anta3 10.09.05, 19:37 Czesc, jestem ciekawa czy np. w Sopocie jest jakas restauracja lub bar sushi i czy jest zapotrzebowanie wsrod mieszkansow na tego typu restauracje? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: giga Re: Sushi IP: *.gdynia.mm.pl 10.09.05, 22:39 Jest, ale w... Gdyni, przy ul. Świętojańskiej, blisko placu Kaszubskiego. Niezłe i ładnie urządzone Odpowiedz Link Zgłoś
moniaak Re: Sushi 10.09.05, 22:58 w Sopocie jest Sushi Bar - w budynku hotelu Zhong Hua. Prowadzony przez Japończyków, bardzo dobre jedzonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Sushi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.09.05, 11:47 A w Gdańsku na Ogarnej jest bar sushi, jedzonko bardzo dobre, tylko brak wprawy w jedzeniu pałeczkami:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Sushi IP: *.crowley.pl 11.09.05, 12:33 fuj1jak mozna jesc to swinstwo surowe..bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Sushi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.09.05, 14:57 fuj, jak można takie głupoty pisać, nikt Ci nie każe jeść tego "świństwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Sushi IP: *.crowley.pl 11.09.05, 17:23 głupoty to moze Ty piszesz,ja wyrazilam swoja opinie i nikt mi tego nie zabroni,tak jak Tobie nikt nie zabroni jesc tego świństwa.smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Sushi IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.09.05, 20:53 Cóż, własnie o to chodzi, że pisania głupot nie mozna zabronić. Tak samo jak okreslania czegoś świństwem:-/ Autora watku przepraszam za wtrety niezupełnie na temat. Amatorów "swiństwa" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś