Dodaj do ulubionych

Korupcja w gdańskim magistracie

• Gość: ufo Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.12.05, 01:53
      kiedyś miałem firmę w Gdańsku.
      Uciekłem , bo tak prawie każdy urzędnik chciał w łąpę.
      Tak blisko ale w |Sopocie jest OK, Gdynia OK, |Wejherowo miód, |Warszawa bosko
      w urzędach. Tam pomagają, są przyjaźni. A w Gda spychologia albo w łapę.
      Mam nadzieję, ze oficerowie ABW lub CBS to czytają. Czemu nie uruchomili maila
      na skorumpowanych urzędników. Podzielam zdanie, ze PO w Gdańsku hańbi. Panie
      Donaldzie, czy Pan żyje w obłokach?
      Jeżeli podsłuchy mają p. Landowski, Nocny, Lewna, Adamowicz, Tomaszewska,
      Bumblis, to bedę spokojny. Panowie prokuratoryz, prosze oczyscie Gdansk z
      szumowin, i dajcie nam tu pomnazac majatek Gdanszczan.
      • Gość: ex_uczen Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.softlab.gda.pl 13.12.05, 08:00
        Kiedys dawno temu pan M. uczył mnie histori- i powinien przy tym zostac bo robił
        to świetnie, ale niestety łapówki to on bral zawsze, jak pamiętam mial dziwne
        interesy ze slabymi uczniami, malowanie mieszkania, remont samochodu, nowe opony
        itd. Jakis czas pozniej pracowalem w jednych z gdanskich szkól molochów,
        pieniadze z komitetu lecialy takze na M, na inne rzeczy tez, w szkolach
        dyrektorzy zatrudniaja swoich znajomkow, u nas jak sie nauczyciele zbuntowali to
        wylecieli, a dyrektor dalej siedzi na stolku i ... wiadomo.
      • Gość: sip ufo chyba cos braleś IP: *.such.nat.hnet.pl 13.12.05, 11:55
        Ja rowniez mam firme od 97 roku i nikt nigdy nieczego nie chcial ode mnie.
        Widocznie sam dajesz i innych podejrzewasz o to samo. Mail na skorumpowanych
        urzedników, po co? Przeciez pisywać tam beda tacy jak Ty, ktorzy myslą że
        wszystko się da załatwić za pieniadze, a jak nie to sru, walnę parę bzdur i po
        zawodach, niech inni się martwia. No i ta boska Warszawa, czy Ty czasami nie
        nadajesz ze Srebrzyska?
    • Gość: ja Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 07:57
      policja ,prokuratura,urząd kontroli skarbowej też biorą wystarczy przyjrzeć się
      firmie puby i restauracje......... Panowie z Wyborczej do roboty. trzymam
      kciuki że może ktoś ruszy ten chory układ
    • Gość: Sędzia Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 14:03
      A co ze sprawa pijanego sędziego okręgowego i jego szefa, ktory dopuścił do
      tego, by pijany sedzia sądził. Cisza! Czy dlatego, że to kumple , a pijany to
      szwagier prezesa?
    • fotografik.gdansk !! !! !! 14.12.05, 17:07
      ech dodaj jeszcze trzy osoby ktore pracowaly w gadnskim radiu
    • Gość: oollaaa Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.chello.pl 14.12.05, 18:31
      Każdy z ludzi na stanowiskach ma "coś" tylko trudno to udowodnić.... Normalny
      czlowiek nie ma szans..chyba ze ktoś pomoże;)
      • Gość: uczitiel Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 18:08
        Co tam słychać u Ojca Dyrektora ? Dodam tylko ,czy pytany byl o zatrudnienie
        Pani ex-poseł III RP Jolanty B. na stanowisku wychowawcy Bursy Gdańskiej? Czy
        ma kwalifikacje ? Bo od kilku lat obowiązuje co najmniej podyplomowa peagogika
        piekunczo-wychowawcza !Jakie rybki Pani Jolu będzie mozna u pANI KONSUMOWAĆ?
    • Gość: MW Re: Korupcja w gdańskim magistracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:53
      To Pan z kolegów cymbałów robisz ?!Obiecujesz a słowa nie dotrzymujesz ?A
      wyborcze obietnice Panie O. to jak,też na tej samej zasadzie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka