Dodaj do ulubionych

Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli

IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 26.10.04, 19:25
Biedne kobiety, przez swoją naiwność musiały cierpieć... no tak, ale łatwo się
mówi tym, którzy tego nie przeżyli.
Jesli chodzi o tych gwałcicieli, to ich zdjęcia, podobnie jak wandali, też
powinniście umieścić! Każdy mógłby sie dobrze przyjrzeć i zapamietać ich na
zawsze. Pewnie mieli spokojne rodziny, dziewczyny, pracę... a po godzinach
gwałcili.;/
Obserwuj wątek
    • Gość: Inspektor Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.04, 22:32
      BRAVO !!! gdyńska policja
    • Gość: Woj Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 08:33
      Nie jedna nie mając wzięcia dobrowolnie chciałaby.
      • picasso Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli 27.10.04, 16:02
        Gość portalu: Woj napisał(a):

> Nie jedna nie mając wzięcia dobrowolnie chciałaby.

uwazaj chloptasiu, zeby ci ktos nie zrobil z d.... jesieni sredniowiecza,
        dobrowolnie.
      • Gość: Niki Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:03
        Nie wiem która chciałaby ....może ty?
    • Gość: Marta Wykastrować! IP: 213.195.180.* 27.10.04, 08:36
      Jedyna rada to kastracja!
      • Gość: edzio Re: Wykastrować! IP: *.amg.gda.pl 27.10.04, 09:52
        Wykastrować??? - po co i tak zajmą się nimi chłopaki z pudła - zobaczą co to
        jest brutalny gwałt... i cześciowo odczują cierpienia ofiar
        • Gość: Edzio pedzio Re: Wykastrować! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.04, 20:11
          edzio opisujesz to tak plastycznie, ze nie moge pozbyc sie wrazenia, iz mamy tu
          do czynienia z expertem.
    • Gość: gugu Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 21:22
      I TAK OBETNE WSZYSTKIM FIUTY
    • Gość: wrangla Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 27.10.04, 21:43
      no i znalazłam przypadkiem w sieci zdjęcia tych gwałcicieli...
      niepozorne to takie, młode, chuderlawe... brak słów.
    • Gość: KATASIK Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: 195.85.199.* 28.10.04, 07:12
      A JA TYCH CHLOPAKOW ZNAM, I WIERZCIE MI, LUB NIE, NIKT W SZKOLE W KTÓREJ SIE
      UCZĄ (EKONOMIK NA ELBLĄSKIEJ)W ZYCIU BY NIE PODEJRZEWAŁ, ŻE SĄ SKŁONNI ZROBIĆ
      COŚ TAKIEGO ...!!! I NIE PISZE TEGO BY ICH BRONIĆ, ALE KU PRZESTRODZE INNYM,
      GDYŻ LUDZIE MAJĄ MASKI, PROWADZĄ PODWÓJNE ŻYCIE, SĄ PRZYKŁADNI, IDEALNI NA CO
      DZIEŃ, A W INNYCH SYTUACJACH WYCHODZĄ Z NICH ZWYRODNIALCY!DLATEGO KOBIETY: NIE
      WIERZMY NIGDY DO KOŃCA FACETOM, KTÓRYCH ZNAMY, NIGDY NIE WIADOMO KIEDY I Z KOGO
      WYJDZIE BESTIA!
      • Gość: Dante Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 28.10.04, 10:26
        ... i wten sposob KATASIK bomba demograficzna grupy ethnicznej mjeszkajacej w dorzeczu odry i
        wisly jest rozbrojona.
    • Gość: ja :D Re: Gdyńska policja złapała grupę gwałcicieli IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 28.10.04, 18:36
      bueheheh oni sa z mojej szkoly < hahaha >
      • Gość: wrangla ;/ IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 28.10.04, 18:47
        tak, naprawdę masz się z czego śmiać... :/
        porażka.:(
        • Gość: Htht Jeden uciekl zagranice IP: *.cvx.algx.net 31.10.04, 00:21

www.theawarenesscenter.org/Bryks_Ephraim.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka