Dodaj do ulubionych

bodymax z zen szen

28.07.11, 22:21
mam pewnien problem, jestem bardzo zmeczona w ciagu dnia, tzn. ok godz 14 dopada mnie okropna sennosc, nie jestem w stanie nic robic, tylko mysle o spaniu.. pije kawe, ale nie bardzo dziala, do tego moja prawie 3 letnia coreczka nie chce juz spac w dzien, bo wczesniej to jeszcze sie przespalysmy we trzy w ciagu dnia.. a teraz to niemozliwe.
kolezanka, z ktora wlasnie rozmawialam zaproponowala mi bodymax- mowi ze to dziala jakos pobudzajaco. moja mama zreszta tez mi kiedys o tym mowila, ze to bierze i dobrze sie czuje..
czy mozna brac bodymax lub cos podobnego jak sie karmi? a moze cos polecacie na pobudzenie, bo jest mi bardzo ciezko opanowac ta sytuacje..
Obserwuj wątek
    • bodrum1981 badania 28.07.11, 22:39
      Wpierw porób badania podstawowe czy to tylko zmęczenie...może masz słabą morfo, coś z tarczycą? Body max jest straszny -ja po tym łaziłam niczym terminator-pobudzenie to delikatne określenie-na dłuższą metę to nie jest dobre. Masz możliwość aby Twój partner poprzebywał z nią w weekend a Ty trochę byś odsapneła? Dobrze jest naprawdę zrobić morfologię
      CRP
      cukier
      TSH
      • zoslo82 Re: badania 28.07.11, 22:51
        robilam morfo w maju i bylo w miare ok.. mala anemia tylko. moze powtorze teraz.
        maz mi bardzo pomaga, dzis wrocil z pracy i zajmowal sie starsza a ja z malutka pospalysmy 1,5 godz. co prawda bylo to dopiero ok 17, ale zawsze cos.
    • bodrum1981 przepraszam nie zauważyłam że jeszcze karmisz 28.07.11, 22:42
      sądziłam, że 3 letnie dziecko to już po zabawie{sorka}. masz tu ulotke. Karmienie piersią jest przeciwwskazaniem. Sama zobaczwww.bodymax.pl/main.php?id=113&id2=101{trzeba przewinąć pasek w dół}
      • bodrum1981 link 28.07.11, 22:42
        www.bodymax.pl/files/Bodymax_Zen-szen.pdf
      • zoslo82 Re: przepraszam nie zauważyłam że jeszcze karmisz 28.07.11, 22:53
        karmie, ale nie 3 latke, tylko mlodsza corke, 5,5 miesiaca... :)
        sorry jesli zakrecilam w swoim poscie
        • bodrum1981 sorka 28.07.11, 23:21
          mnie tam wiesz nic do tego. Dopiero potem zauwazyłam/doszło, że to prawie 3 latka-mnie osobiście i to by nie przeszkadzało czyjaś prywatna sprawa ale nawet miałam pisać, że może byś odstawiła to by było trochę lepiej{dla Ciebie a i bez szkody dla dziecka} ale kobiety róznie reagują! To dobrze, że mąż Ci pomaga-jak się poczyta rózne fora to nie jest normą. Słuchaj skoro masz tak małe dzioecko koniecznie spr tarczycę. Serio piszę. Dużo kobiet to olewa a skoro jesteś śpiąca to może być też z nią problem. Koniecznie cała morfo
          CRP
          TSH i ft4{i pamiętaj TSH w normie to nie znaczy, że jest oki! Większość zdrowych ludzi ma TSH niskie powyżej 2 a już 3 zobowiazuje endo do rozszerzenia diagnostyki! Jak tu będziesz miała TSH i ft4{koniecznie zrób TERAZ} to podaj wynik+normę. To wszystko z krwi. TSH nawet prywatnie nie jest drogie a już zawsze coś. Kobiety zapominają o tym a to wazne. Generalnie powinno być spr zawsze przed ciąża i w trakcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka