Dodaj do ulubionych

Wróżka Benita

22.01.05, 19:35
Szukam namiarów na wróżkę Benitę (ewentualnie jakąś inną sprawdzoną,
najlepiej z Gdyni). Może ktoś u niej był? Jakie wrażenia po wizycie? Podajcie
jakieś namiary i ile bierze za "seans". Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiruska Re: Wróżka Benita IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.01.05, 11:29
      Moja koleżanka u niej była. W sumie powiedziała naga prawdę, tylko nie jest
      przy tym specjalnie przyjemna i miła.
      • valllia Re: Wróżka Benita 24.01.05, 16:19
        Wrózka Benita mieszka i "urzęduje" w Gdyni, tuż przy ul. Witomińskiej. Nazywa
        sie bodajże Bernadetta Cempel i pewnie pod takim nazwiskiem mozna jej szukać w
        info.tele.913. Powodzenia;))Ale lepiej nie chodzic do wróżek.
        • kraxa a niby dlaczego nie chodzic? 25.01.05, 15:31
          Ja mam godna poecenia Pania z Oliwy. Nie chodze czesto, ale nie widze w tym nic
          zlego, tak milo sie rozmawia. No i mówi mi co moze sie stac za kilka miesiecy-
          i dzieje sie...
          • Gość: melaleuka jaka to pani? IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.13, 09:42
            Witam serdecznie jaka to pani z Oliwy i jaki ma starz wróżenia i jak można sie z nią skontaktować i czy jest dobra? Pozdrawiam
        • Gość: Karolina Re: Wróżka Benita IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 27.01.05, 14:55
          Ile bierze za seans wrozka Benita?? Czy ktos sie orientuje?? W jaki sposob
          wrozy z tarota czy zwyklych kart??
      • Gość: nina Re: Wróżka Benita IP: *.gdynia.mm.pl 16.02.05, 21:24
        Ja też chetnie dowiem się o jakies namiary na wróżkę z Gdyni. Ta Benita to nie
        wróżka, ona twierdzi,że analizuje los człowieka z receptorów powierzchniowych!1
        Cokolwiek to jest to chyba wolę karty i kota;)
      • izaizaiza1 Re: Wróżka Benita 11.04.24, 08:30
        Czy mogę nr tel dostać
    • Gość: dobra rada Re: Wróżka-nie,jasnowidz-tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:26
      j/w proponuje. Karty - zalezy jak sie uloza, raztak, a drugi raz siak.
      Jasnowidz to co innego.
    • Gość: ewko wróżka w Oliwie IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:22
      czy możesz podać namiary na wróżkę w Oliwie i cos bliżej na jej temat (tarot czy
      karty? cena)dziekuję.
      • Gość: Karolina Re: wróżka w Oliwie IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 21.02.05, 09:21
        zwykle karty, 30 zl
        501932301
        • kraxa Karolina-bylas? 21.02.05, 17:25
          I jak wrazenia? bo ja bylam w sobote i uslyszalam nie do konca to czego bym
          sobie zyczyla. teraz bym wolaBa, zeby sie nie sprawdzilo:-(
          • Gość: Karolina ano bylam:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.02.05, 13:12
            Bylam Kraxo jakos w pazdzierniku i to wlasnie od Ciebie mialam namiary (troszke
            wtedy mailowalysmy :)) Wtedy rowniez nie uslyszalam tego co bym chciala i
            troszke sie przez to dolowalam... Chyba niepotrzebnie. Najlepiej o tym nie mysl
            bo po co martwic sie na zapas. A z pozytywnych zmian wlasciwie jeszcze nic sie
            nie sprawdzilo:((

ps. Pewnie nie zgadza Ci sie moje imie ale to na forum nie jest prawdziwe

Pozdrawiam

• kraxa Karolina czyli Perelka? 22.02.05, 17:13
              Bo tylko to mi sie kojarzy :-)
              • Gość: Karolina Re: Karolina czyli Perelka? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.02.05, 17:58
                Dobrze Ci sie skojarzylo:)
    • martamarcysiuk02 Re: Wróżka Benita 12.02.18, 14:52
      Dzień dobry,
      zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję:
      - białą magię,
      - oczyszczenie,
      - czarną magię,
      - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób,
      - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów,
      - rytuały zdrowotne

Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni.

Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii.

dużo dobra i szczęścia

martamarcysiuk02@wp.pl
    • lalan Re: Wróżka Benita 27.02.19, 17:47
      Powiedzcie mi szczerze, naprawdę ktoś korzysta z usług wróżek i wierzy w te rzeczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka