Gość: Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:14 Proszę o wskazanie miejsc, które warto zobaczyć w Trójmieście i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goggo Re: Zwiedzanie Trójmiasta IP: *.gdm.pl 09.02.05, 21:43 Ile masz czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekuba Re: Zwiedzanie Trójmiasta IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 09.02.05, 22:13 jako przyjezdna polecam: w gdańsku: oklepane stare miasto, ale najlepsze są te mniej znane uliczki, po prostu trzeba połazić, pozaglądać wszędzie... no i oklepana mariacka-ta tyo jest wyjątkowa :) również kościoły, których maasaa -mam swój ulubiony, ale nawety nie pamietam pod jakim jest wezwaniem tyle tego tam ;) park oliwski- przepiekny, porownywalny do łazienek.. no i tuż za parkiem góra pachołek- świwetny punkt widokowy na trójmiasto, przy dobrej pogodzie doskonale widać morze, a nawet żuławy :) wrzeszcz -jeśli lubisz stare kamienice, to tam jest ich sporo.. sopot: cały dolny sopot, przyjemny jest spacer wzdłóż plaży, najlepiej od brzeźna do gdyni do bulwaru.. gdynia: punkt widokowy koło geant-a, troche zmasakrowany, ale widoki super :) skwer kościuszki, klif w orłowie.. a z okolic to kaszuby ogólnie, łeba, słowiński park narodowy, hel, chłapowo i rozewie... duuuzo tego. zalezy na czym ci zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivaer Re: Zwiedzanie Trójmiasta IP: *.chello.pl 09.02.05, 22:18 Ja polecam wizytę w Oliwie, ale dogłębniejszą - mały spacerek nad stawami przy Pachołku, spacer ulicą Kwietną w kierunku Doliny Radości. To naprawdę robi wrażenie. Skąd jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:45 przewodnik.trojmiasto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamburger Re: Przewodnik IP: 195.143.166.* 10.02.05, 14:33 obejrzalem podane strony i Gdansk Online jest rewelacyjna strona do quadratu. Takiej ilosci info nie spotkalem na zadnych innych stronach o Gdansku . Ta strone nalezy czasciej podczepiac na tym forum aby wiecej osob ktore nawet przypadkowo wyladuja tutaj ( tak jak ja dzisiaj) mogly zobaczyc jak wspanialym miastem jest Gdansk. Te stare foty i mapy a takze stare nazwy ulic i dzielnic a wszystko w jednym miejscu - rewelacja. Ciesze sie ze tu wyladowalem . Odpowiedz Link Zgłoś