Dodaj do ulubionych

Bronek :-)

02.07.04, 09:17

i jak ? już po odwiedzinach czy przed odwiedzinami w przelocie wejherowa ? :)
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: Bronek :-) 02.07.04, 20:34
      Hehe - yno żech teściowo z mojom cerom wywioz do Kopalina.
      Jo mom urlop dopiyro we siyrpniu i wtedy zaś se zoglondna do Wejherowa.
      • astria1 Re: Bronek :-) 02.07.04, 20:55

Bronek :-) a to piknie :-)) a wiesz ze prawie w sierpniu w wejherowie lub w
        3miescie (zalezy gdzie beda chcieli) mały zlot sie szykuje forumowych znajomych
        ale nie z forum z wejherowa :-)) ale moze dolaczysz do nas ? :-))
        • broneknotgeld Re: Bronek :-) 07.07.04, 09:24
          Byłoby piyknie skoczyć na taki zlot do Wejherowa, ale w Kopalinie byda
          łodciynty łod Internetu. Jakby Ci to wyklarować. Jo w Kopalinie już łosmy rok
          buduja mało chatynka, a końca durś niy widać. No, ale sztyry lata już tam som
          moje dziecioki prawie przez cołke wakacje (z teściowom). W tym roku jest
          ździybko inaczy, bo synek prawie skończoł gimnazjum, a że świadecto mioł ze
          paskym, to fondli my mu wczasy osobno. W siyrpniu jednak bydzie musioł siedzieć
          z nami w Kopalinie. Jymu sie tam pierońsko mierzi, choć terozki możno bydzie
          inaczy, bo namowioł koleżanka na wypad z nami. No ja, yno że z tym moja ślubno
          bydzie tam miała wiyncy roboty. Trza ich bydzie przeca pilnować, no i łodkarmić
          jedna gymba wiyncy.
          Mie zaś na ty moji "hacjyńdzie" czekajom "ciynżke roboty polowe". Musza już sie
          jakoś zabrać ta ziymia, bo niyciekawie tam wyglondo.
          Pozdrowiom. broneknotgeld
    • broneknotgeld Re: Bronek :-) 22.08.04, 21:38
      Jeronie - cosik terozki śpicie
      A przeca leci nom pryndko życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka