fune 20.09.05, 09:17 czy ktos wie gdzie mozna kupic w Gdansku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rs Re: opaski Livestrong IP: *.pro-internet.pl 20.09.05, 10:50 o co chodzi z tymi opaskami? symbolizują coś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk kolejna głupia moda... IP: *.futuro.pl 20.09.05, 12:00 która przyszła do Polski z kilkumiesięcznym opoznieniem i bedzie trwała 2 lata dluzej niz na calym swiecie, tak jak irokezy lol. Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: kolejna głupia moda... 20.09.05, 12:58 jak by to byla dla mnie glupia moda to bym sobie kupila glamour albo inne takie a nie pytala na forum kim Ty jestes zeby mnie oceniac? jak nie wiesz to nie odpowiadaj i tyle, pytanie bylo jasne i na pewno nie pytalam co sadzisz o opaskach tym bardziej ze Twoj post sugeruje ze raczejnie masz pojecia co one znacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: kolejna głupia moda... IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.09.05, 13:16 Silikonowa żółta opaska.Noszenie jej jest symbolem łączenia się z osobami chorymi na raka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk nie oceniam Cię. IP: *.futuro.pl 20.09.05, 13:39 twierdzę, że jest to kolejna głupia moda, która przeminie szybciej niz się zorientujesz i za pół roku zdejmiesz tę opaskę. Czy to będzie znak, że już sie nie solidaryzujesz z chorymi? Nie, to będzie znaczyło tylko to, że skończyła się moda. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: nie oceniam Cię. 21.09.05, 08:09 oceniasz mnie.... twierdzisz ze chce te opaske dlatego ze jest teraz taka moda, to raz twierdzisz ze zdejme te opaske za pol roku, to dwa nie przychodzi Ci oczywiscie do glowy ze jest w moim srodowisku ktos kto jest chory na raka prawda? albo ze ktos mi bardzo bliski zostal pokonany przez ta chorobe Albo ze sama moge byc chora, co? A co do tej mody to nie jestem w gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: nie oceniam Cię. IP: *.futuro.pl 21.09.05, 18:05 Jeśli naprawdę chcesz zamanifestować solidarność z osobą, ktora cierpi, to bardzo fajnie. Tylko nie poprzestawaj na założeniu trendy opaski ale wspomoz tę osobę rozmową,poswiec dla niej chwilę wolmnego czsu itp. Bo cierpiący mają w nosie puste gesty. A moda i tak się skończy i opaska pojdzie do szafy. ps. ostatnio widziałem, że pani Kwasniewska nosi taką opaske na przegubie prawej dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: nie oceniam Cię. 23.09.05, 21:48 ja tylko zapytalam gdzie mozna kupic taka opaske nie dopisuj do tego zadnej ideologii czy historii bo w ogole mnie nie znasz i nie masz pojecia po co mi ta opaska, co mam zamiar z nia zrobic, czy robie cos poza tym czy nie robie czy mam zamiar czy nie itp.....to juz jest moja sprawa, nie bede o tym dyskutowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: kolejna głupia moda... IP: *.crowley.pl 20.09.05, 22:06 Taa,teraz wypada miec cale przedramie w opaskach,najlepiej we wszystkich kolorach teczy,to sie jest trendi i dzej-zi ;] gdyby tym ludziom naprawde zalezalo na pomocy chorym na raka,toby wplacili jakas konkretna kase na konto jakiejs fundacji czy hospicjum,zamiast paradowac po miescie z bransoletka za 6 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech .. Re: kolejna głupia moda... IP: *.pro-internet.pl 20.09.05, 22:08 no coż, konformizm społeczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: opaski Livestrong IP: 195.205.119.* 20.09.05, 13:33 w diversie mozna kupic białe, dla dzieci ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech .. Re: opaski Livestrong IP: *.pro-internet.pl 20.09.05, 17:43 a w monopolowych dla osób uzależnionych od etanolu Odpowiedz Link Zgłoś
somebody23 Re: opaski Livestrong 21.09.05, 18:44 z tego co wiem to część pieniędzy ze sprzedaży opasek jest przeznaczona na jakiś cel. I tak żółta opaska jest na hospicja, biała dla chorych na białaczkę, niebieska dla ludzi gdzie brakuje wody (Afryka). Trzeba pamiętać że tylko oryginalne opaski wspierają szczytne cele. Niestety nie wiem jak odróżnić oryginał od podrób, których jest pełno na naszym rynku. Wiem że można kupić opaskę w empiku - tak przynajmniej mówili w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
fune Re: opaski Livestrong 23.09.05, 21:49 zwiezle i na temat....i oto mi chodzilo.....dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mekto23 Re: opaski Livestrong IP: *.prov.east.verizon.net 06.10.05, 02:13 Jesli cie interesuja to mam do sprzedania orginalne z USA.Wiem bo sam je przywioze za tydzien.12zl sztuka.gg8163721 Odpowiedz Link Zgłoś