monjik 22.01.05, 19:35 Szukam namiarów na wróżkę Benitę (ewentualnie jakąś inną sprawdzoną, najlepiej z Gdyni). Może ktoś u niej był? Jakie wrażenia po wizycie? Podajcie jakieś namiary i ile bierze za "seans". Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiruska Re: Wróżka Benita IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 23.01.05, 11:29 Moja koleżanka u niej była. W sumie powiedziała naga prawdę, tylko nie jest przy tym specjalnie przyjemna i miła. Odpowiedz Link Zgłoś
valllia Re: Wróżka Benita 24.01.05, 16:19 Wrózka Benita mieszka i "urzęduje" w Gdyni, tuż przy ul. Witomińskiej. Nazywa sie bodajże Bernadetta Cempel i pewnie pod takim nazwiskiem mozna jej szukać w info.tele.913. Powodzenia;))Ale lepiej nie chodzic do wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa a niby dlaczego nie chodzic? 25.01.05, 15:31 Ja mam godna poecenia Pania z Oliwy. Nie chodze czesto, ale nie widze w tym nic zlego, tak milo sie rozmawia. No i mówi mi co moze sie stac za kilka miesiecy- i dzieje sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melaleuka jaka to pani? IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.13, 09:42 Witam serdecznie jaka to pani z Oliwy i jaki ma starz wróżenia i jak można sie z nią skontaktować i czy jest dobra? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wróżka Benita IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 27.01.05, 14:55 Ile bierze za seans wrozka Benita?? Czy ktos sie orientuje?? W jaki sposob wrozy z tarota czy zwyklych kart?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Wróżka Benita IP: *.gdynia.mm.pl 16.02.05, 21:24 Ja też chetnie dowiem się o jakies namiary na wróżkę z Gdyni. Ta Benita to nie wróżka, ona twierdzi,że analizuje los człowieka z receptorów powierzchniowych!1 Cokolwiek to jest to chyba wolę karty i kota;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra rada Re: Wróżka-nie,jasnowidz-tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 17:26 j/w proponuje. Karty - zalezy jak sie uloza, raztak, a drugi raz siak. Jasnowidz to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewko wróżka w Oliwie IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 18:22 czy możesz podać namiary na wróżkę w Oliwie i cos bliżej na jej temat (tarot czy karty? cena)dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: wróżka w Oliwie IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 21.02.05, 09:21 zwykle karty, 30 zl 501932301 Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Karolina-bylas? 21.02.05, 17:25 I jak wrazenia? bo ja bylam w sobote i uslyszalam nie do konca to czego bym sobie zyczyla. teraz bym wolaBa, zeby sie nie sprawdzilo:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina ano bylam:) IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.02.05, 13:12 Bylam Kraxo jakos w pazdzierniku i to wlasnie od Ciebie mialam namiary (troszke wtedy mailowalysmy :)) Wtedy rowniez nie uslyszalam tego co bym chciala i troszke sie przez to dolowalam... Chyba niepotrzebnie. Najlepiej o tym nie mysl bo po co martwic sie na zapas. A z pozytywnych zmian wlasciwie jeszcze nic sie nie sprawdzilo:(( ps. Pewnie nie zgadza Ci sie moje imie ale to na forum nie jest prawdziwe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Karolina czyli Perelka? IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.02.05, 17:58 Dobrze Ci sie skojarzylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
martamarcysiuk02 Re: Wróżka Benita 12.02.18, 14:52 Dzień dobry, zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję: - białą magię, - oczyszczenie, - czarną magię, - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób, - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów, - rytuały zdrowotne Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni. Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii. dużo dobra i szczęścia martamarcysiuk02@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lalan Re: Wróżka Benita 27.02.19, 17:47 Powiedzcie mi szczerze, naprawdę ktoś korzysta z usług wróżek i wierzy w te rzeczy? ____________________________ osuszanie Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś