Dodaj do ulubionych

Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze

IP: *.gdan.gazeta.pl 25.01.02, 15:05
Za kazdym razem jak wsiadam do taksowki i mam nadzieje, ze to chwila na swoje mysli, to taksowkarz musi
popisac sie swoja znajomoscia polityki, opowiedziec co mysli o Lepperze, wymienic poglady na temat pogody itd.
Ja odpowiadam mruczac: yhmmm i nie dodaje swoich watkow, ale cala droge ten i tak gledzi. Tesknie za
milczacym przwoznikiem
Obserwuj wątek
    • Gość: sombre Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 17:52
      Gość portalu: kalina napisał(a):

> Tesknie za milczacym przwoznikiem

Polecam komunikację miejską ;)

student
      • Gość: aCh Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:00
        sombre?
        a lista?
        • Gość: sombre Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:05
          Ja jestem poseł niezrzeszony...:)))
          • Gość: aCh Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:08
            sombre! ale czy cie na to stac????
            czy wiesz ile kosztuja nasze mundurki, apaszki srebra....i na koncu tej listy
            denaturat w ilosciach hurtowych?
            ty studnet jestes, nie mozesz sobie na to pozwolic
            :)
            • Gość: sombre Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:13
              Ja nic nie wiem, nie uczestniczę w posiedzeniach komisji, ja w bufecie
              przesiaduję...;-))
              • Gość: ach Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.01.02, 18:21
                oj sombre, wiesz jak to jest z nieznajomoscia prawa...wcale a wcale cie to nie
                usprawiedliwa:)
                jako kierowniczka czuje sie wiec zobowiazana pokrotce przedsawic ci reguly,
                ktore sa nota bene scisle:)))
                albo sie wpisujesz na liste, albo placisz...
                :))
                aha czy nasz bufet serwuje denaturat, bo jak nie to trzebaby cos ztym zrobic..
                :)
                • Gość: sharky Taksowkarze IP: *.btinternet.com 25.01.02, 20:41
                  A propos taksowkarzy: tak jest na calym swiecie. Na londynskich taksowkach bylo
                  haslo reklamowe(chyba Financial Times'a). : 'O ekonomii wiemy prawie tyle samo
                  co kierowca tej taksowki'.
                  • Gość: Piotr Re: Taksowkarze IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:30
                    A ja rzadko trafiam na rozmownych taksówkarzy.
                    Razu pewnego wsiadam do taksówki, patrzę a tu długowłosa kobieta jest szoferem,
                    gładkie policzki, nawet ładna . I tak sobie jedziemy, ja mówię PANI tu skręci,
                    PANI pojedzie zieloną drogą itp. , po czym jak dojechaliśmy i spytałem się ile
                    płacę okazało się (po głosie) że taksówką kierował PAN. Trochę było mi głupio,
                    ale mógł się odezwać wcześniej to bym mu nie paniował :-))
                    • Gość: kalina Re: Taksowkarze IP: *.gdan.gazeta.pl 12.02.02, 19:49
                      Gość portalu: Piotr napisał(a):

> A ja rzadko trafiam na rozmownych taksówkarzy.
                      > Razu pewnego wsiadam do taksówki, patrzę a tu długowłosa kobieta jest szoferem,
                      >
                      > gładkie policzki, nawet ładna . I tak sobie jedziemy, ja mówię PANI tu skręci,
                      > PANI pojedzie zieloną drogą itp. , po czym jak dojechaliśmy i spytałem się ile
                      > płacę okazało się (po głosie) że taksówką kierował PAN. Trochę było mi głupio,
                      > ale mógł się odezwać wcześniej to bym mu nie paniował :-))

Ale jest jedna babka-taksowkarz, chyba z Sopotu.
    • Gość: koprofag Re: Wnerwiaja mnie gledzacy taksowkarze IP: 213.17.197.* 01.02.02, 08:35
      Gość portalu: kalina napisał(a):

> Za kazdym razem jak wsiadam do taksowki i mam nadzieje, ze to chwila na swoje m
      > ysli, to taksowkarz musi
      > popisac sie swoja znajomoscia polityki, opowiedziec co mysli o Lepperze, wymien
      > ic poglady na temat pogody itd.
      > Ja odpowiadam mruczac: yhmmm i nie dodaje swoich watkow, ale cala droge ten i
      > tak gledzi. Tesknie za
      > milczacym przwoznikiem

milczacy przewoznik to byl zdaje sie charon
      innego nie znam
      • Gość: kalina Re: Wnerwiaja mnie gledzacy bzdety!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 12.02.02, 19:48
        Ale sie wymadrzacie, jasne, ze tramwaj lepszy, ale tego fragmentu o denaturacie i wkupywaniu sie od jakiejs
        kierowniczki to za cholere nie rozumiem. Laska, jak nie wiesz, jak zaczepic kogos to pogadaj z nim o tym co go
        interesuje. Dykta jest mocna strona raczej lujow podworkowych, ale tam nie ma kompow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka