cze67 25.04.02, 19:07 Gdanskie forum z wolna opanowuje kilku kolesi, ktorzy bluzgaja na prawo i lewo wylewajac swoje zale do calego swiata. Gdzie jest admin tego forum, do smietnika z nimi!!! Tam ich miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCH Re: ADMIN OBUDZ SIE!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.04.02, 23:16 to sie trzeba chyba do pani maas zwrocic. a ona urzeduje gdzie indziej. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan A dopoki Admin spi... IP: 213.76.179.* 26.04.02, 01:07 cze67: > Gdzie jest admin tego forum Moze daloby sie jakos wlasnymi silami? Admin moze i usunie jeden watek, ale nie bedzie tu warowal i pilnowal NASZEGO forum. Jesli sobie poradzimy sami, to bedzie lepiej. Najgorzej to ich zwalczac, bo taki zakompleksiony patridiota az sika po nogach, zeby moc zaplonac Swietym Gniewem. Oni lubia byc zwalczani, natomiast nie lubia byc lekcewazeni albo wysmiewani. Moze na przyklad sprobowac tym slodkim bobaskom powmawiac, ze to oni sa Zydami? Nie lubie ludzi obrazac, ale TO akurat nie jest obelga. Tylko musielibysmy powtarzac to wszyscy zgodnym chorem za kazdym postem ktoregos z tych malolatow. Ale mozna by tez wymyslec jakies inne jaja. Aby tylko nie dyskutowac na powaznie i nie oburzac sie na powaznie. Jak czlowiek niechcacy wdepnie w gowno, to tez sie nie oburza tylko rozglada sie za jakas trawa, zeby obetrzec. Co Wy na to? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: A dopoki Admin spi... IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 05:16 Stefan a ty skad mozesz wiedziec gdzie jest falsz a gdzie prawda??? kto jest zly a kto dobry???Chcesz robic za Pana Boga, wszystko wiesz najlepiej i tylko ty masz racje??? Wiec zeskanuj sobie wmozgu!!! nie jestes sam na Swiecie i ten Swiat do Ciebie nie nalezy ze sa ludzie ktorzy inaczej mysla i maja odwage o tym mowic, tak tak bo za takie texty godzace w zydow w Amer Pl idzie sie do pierdla oni sa nie tykalni jesli mowa o zydach to tylko POZYTYWNA. Maly przyklad. Wyobraz sobie redaktora X (musi byc polakiem) ktory ma wlasna gazete w Izraelu i pluje w niej na wiare zydowska i wysmiewa ich narod. Daje jemu pare godzin zycia , spaleni redakcji i zrownanie z ziemia w przeciagu 3 godzin od pierwszego wydania , a zobacz twojego zyda Urbana on zyja i to jak !!!! nawet mu wlos z glowy nie spadl :))) a NIE ciagle wychodzi, i teraz mi powiedz kto tu jest bardziej otwarty wskaz mi w tym przypadku zlo i dobro,widzac twoje zaslepieni napewno nie potrafisz tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: A dopoki Admin spi... IP: 213.76.179.* 26.04.02, 15:05 Chris: > Stefan a ty skad mozesz wiedziec gdzie jest falsz a gdzie prawda??? kto jest > zly a kto dobry??? Trzeba rozmawiac, moze sie dowiemy. Wystepuje przeciwko zachowaniom niszczacym rozmowe. Na przyklad przeciwko umieszczaniu na liscie tego samego tekstu po wiele razy. I przeciwko uzywaniu wyzwisk. I przeciwko nachalnemu wpieprzaniu sie ze swoimi ,,prawdami'' do ludzi, ktorzy maja akurat inne problemy. Proponuje, zebysmy sie skrzykneli przeciwko pewnym formom wypowiedzi a nie przeciwko ich tresci. Jak widzisz Tobie odpowiadam calkiem powaznie i spokojnie, bo forma Twojej wypowiedzi mnie nie razi. Chris: > Wyobraz sobie redaktora X (musi byc polakiem) ktory ma wlasna gazete w Izraelu > i pluje w niej na wiare zydowska i wysmiewa ich narod. Daje jemu pare godzin > zycia , spaleni redakcji i zrownanie z ziemia w przeciagu 3 godzin od > pierwszego wydania , a zobacz twojego zyda Urban a on zyja i to jak !!!! Urban jest tak samo moj jak Twoj, a jakbysmy mieli sie nim dzielic, to bez zalu odstapie Ci kilka kilogramow tluszczu z przypadajacego na mnie polcia. Sprawy narodowosci nie sa moim zmartwieniem. Hipotetyczne trudnosci hipotetycznego polskiego redaktora w Izraelu sa mi tak samo obce jak trudnosci izraelskiego pletwonurka na srodki pustyni Gobi. To nie sa glowne problemy Trojmiasta i mysle, ze znajdziesz wdzieczniejszych sluchaczy na jakiejs liscie politycznej, gdzie ja nie zagladam. Ale dopoki wypowiadasz sie w tym tonie, tylko raz i we wlasciwym watku, to nie widze przeciwskazan, zebys pisal rowniez tutaj. Twoja sprawa. Chris: > a NIE ciagle wychodzi Chodzi Ci o pisemko Urbana? Wiesz, ja sporo o nim slyszalem, ale nie mialem go nigdy w reku. Czy uwazasz, ze powinienem na probe raz kupic ,,Nie''? Ale musialbys uzyc naprawde dobrych argumentow, zeby przelamac moja awersje do dawnej dzialalnosci Urbana. Inaczej bedzie mi szkoda pieniedzy. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megaton ADMIN, STARY ŻYDKU, OBUDZ SIE, BO... IP: 212.244.184.* 26.04.02, 08:13 ZA DUŻO TUTAJ WOLNOŚCI SŁOWA I WOLNOSCI PRZEKONAŃ. PORAZ ZAMKNĄC GĘBY TYM KSENOFOBOM, OBRZYDLIWYM PATRIOTOM ZAŚCIANKOWEJ POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: ADMIN, STARY Z˙YDKU, OBUDZ SIE, BO... 26.04.02, 15:16 Gos´c´ portalu: Megaton napisa?(a): > ZA DUZ˙O TUTAJ WOLNOS´CI S?OWA I WOLNOSCI PRZEKONAN´. PORAZ ZAMKNA˛C GE˛BY TYM > KSENOFOBOM, OBRZYDLIWYM PATRIOTOM ZAS´CIANKOWEJ POLSKI Co nazywasz wolnoscia slowa? Te bluzgi ktorymi raczysz tych ktorzy maja inne poglady? Ta agresje ktora wyziera z kazdego twojego postu? To twoj patriotyzm, obrazanie innych? Wyzywanie wszystkich od zydkow i pedalow? Stary, po prostu jestes chory. Chory z nienawisci. Czegokolwiek bys nie napisal ty i tobie podobni to jest ostatnia moja odpowiedz na wasze posty. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megaton Re: ADMIN, STARY Z˙YDKU, OBUDZ SIE, BO... IP: 212.244.184.* 26.04.02, 15:55 Pieprzysz buraku lewicowo-michnikowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ADMIN OBUDZ SIE!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 26.04.02, 08:43 a ja uwazam ze tylko ignorowanie tych osob da jakis wymierny skutek. znudzi im sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ADMIN OBUDZ SIE!!! 26.04.02, 08:53 Gość portalu: aCh napisał(a): > a ja uwazam ze tylko ignorowanie tych osob da jakis wymierny skutek. znudzi im > sie. Witaj ACH:)) Masz rację, ja też tak uważam ale niestety, ciągle się znajduje ktoś kto kocha obsesyjnie mieszać:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: ADMIN OBUDZ SIE!!! 26.04.02, 08:56 Gdyby nie odpisywac na takie diotyczne posty, to w koncu mielibysmy spokoj. To chorzy ludzie. byl taki jeden post, ale poniewaz pare osob ostentacyjnie z niego "wyszlo" w koncu spadl. :) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: ADMIN OBUDZ SIE!!! 26.04.02, 08:56 AcH, Lucy, przyłączam sie do Was. Tylko IGNOR. Niech gadają sami z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... ADMIN ? IP: 168.143.113.* 26.04.02, 18:17 Wszedzie sa ludzie i ludziska, w realu i tez w wirtualnym swiecie . Tutaj jest o wiele latwiej odkryc mysli i rzucic wodze fantazji, prawie nikt nas nie zna i nie patrzymy drugiemu w oczy. Swoboda ( mozliwosci ), wolnosc slowa jest nieograniczona na necie, tym bardziej na takim ogolnym forum. Wszyscy pisza to co chca i reaguja tak jak chca. ADMIN ? Nie wymagajmy od niego zbyt wiele. Coz admin moze zrobic w takiej sytuacji, jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ADMIN ? 26.04.02, 18:46 Gość portalu: hmmm... napisał(a): > Wszedzie sa ludzie i ludziska, w realu i tez w > wirtualnym swiecie . > Tutaj jest o wiele latwiej odkryc mysli i rzucic wodze > fantazji, prawie nikt nas nie zna i nie patrzymy > drugiemu w oczy. > Swoboda ( mozliwosci ), wolnosc slowa jest > nieograniczona na necie, tym bardziej na takim ogolnym > forum. > Wszyscy pisza to co chca i reaguja tak jak chca. > > ADMIN ? > Nie wymagajmy od niego zbyt wiele. > > Coz admin moze zrobic w takiej sytuacji, jak myslicie ? Witaj:) Może po prostu wyrzucić takie posty!!! Wyrzucić i wpakować do "oślej ławki". Takie coś istnieje na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm... Re: ADMIN ? IP: 168.143.113.* 26.04.02, 19:35 Hejka Lucy ! :-) Zgadzam sie z Toba, admin moze likwidowac posty, moze je wyrzucac, przeniesc...moze tez wiele wiecej, wystarczy jeden klik, ale hmmm...co to da ?. Na mocnego zawsze znajdzie sie silniejszy. hmmm...mysle troche inaczej - przepraszam, ale bardziej realnie. Na ulicy/w pracy/itd... spotykasz roznych ludzi, kazdy ma inny charakter/sposob bycia/poglady/itd... W realu nie bedzie admina ( cenzury ), ktory bedzie bronil nas przed innymi. Czy zareagujemy i jak, to juz zalezy konkretnie od sytuacji i osobistego charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: ADMIN ? IP: *.com / 192.168.0.* 26.04.02, 19:54 Gość portalu: hmmm... napisał(a): > Hejka Lucy ! :-) > > Zgadzam sie z Toba, admin moze likwidowac posty, moze > je wyrzucac, przeniesc...moze tez wiele wiecej, > wystarczy jeden klik, ale hmmm...co to da ?. > Na mocnego zawsze znajdzie sie silniejszy. > > hmmm...mysle troche inaczej - przepraszam, ale > bardziej realnie. > Na ulicy/w pracy/itd... spotykasz roznych ludzi, kazdy > ma inny charakter/sposob bycia/poglady/itd... > W realu nie bedzie admina ( cenzury ), ktory bedzie > bronil nas przed innymi. > Czy zareagujemy i jak, to juz zalezy konkretnie od > sytuacji i osobistego charakteru. > Każdy ma jakieś poglądy, które trzeba szanować!!! Ale tu widać takie napuszczanie, żeby tylko wywołać jakąś "wojenkę". Takie judzenie, sianie nienawiści itd. Ja z takimi ludźmi się nie zadaję w realu. Może też mam szczęście do ludzi i takich ziejących nienawiścią nie spotykam?????? Odpowiedz Link Zgłoś