Dodaj do ulubionych

Edmund Wittbrodt

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 13:19
Nie wiecie dlaczego Wittbrodt zrezygnował z kandydowania do Parlamentu
Europejskiego?wydaje mi się , że to najlepszy kandydat.
Obserwuj wątek
    • Gość: -ewa Re: Edmund Wittbrodt IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 02.06.04, 22:13
      też tak uważam i ciekawi mnie dlaczego tak wybitny człowiek nie kandyduje
      • Gość: Dark Re: Edmund Wittbrodt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:49
        Właśnie dlatego że taki dobry to zrezygnował. :-)
        Z tego co wiem, to starał się o pierwsze miejsce na liście Platformy ale go
        wygryzł Janusz Lewandowski. Nic do niego nie mam, ale był to chyba błąd
        taktyczny PO. Lewnadowski ma silny elektorat negatywny (do Sejmu zdobył bodajże
        tylko około 5 tys. głosów, co jak na takie nazwisko jest wynikiem mizernym). No
        więc Wittbrodt uśmiechnął się do Płażyńskiego. Platformersi obudzili się z ręką
        w nocniku i przestraszyli że ubędzie im sporo głosów. Wygląda na to że kupili
        profesora (podobno obietnicą powrotu na stanowisko Ministra Edukacji???).
        • rolotomasi Re: Edmund Wittbrodt 06.06.04, 20:51
          Wygryzł czy odgryzł <<to słownictwo okołopolitycznych ciotek, a Prof nie będzie
          robił za honorowoNieobecnego, jeśli wspierających go wpisów będzie odpowiednia
          ilość; więc: Naprzód !
          • rolotomasi Re: Edmund Wittbrodt 08.06.04, 01:53
            na serio dodam jeszcze>>
            prfWittbrodt ustąpił miejsca Januszowi Le. na ~specjalne życzenie~ Donaldi Tuska
            -który po usunięciu kolejnego kolegi -szkoła Walesy, chce robić za sternika.
            Wymanewrowywowuje lepszych od się: kiedyś Jan K Bielecki, ostatnio Płażyński i
            Olechowski! a teraz senator Edmund.

A Ja lansuję Donaldiego - Pół żartem pół serio, na prezydenta,
            miasta GDyni, mam na myśli - Stolicy Kaszub, które ten podobno lubi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka