maatti 10.07.03, 07:32 Cześć Macko! Jak daleko jestes teraz od Gdańska? Ja niedługo wybieram się na Mazowsze właśnie do Siedlec trzymaj się!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.bc.hsia.telus.net 10.07.03, 08:22 witam! pozdrawiam! i do jutra (bo ja wlasnie ide spac) No wlasnie Macko, gdzie Ty mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.07.03, 13:23 Gość portalu: zaba napisał(a): > witam! pozdrawiam! i do jutra (bo ja wlasnie ide spac) No wlasnie Macko, gdzie > Ty mieszkasz? Czesc Zaba! Aha Ty juz spisz:) Milych snow;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.07.03, 13:52 Nic dziwnego. U Żaby w Kanadzie głęboka noc, a w Siedlcach nad Muchawką słoneczko i lato w pełni. Muchawka to taka nieduża rzeka przepływająca po obrzeżach miasta. Maatti, skoro jedziesz do Łosic to musisz jechać przez Siedlce. Bywaj więc Bracie! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.07.03, 15:21 muchawka napisał: > Nic dziwnego. U Żaby w Kanadzie głęboka noc, a w Siedlcach nad Muchawką > słoneczko i lato w pełni. > Muchawka to taka nieduża rzeka przepływająca po obrzeżach miasta. > Maatti, skoro jedziesz do Łosic to musisz jechać przez Siedlce. Bywaj więc > Bracie! Nie inaczej bracie!:) Chetnie bym się zatrzymał w Siedlcach np na piwku w Summertime... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.globalvil.com 10.07.03, 17:53 Juz wstalam i juz jestem w pracy :) Wlasnie jest 9:00 rano. Kiedys jezdzilam na wakacje do mojej rodziny ktora mieszka na wsi wlasnie niedaleko Siedlec. Wiele razy bylam w Siedlcach :) I stamtad PKS-em jezdzilam do rodzinki :):) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.07.03, 18:50 Gość portalu: zaba napisał(a): > Juz wstalam i juz jestem w pracy :) Wlasnie jest 9:00 rano. > Kiedys jezdzilam na wakacje do mojej rodziny ktora > mieszka na wsi wlasnie niedaleko Siedlec. Wiele razy > bylam w Siedlcach :) I stamtad PKS-em jezdzilam do > rodzinki :):) a jak się wieś nazywa? Bo ja też jezdze na wies do rodzinki, za Siedlcami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.globalvil.com 10.07.03, 20:16 jezdzilam w kierunku Domanic, Czachy, Olszyc. Czy to cos mowi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.07.03, 22:45 Gość portalu: zaba napisał(a): > jezdzilam w kierunku Domanic, Czachy, Olszyc. Czy to cos > mowi? :) Kurczę, jednak nie... a już myślałem:) Za jakieś dwie godzinki idę spać, a Ty pewnie dopiero się rokręcasz, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.globalvil.com 10.07.03, 23:01 Wlasnie wrocilam z lunchu. Dzisiaj skoczylam samochodem do polskiego sklepu...mmmmmmmm...wlasnie konsumuje swiezutka drozdzowke z serem! Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.07.03, 23:25 Gość portalu: zaba napisał(a): > Wlasnie wrocilam z lunchu. Dzisiaj skoczylam samochodem > do polskiego sklepu...mmmmmmmm...wlasnie konsumuje > swiezutka drozdzowke z serem! Pycha! To życzę smacznego:) i miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 11.07.03, 08:40 Witam Wszystkich! Zapraszam do dyskusji, muchawka ten summertime to jest gdzies niedaleko zalewu, bo ja nie kojarze, Iganie to gdzies tam? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 12.07.03, 08:33 Dzień dobry! Jak Wam się zapowiada dzień/noc? Ja wybieram się na plażę przy sopockim molo posłuchać Bjork. Generalnie czekam na słońce no i na żniwa na Podlasiu/Mazowszu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 11:39 No i po Bjork...... Wyglada na to ze sam tu jestem, jak nikt nie przyjdzie to watek umrze smiercia naturalna..... Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 23:00 Witaj Maati.. Wątek nie "umrze", nie martw się. to są przecież wakacje, i dużo ludzi "labuje". Popatrz na Oliwkę, nie lubi niedziel,ja też nie lubię kapuśniaku siedem dni w tygodniu (Aniu przepraszam :-)) Mówicie że Biork taka dobra?Nie znam żadnych nagrań,a słyszałem że muzyka jej jest dosyć trudna w odbiorze...tak?Pozdrowka,paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 22:01 ... i ja sie wpisze na ten watek w końcu ;) Troche tu cicho, ale to normalne na początku, zapewniam Cie! Podoba mi sie piosenka "Mysli i słowa" - doskonała na dzisiejszy wieczór - doskonała :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 23:01 Ojjj źle mi się wpisało,mialo być po Oliwce-przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 23:04 Vidmo sie wcisnał mniedzy mnie ;) Ok - wybaczam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 01:08 Cześć Wam wszystkim. Wchodzę na ten wątek też, a co! Przeczytałem Twoje pytanie Maatti do Muchawki o summertime, ale ja znam takze odpowiedź. Otóz w tym roku summertime rozbił sie koło amfiteatru, a dokładnie niedaleko Akademickiego Ośrodka Jeździeckiego. Jest znacznie większy niż w ubiegłym roku Nad Zalewem i sporo się tam dzieje. Jadąc do Łosic przejeżdżasz blisko (k. szkoły nr 7). Żabo, to w Kanadzie są "polskie" sklepy? Czy kupują w nich tylko Polacy? Pozdrawiam wszystkich wakacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: 142.179.25.* 14.07.03, 01:52 Hej Synoptyk, sa, sa, jest kilka polskich sklepow, i nie tylko Polacy kupuja. Jedynym minusem, ale za to ogromnym, jest fakt, ze czesto sa sprzedawane produkty z data waznosci....uwaga....ktora juz minela np. 8 lat temu. I to nie przesadzilam z tymi latami, bo faktycznie widzialam co najmniej 2 produkty, ktore mialy date waznosci do 1995!! Ale to sie odnosi do produktow typu proszek do pieczenia, ciastka, cukierki, ptasie mleczko, soki....W kazdym badz razie wypieki, chleby, rogaliki, wedliny, miesko, sery sa :) mniam, mniam...no to na razie koncze! papapapapapapapapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 02:53 Nie ukrywam, że ta wiadomość - to dla mnie rewelacja. Czy to znaczy, że w tych sklepach są autentyczne polskie wyroby, czy może tylko "polskopodobne" tzn. wyprodukowane gdzieś tam "za oceanem"? Co do rego, ze są mniam mniam nie mam watpliwości. Ale Ciebie podziwiam, mieszkasz i żyjesz w świecie zupelnie niepolskim, a mimo to Ty sama i Mateusz i pewnie mąż potraficie zachować polskość. Na pewno jest to bardzo trudne i stresujące. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: 142.179.25.* 14.07.03, 06:41 to sa nasze autentyczne produkty. Wedlowskie ptasie mleczko, budyn Winiary, soki, napoje, ciastka Be-be, czekoladki, rozne przyprawy do potraw, pierniczki, itd itp. probujemy utrzymac polskie tradycje na ile sie da, czyli jezyk polski, tradycyjna Wigilia, Nowy Rok ;) Wielkanoc, Boze Cialo itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 14.07.03, 11:06 Cześć! W końcu wstałem po ciężkim i pełnym wrażeń końcu tygodnia;) Fakt vidmo muzyka Bjork nie jest lekka łatwa i przyjemna ale do mnie w sobotę nawet trafiła. Oliwka dzięki że zajrzałaś:) Napiszę wkrótce więcej, bo na razie nic się nie dzieje, ale to przecież dopiero 11 rano i poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 14.07.03, 20:45 i kto by pomyślał żabo, takie żarty to gorzej niż źle, prawda? Aż mi się odechciało wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.globalvil.com 14.07.03, 21:29 to prawda, nie lubie takich dowcipow....to jest smutne. Nie rozumiem jak niektorzy bawia sie kosztem innych...sa pewne granice. mam nadzieje,ze Oliwka wkrotce sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: 142.179.25.* 15.07.03, 06:54 Witajcie ! Milego dnia wszystkim zycze! My wlasnie szykujemy sie do spania. Papapapapapapapaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 15.07.03, 09:05 Gość portalu: zaba napisał(a): > Witajcie ! Milego dnia wszystkim zycze! My wlasnie szykujemy sie do spania. > Papapapapapapapaaaaaaaaaaaaaaaaa! A ja właśnie wstałem :) tzn o 6:30 Miłego dnia Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 15.07.03, 14:12 Ale ten czas leci. Żaba śpi i nawet nie wie, że już pół dnia przeleciało. Hej Maatti, trochę chyba wakacyjnie balangujesz, skoro śniadanko koło południa? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 15.07.03, 15:26 razowiec napisał: > Ale ten czas leci. Żaba śpi i nawet nie wie, że już pół dnia przeleciało. > Hej Maatti, trochę chyba wakacyjnie balangujesz, skoro śniadanko koło południa? hmm może troszeczkę...:) Dobrze że zajrzałeś, żeby tylko jeszcze fritzek... Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 15.07.03, 16:09 Qrcze, też bym zabalangował. Moze się uda w sobotę w summertimie. Fritzek? Pewnie smaży się na Karaibach i ani mu w głowie tu pomyszkować. Odpowiedz Link Zgłoś
macko74 Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 15.07.03, 17:03 Sorki ze tak pozno odpowiadam . A jestem daaaleko.(USA) Mimo to sercem w Gdansku i wszyscy moje miasto dobrze traktujacy sa bardzo mile widziani. Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 16.07.03, 14:24 Gorąco... i wybitnie niesprzyjająco... a w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 16.07.03, 17:27 W Siedlcach duszno i parno - jak w saunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: 142.179.25.* 17.07.03, 07:40 i tutaj upaly...na razie zapowiadaja przynajmniej 30 stopni do niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 17.07.03, 15:33 Gość portalu: zaba napisał(a): > i tutaj upaly...na razie zapowiadaja przynajmniej 30 stopni do niedzieli! w Gdańsku też słońce się nie oszczędza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 17:02 W Warszawie bnaaardzo ciepło i w Siedlcach tez chyba upalnie... Duszno, parno. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 19.07.03, 12:31 Pozdrowienia!!! Od dzisiaj goszczę dziadka i babcię z Łosic, może zabrać ich na Acid Drinkers? Co Wy na to?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.bc.hsia.telus.net 20.07.03, 01:44 chyba lepiej nie ;o) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 21.07.03, 00:22 Gość portalu: zaba napisał(a): > chyba lepiej nie ;o) pozdrawiam! Byłem na zlocie żaglowców Cutty Sark, piękna sprawa:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 21:15 Pozostawiam swój usmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 23.07.03, 12:21 W Siedlcach sezon letni w pełni. Wieczorami w bazie "Klima" nad zalewem i w "Summertimie" koło amfiteatru życie towarzyskie oraz rozrywkowe wre. Imprezki, kabarety, koncerty, dyskoteki ..... oj dzieje się ..... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 24.07.03, 14:04 razowiec napisał: > W Siedlcach sezon letni w pełni. Wieczorami w bazie "Klima" nad zalewem i > w "Summertimie" koło amfiteatru życie towarzyskie oraz rozrywkowe wre. > Imprezki, kabarety, koncerty, dyskoteki ..... oj dzieje się ..... Kurde, dlaczego mnie tam nie ma??? Tylko że na razie nie mogę przyjechać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 24.07.03, 22:38 Żeby nie było że ciągle tylko Siedlce pozdrawiają Gdańsk;-) a tak na marginesie na okrągło słucham Smolika i gości występujących z nim, na prawdę DOBRA muzyka na letnie wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 26.07.03, 13:23 Czy wiesz Maatti, że Oliwka to Ania? I ma dziś imieniny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 14:47 Hihi, razowiec, dzieki, kochany jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 26.07.03, 14:52 W dniu Twojego święta niech uśmiech zagości na Twej twarzy oliwko, życzę Ci pokoju i dobra na codzień i od święta:) p. s. znasz jakiegoś Joachima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 23:25 maatti napisał: > W dniu Twojego święta niech uśmiech zagości na Twej twarzy oliwko, życzę Ci > pokoju i dobra na codzień i od święta:) > > p. s. znasz jakiegoś Joachima? Ja nie znam żadnego Joachima. A powinnam znać? Dziekuje bardzo za zyczenia - 'niech usmiech zagości na Twej twarzy oliwko" - usmiech zawsze gości na mojej twarzy, nieraz nawet w złych chwilach... :) Pozdrawiam także/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 27.07.03, 08:59 Gość portalu: oliwka napisała: > Ja nie znam żadnego Joachima. A powinnam znać? Dziekuje >bardzo za zyczenia -'niech usmiech zagości na Twej twarzy >oliwko" - usmiech zawsze gości na mojej >twarzy, nieraz nawet w złych chwilach... :) Pozdrawiam > >także/oliwka Pytałem bo wczoraj świętował razem z Tobą, to tylko Ci pozazdrościć tego uśmiechu, który gości nawet w złych chwilach:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 11:21 Hm maatti, chcesz kpniaka? Było mi wczoraj powiedziec, że masz na imie Joachim :) Wszystkiego naj naj naj najlepszego! Życze Ci wielu pozytywnych wibracji, abys obracał sie w towarzystwie samych najwspanialszych osób! Buziaczki ;) Jade nad zalew, wpaden później. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 27.07.03, 23:38 Oliwko!!! Skąd Ci to przyszło do głowy? Mam na imię Mateusz i będę świętował dopiero 21.IX... hmm sympatyczne nieporozumienie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 09:32 Hahahahaha - no własnie mi coś nie pasowało... Maatti - Joachim? Maatti - Mateusz :) Top pasuje. Jakoś tak chyba, źle przeczytałam ze zrozumieniem. Przepraszam Mateusz/Maatti!!! Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: 62.233.169.* 28.07.03, 09:40 Luz oliwko nie ma za co, Joachim też ładne imię chociaż ja wolę swoje:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 30.07.03, 09:35 Dzień dobry Wszystkim Siedlczanom i Gdańszczanom, mamy nowy dzień, ja dzisiaj rano miałem mały wypadek, zastrzasnąłem się w pokoju ale sposobami Mak Gajwera udało mi się wydostać... Co słychać w Siedlcach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 18:11 Mam pytanie: Czy Maatti to tez matti? Bo czasem sie mylę... A tak w ogóle to nad Siedlcami własnie przeszła straszna burza, której ja sie chol... tzn. bardzo boję! I te przeklete pioruny, myślałam, ze mnie trafi :| A tak poza tym, to słucham własnie jakiejs starej płyty, i leci piosenka Emilii"Kiss by Kiss" - ladna nawet :) Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 31.07.03, 19:27 Tak to ja, czasem nie chce mi się logować po prostu jest szybciej i wtedy jest moja prawdziwa ksywa:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 20:46 Aha, to juz wszytko jasne :) Ładny wieczór sie zapowiada. Wybiegłam przed chwilą z domu z kanapka w reku i ustach, szukając osoby z która sie umówiłam, zadzwonił telefon (miałam cała buzie "zajętą") i tak sobie z kims rozmawiałam, choć watpie czy mnie zruzumiała... Ale to ona wybrała zły moment ;) I w końcu znalazłam osobe, która na mnie czekała, bo ja z natury jestem odrobinke spóxnialska. Pozdrawiam Cie maatti!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 31.07.03, 23:44 Ładny wieczór, u mnie w ogródku świerszcze grają, a ja siedzę przed tym komputerem i męcze tę magisterkę, ehhh Pozdrawiam Oliwko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:30 Na jaki temat piszesz prace? Także pozdrawiam Cie maatti! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 01.08.03, 13:53 On pisze o czymś z automatyki, chyba. Ale w ogródki to na pewno idzie świetnie. Oliwko, wybierasz się jutro do Summertime na Latający Cyrk Monty Pythona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 13:59 Jutro mój szwagier wyprawia urodziny (30) w Golicach, nie znajde niestety czasu aby sie tam wybrac. A Ty razowiec idziesz? Napewno pójdziesz, świetna zabawa sie zapowiada, niestety beze mnie :( Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 14:02 Przepraszam, ostatnio chodze jakas rozkojarzona, wpisaujac swój nick myslałam o razowcu i wpisałam Jego! Ale ten wcześniejszy wpis jest mój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 12:08 Oj Oliwko, czyżby zakochana? Małe roztargnionko wtedy jest naturalne. Impra w Golicach na pewno była OK, z tańcami? A ja byłem w summertimie i nie żałuję - dowcipy Monty Pythona powszechnie znane, ale w jakim wykonaniu! Kawalec, Jankowski, Szwedes, Jakubik, Zelt. Publiczność tez dopisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 15:44 Hmm, zakochana? Kto wie :) W Golicach impreza była znakomita, były tańce, i byli murzyni :) Extra, naprawde. A Szwedesa widziałam w środe w Galerii Mokotów, chodził tam ze swoja zona, dzieckiem i dzieckiem "w drodze" (w brzuchu u mamy). Pozdrawiam i wpadne później, a teraz pod prysznic zasuwam! Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 03.08.03, 17:59 Bawicie się to super, ja na razie pracuję na jarmarku, pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 19:02 Kolorowe jarmarki, la la la la la ;) Jednak poszłam do kościoła o 18:00, pogoda wspaniała, i taki sam mam humor. Ha ha, extra mam humor! Wspaniałe życie ;) Ide sie przebrac i nie wiem co będę potem robiła, może wybiore sie na jakis spacerek? Hmm, no trzeba o tym pomysleć! O.K., potem znowu tu zajrzę. Pa pa/Ania/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 00:58 Oliwko, co wprawia ciebie w taki dobry nastrój? Zdradź receptę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 16:43 Synoptyk - nie co, ale kto?! hihi - ogólnie miałam dobry dzień, zgadzały sie moje poglądy z innymi, nie pokłuciłam sie z nikim, ostatnio nawet częściej mam cierpliwośc do Bartka, zaczynam dostrzegac dobre strony siedzenia z Nim, bo pomagam mojemu rodzeństwu, Oni tez bardzo często mnie w czyms wyreczaja. Mam akuret wolny tydzien, wiec postanowiłam poświecic go dla tego małego szkraba! Słuchajcie, co myslicie o telefonie: Motorola t205? Mój brat chce mi sprzedac ta kom. ale ja totalnie sie na nich nie znam. Czy ona jest dobra? O.K. potem wpadne/pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 05.08.03, 20:56 No to mamy nową zagadkę: KTO wprawia Oliwkę w dobry humor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalogowany Maat Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: 62.233.169.* 05.08.03, 21:50 POZDRAWIAM SERDECZNIE po 14 godzinnym dniu pracy, idę spać, bo jutro to samo. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 16:56 Och razowiec - a jaka mam wyznaczyc nagrode dla osoby, która zgadnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 07.08.03, 18:32 W nagrodę najpiększy wirtualny uśmiech Oliwki :))))))))))))))))))), OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 18:52 Nie ma sprawy :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 07.08.03, 19:36 Próbuję jako pierwszy zgadnąć - Brunet, ca. 182cm, lubi tańczyć i nawet potrafi. Ciepło czy zimno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 19:50 Zimno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 19:51 Tzn inaczej: Razowie, mówisz o sobie? Cóż, 182 się nie zgadza, brunet - tak, lubo tańczyc i nawet potrafi - tak Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 07.08.03, 20:07 No to jednak nie tak zimno - brunet, lubi i potrafi tańczyć. No to podwyższam - 188cm, gra na gitarze! Cieplej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 21:19 Hm, nie taki wysoki :) I nie gra na gitarze ... niestety. Ale mała podpowiedz - uwielbia piłke nozna :) Ostatnio był na meczu pogoni Szczecin z groklinem. O.K. poczytam troszke ksiązke, bo naszła mnie na nia ochota. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 11:15 Gość portalu: oliwka napisał(a): > Hm, nie taki wysoki :) I nie gra na gitarze ... niestety. Ale mała podpowiedz - > > uwielbia piłke nozna :) Ostatnio był na meczu pogoni Szczecin z groklinem. O.K. > > poczytam troszke ksiązke, bo naszła mnie na nia ochota. Pozdrawiam/oliwka Spróbuję ja zgadnąć - ma na imię Jacek, 185cm, nosi szalik z barwami ulubionej drużyny (Legia?), nie pali papierosów, nie używa "mocnych" słów, lubi gadać z Oliwką o życiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel001 Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 08.08.03, 12:08 CZY TO JEST JACEK ZIELINSKI ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 15:02 Nie ma na imię Jacek, nie ma 185 wzrostu i nie nosi szalików z barwami Legi, lubi ze mną rozmawiać o życiu i nie tylko (podobno :)), nie pali papierosów, rzadko, bardzo rzadko używa "mocnych" słów. Aha – i to nie jest Jacek Zieliński :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 10:39 W takim razie Robert, 183cm, jeździ na rowerze, czasami chodzi na siłownię, zamierza studiować na SGH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 21:43 Nie ma na imie Robert - wzrost juz tuz tuz :) I nie ma zamiaru studiowac na SGH, przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo :) Ale to jest znakomita szkoła... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 14.08.03, 15:53 Artur, 182cm, b. krótkie włosy, biker, gra w piłkę nożną, "siedzi" w komputerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 14:24 Nieeeee :) Nie ma 182, ma 181 :) Nie gra w piłke, nie siedzi "w komputerach", nie jest moim facetem (to tak na marginesie), tylko znajomy. O.K. zgadywac dalej, aha - nie ma na imie Artur ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 20:34 Zaczyna mnie to wciągać. Jezeli nie jest Twoim facetem, to będzie, bo Ci się podoba. Tomek albo Jarek, nieźle pływa, trochę biega, gra w kosza, lubi matematykę, pewnie trochę nieśmiały, ale chętnie przebywa z Oliwką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 12:00 Gość portalu: synoptyk napisał(a): > Zaczyna mnie to wciągać. > Jezeli nie jest Twoim facetem, to będzie, bo Ci się podoba. > Tomek albo Jarek, nieźle pływa, trochę biega, gra w kosza, lubi matematykę, > pewnie trochę nieśmiały, ale chętnie przebywa z Oliwką. He he, nie wiem czy mi sie podoba, zwykły kumpel ;) Nie ma na imie Tomek ani Jarek, dobrze pływa, faktycznie troche biega, nie gra w kosza, raczej w sietkówke, lubi matematyke. "Jest troche niesmiały"- czy ja wiem... :) Podobno chętnie ze mna przebywa! Ma na imie Maciek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.globalvil.com 25.08.03, 17:13 Dzien dobry wszystkim! I jak samopoczucie? Moje nie najgorsze. Jest poniedzialek, u mnie dopiero jest ranek (8:20). Aaaaaaaaaaaa....spiaca jestem. Nie moge sie napic kawy bo jej nie lubie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 20:09 Jak ja marze o kawie, ale napewno nie wezme jej do ust dzisiaj... Raczej gorącą herbate! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 25.08.03, 21:04 Gość portalu: oliwka napisał(a): > Jak ja marze o kawie, ale napewno nie wezme jej do ust dzisiaj... Raczej gorącą > > herbate! Pozdrawiam Z cytryną? Do tego aspirynka i .... śmieje się minka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 21:50 Wypiłam goraca herbate z cytrynka... ale aspirynki nie wziełam... buźka sie smieje :D (zawsze). Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 27.08.03, 17:29 Wiadomo, śmiech to zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 17:36 Żebyś wiedział brat_szczepana :) Jjeku, ale ze mna jest juz cos nie tak, bo ja sie ciągle ciągle smieje, nawet teraz :o))), to przez moje znajome, za duzo czasu z Nimi przebywam!!! Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 13:08 Ratuje watek, aby nie przeszedł na druga strone! Hej, co sie z Wami dzieje, stało sie Wam coś? Czy to ta prawie jesien tak na Was niekorzystnie, a moze własnie korzystnie wpływa? że ciągle jesteście poza komputerem... to w sumie dobrze. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 03.09.03, 16:16 Normalka, jak to w koncówce lata, każdego gdzieś niesie. Mnóstwo imprez pożegnalnych. Byłem właśnie na takiej jednej, trochę piwka, ale głównie śpiewanie przy gitarze. Jak na obozie harcerskim .... A propos, czy ktoś z Was był kiedykolwiek harcerzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 16:53 Hi! Ja nie byłam, ale o mały włos nie zostałam nią :) Za to moja przyjaciółka i cała jej rodzina była w harcerstwie... odradzała mi tego wszystkiego, a szczególnie obozów harcerskich... a mnie do nich zawsze ciągneło! Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 03.09.03, 17:00 Gość portalu: oliwka napisał(a): > Hi! > Ja nie byłam, ale o mały włos nie zostałam nią :) Za to moja przyjaciółka i > cała jej rodzina była w harcerstwie... odradzała mi tego wszystkiego, a > szczególnie obozów harcerskich... a mnie do nich zawsze ciągneło! > Pozdrawiam/oliwka To N I E M O Ż L I W E! Jeżeli naprawdę była harcerką, to nie możliwe, aby Ci odradzała. Chyba nie była prawdziwym harcerzem? Kto raz "spróbował" harcerstwa, nie ma szansy się z niego "wyleczyć". Nie mówię tu oczywiście o niby-harcerzach i niby-obozach harcerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 19:02 Ona była prawdziwa harcerką, jej ojciec jedził z nią na obozy, jako lekarz. Przyjezdzała pamietam ze łzami w oczach, bo musiała sobie sama robic spanko! obierac dla wszystkich ziemniaki, kopac doły!!!! Ja jej współczułam serdecznie, dlatego, że w taki sposób mi przedstawiała cały obraz tej wyprawy... I ona nie lubiła i nie lubi koloru zgniłej zieleni, a musiała przez ok. 30 dni chodzic w takim stroju!!! Coż, chłopaki pewnie mieli fajniej ;) Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 03.09.03, 20:34 Przykro mi Oliwko, ale to nie była harcerka. Ona tylko jeździła na obozy z harcerzami. Poprostu harcerstwo ją nie pociąga. Dla harcerza to wielka frajda "samemu robić spanko, obierać dla wszystkich ziemniaki (w czasie dyżuru w kuchni polowej) i kopać doły". W ten sposób zdobywasz nowe umiejętnośći i sprawności harcerskie, hartujesz ciało i duszę, kazdego dnia uczysz się czegoś nowego. No, ale przecież nie wszyscy muszą być harcerzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 20:40 No tak... A ja zawsze chciałam byc harcerka :( ale nie byłam... niestety! A raz sobie sama robiłam łózko, w sumie nic z niego nie wyszło, ale próbowałam... Weronika mnie uczyła. Ochh, ide coś zjeść, bo mi burczy w brzuchu. Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 04.09.03, 15:11 Odruch prawdziwego harcerza, gdy burczy w brzuchu wie, że trzeba zdobyć pożywionko. SAMODZIELNOŚĆ i bycie w ZESPOLE - to hasła harcerzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 20:04 HA ha - i tak zrobiłam! Poszłam do kuchni i wziełam bułeczke z dzemem ;) moze nie bardzo to było harcerskie jedzonko, ale zawsze cos... Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 04.09.03, 21:35 Jaki tu duch harcerski zapanował. Brawo! Pochwalę się, że kiedyś też byłem harcerzem, ale niestety dosyć krótko, bo jakoś się drużyna rozleciała, teraz tego żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 05.09.03, 19:44 No to jeszcze troszeczkę o harcerzach. Czym zajmują się harcerze na Podlasiu? Mały przykładzik www.watra.of.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 11:36 Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 12:51 Spocznij... hmm, czy tak sie może mówiło w wojsku, a nie w harcerstiwe? Oooops :) Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 08.09.03, 21:52 W harcerstwie znaczy mniej więcej to samo co cześć. Czyli prawidłowa odpowiedź brzmi: czuwaj! (czuwaj = bądź dzielny, uczciwy, nie ulegaj nałogom, dbaj o tężyznę fizyczną, pomagaj słabszym, zdobywaj wiedzę, służ ojczyźnie, bądź dobrym kolegą i przyjacielem) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.09.03, 11:34 A gdzie jest Maatti? Dlaczego milczy jak kamień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.bci.net.pl 10.09.03, 17:39 No ale Siedlce są na Podlasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 19:43 Hmm, troche sie pozmieniało na forum :) Fajnie to wyszło... Oliwka PS hmm, gdzie jest maatti? no własnie... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 06.10.03, 18:56 Maatti sie odnalazł, aczkolwiek zajęty jest bardzo, a zwłaszcza jego LAN. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_love Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 07.10.03, 14:30 www.beauty.alice.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 07.10.03, 18:30 Ja się wcale nie zgubiłem, wracam do Was i cieszę się, że o mnie pytacie:) Dla mnie wydarzenie to jednak powrót jurawa na Siedlce, to PIERWSZY forumowicz, który mi odpowiedział tamże już ponad 1,5 roku temu gdy było tam z 60 wiadomości! Pozdrowienia dla Niego i dla Was Juraw odewij się i TU!! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 20.03.04, 23:18 To wszystkiego dobrego dla pięknego miasta na Mazowszu:D Juraw żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 10.10.03, 10:24 To już za niecałe 9 godzin... życzę wszystkim miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: GDAŃSK POZDRAWIA SIEDLCE:-) 16.11.03, 11:37 To tak apropo tych Matysiaków i Jezioran, które owszem są ciekawe:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś