angelik1 05.12.06, 15:41 Mam prośbę.Czy wiecie może gdzie w 3M mogę kupić barometr pokojowy?Potrzebuję na prezent a niestety z powodów zdrowotnych nie mogę połazić po sklepach, więc muszę wysłać koleżankę do konkretnego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelik1 Re: W każdym sklepie pamiątkarskim.n/t 05.12.06, 17:22 Proponowałabym uważniej czytać.Nie napisałam,że szukałam.Jeżeli chorobę nazywasz wylogowaniem czy czymś podobnym to nie mam nic do powiedzenie.Gratuluję-chyba wiesz czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: W każdym sklepie pamiątkarskim.n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 19:45 Przeciez Ci odpowiedział że w kazdym sklepie pamiatkarskim i zaznaczył, że bez treści. Proponuje równiez uwazniej czytac- to na co odpowiedziałas to syganturka. pozdrawiam PS obecnie proponuje poszukac barometru na jarmarku gwiazdkowym - Targ Węglowy Odpowiedz Link Zgłoś
angelik1 Re: barometr 05.12.06, 20:51 dziękuję za jarmark gwiazdkowy.Niestety odpada-nie mogę kogoś prosić, by obszedł cały jarmark za barometrem dla mnie.Jakbym mogła pójść sama to bym chętnie skorzystała. Niestety nie w każdym sklepie pamiątkarskim i stąd zwróciłam się z prośbą na forum. Poprosiłam grzecznie forumowiczów o pomoc i wyjaśniłam sytuację.Przykro mi,że przy okazji usłyszałam niemiły komentarz.Poczułam się urażona.Na forum jestem od niedawna,więc może coś źle zrozumiałam.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Wyjaśniam jeszcze raz: 05.12.06, 21:45 tego typu prezent jest prezentem dyżurnym w środowisku żeglarskim i marynarskim. Tego ustrojstwa pełno jest w KAŻDYM sklepie z pamiątkami. Do wybory do kolory. Nigdy - powtarzam nigdy nie było problemu z kupnem. Różnej wielkości, na różnych tarczach w towarzystwie busoli, termometru i czego jeszcze chcesz. Jest raczej problem z wyborem a nie dostępnością. Nawet jeśli poprosisz korporację taksówkową trudniącą się wożeniem zakupów to też przywiozą.I nie radzę kupowania na jarmarku bo łatwo można trafić na atrapę. Odpowiedz Link Zgłoś
angelik1 Re: barometr 05.12.06, 22:30 Bardzo dziękuję.a gdzie jest dobry sklep marynarski/żeglarski?Czy jest gdzieś w Sopocie lub blisko Sopotu? Koleżankę od zakupów mam z Sopotu,więc miała by blisko.Nigdy nie miałam "zamówienia" na taki prezent i nie mam pojęcia gdzie są takie sklepy. PS.Dziękuję za wyjaśnienie z tymi podpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% a może allegro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:41 www.allegro.pl/search.php?string=barometr&category=5&description=1&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: barometr 06.12.06, 09:17 W Gdyni, na Skwerze Kościuszki od strony basenu jachtowego sa 2 lub 3 sklepy żeglarskie gdzie barometrów i innych tego typu ustrojstw jest bez liku. Z tego co widze na stronie jednego z nich możesz zamowić towar droga internetową clipper.gd.pl/ Koło Clippera jest jeszcze jeden sklep, niestety nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś