03.04.11, 22:16
No właśnie, wyczułam coś w swojej prawej piersi, jakby guzek. Znajduje się powyżej brodawki, ok 5 na 5 cm. Jak dotykam to jakby zgrubienie tkanki, bolące. Boli cały czas. Karmię dziecko 9 miesięcy. Wcześniej żadnych problemów, dziecko ssie o stałych porach,ok. 5-6 razy dzennie (zależy ile w nocy). podpowiedzcie co to może być?
Obserwuj wątek
    • luliluli Re: coś 04.04.11, 08:12
      Może zastój? Ja miałam jakiś czas temu, doradzono mi jak najczęstsze przystawianie z "chorej piersi", najlepiej tak, żeby dziecko miało nosek lub bródkę tam, gdzie ten zastój, kombinuj różne dziwne pozycje, z każdej strony, żeby dać szansę na zniknięcie tego czegoś. Karmiąc możesz głaskać pierś w kierunku do brodawki, a przed karmieniem zrób ciepły okład/prysznic:)
      • monikita02 Re: coś 04.04.11, 09:02
        Dzięki, to był zastój, w nocy przystawiałam małą do tej piersi i jest ok. Szperałam na forum i wiem co to było, wczoraj karmiłam niunię i miałam stanik z fiszbiną, po podniesieniu fiszbina uciskała miejsce nad brodawką, i tam zrobił się zastój. Trochę pospieszyłam się z tym postem,:)ale byłam przestraszona, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka