jula124 17.05.04, 16:15 mam pytanie ,czy mozna uzywać mleka w proszku, bo lekarz radził mi odstawić mleko, mały ma kolki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: mleko w proszku 17.05.04, 21:19 To nic nie da. Prawdopodobnie Twój maluch jest uczulony na białko mleka krowiego (tak wnioskuję z decyzji lekarza), a bialko to jest zawarte także w sproszkowanym mleku. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak6 Re: mleko w proszku 17.05.04, 21:22 Ale co od piersi kazal odstawic i dac sztuczne? Jesli tak, to lepiej do tego lekarza nie chodz, albo powiedz mu aby wrocil do szkoly... szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: mleko w proszku 17.05.04, 23:02 Ale ale, ja zrozumialam, że lekarz zabronił Tobie spożywać mleko, by zlagodzić kolki u karmionego przez Ciebie piersią synka. Czy tak? Jesli tak, patrz mój post wyżej :) Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
basiak6 Re: mleko w proszku 17.05.04, 23:12 Ja zrozumialam ze kazal matce odstawic od piersi dziecko i podac sztuczne:)))) Jesli sie pomylilam, przepraszam:)))) Czyzby chodzilo o to aby mama pila mleko w proszku zamiast zwyklego? Przeciez to bez roznicy, bialko krowie jest w obu, wiec jesli bezmlecznie to raczej nie zadziala. Odpowiedz Link Zgłoś