesteśmy podobni do Białorusinów. Często bez powodu przejawiająca się w jakimś procencie społeczeństwa nienawiść do wszystkich innych, czy to żyd, arab, murzyn bez znaczenia jest i pewnie według wielu holokaust byłby wskazany, nie o to chodzi, że są tacy ludzie tylko bardziej mnie irytuje brak bezwzględnego tępienia wyrażania takich poglądów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca komentator Zatrzymali Tymona? Nieprawda. Czy akcja miała s... IP: 212.180.192.* 05.08.11, 09:31 Oczywiście, że nie miała. Akcja byłaby sensowna za czasów przeraźliwego, ciemnogrodzkiego, faszystowskiego terroru IV RP. Teraz przecież mamy demokratyczny rząd, z którego nie śmieje się już żadna (lewicowa) gazeta w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
babelembassy Re: Zatrzymali Tymona? Nieprawda. Czy akcja miała 05.08.11, 09:38 O tak !!! Wielki muzyk offowy tymon , zaraz zleca sie akolici . Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Idiotyzm do kwadratu 05.08.11, 09:40 debile oburzeni za zatrzymanie goscia biorącego udział w bojce. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Zatrzymali Tymona? Nieprawda. Czy akcja miała 05.08.11, 09:40 bardzo dobra akcja. wystarczy zobaczyć, ile osób podpisało petycję. żałosny jest komentarz, że akcja godzi w dobre imię policji. złóż doniesienie, zanim doczytasz, że policja sama podjęłaby kroki, gdyby jej dobre imię było naruszone. i nikt inteligentny nie porównuje systemu sprawowania władzy w Pl i na Białorusi. wiadomo, że sytuacja jest diametralni inna. co do poszanowania prawa - też się nie zgadzam. nikt z protestujących go nie złamał, a mówić można co się chce, bo przypominam, że mamy wolność słowa. mam wrażenie, że redaktor pisząc te słowa nie był z jakiegoś powodu obiektywny, ba! nawet się nie starał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xo Re: Zatrzymali Tymona? Nieprawda. IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 09:49 Czy ja się mylę, czy też policja powinna zatrzymywać za udział w bójce ? Chyba białoruska milicja też tak postępuje. Nawiasem mówiąc ten, kto stwierdził w policji, że ta akcja nie będzie miała wpływu na jej wizerunek to wspaniały kret kopiący pod swoim pracodawcą, państwem. Plują mu w twarz, a ten się wyciera i pokazuje kciukiem, że jest OK. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Podpisali, bo zostali okłamani. IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Naiwna AI dała się podpuścić celebrycie, który ... 05.08.11, 11:34 ... zrobił sobie reklamę przed najbliższym koncertem swojego zespołu KURY (jak widać nie mają one takich małych móżdżków jak sie powszechnie sądzi). Przed następnym koncertem (pożal się boże celebryta) zapewne pobije naprawdę kogoś we Wrzeszczu, zostanie zatrzymany i ... posypią sie protesty fanów przeciwko policji. Nikt tego z Białorusią nie skojarzy, tak jak i teraz. Miałem o Tymańskim dużo lepsze zdanie do tej pory, tak jak i o Amnesty International (nie będę jej wypominał mojego 1 % bo nie wypada), też byłem naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renifer Re: Naiwna AI dała się podpuścić celebrycie, któr IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.08.11, 12:30 Tymon dla lansu nawet gowno by zjodl . Odpowiedz Link Zgłoś
okradany_przez_wladze Tymański ty chyba ćpasz 05.08.11, 13:49 że takie debilne pomysły przychodzą ci do głowy, było napisać że to milicja białoruska ciebie zatrzymała ale jak widać ciebie to przerosło bo trzeba niestety używać mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Zatrzymali Tymona? Nieprawda. Czy akcja miała s... IP: *.artnet.pl 05.08.11, 15:21 Pomysł debilny, ale cel akcji słuszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca bajek Chyba Łukaszenka Tymańskiemu dobrze zapłacił ... IP: *.centertel.pl 05.08.11, 16:09 ... za tak skuteczne ośmieszenie tego naprawde słusznego celu. Odpowiedz Link Zgłoś