Dodaj do ulubionych

Placz przy piersi

06.04.14, 12:25
Znow kolejna sprawa ktora mnie niepokoi. Czasami jak niunia je to placze wyrywa sie ale nadal by chciala ssac. Przy tym bardzo sie poci jej glowka. Pkacze jakby cos ją bolalo. Co to moze byc? Jak pomoc jej i czy to minie? A moze jest uchybiona nie wiem jak sobie poradzic
Obserwuj wątek
    • kjut Re: Placz przy piersi 06.04.14, 13:08
      Nie istnieje coś takiego jak uchybienie dziecka.

Próbowałaś podnosić ją do odbicia i wtedy przystawić ją jeszcze raz? Ile mała ma? Dostaje smoczek lub butelkę?
      • marteczka19880 Re: Placz przy piersi 06.04.14, 13:22
        Tej metody nie probowalam bo ona tak ma przy przystawieniu a nie kontynuacji karmienia. Mala ma 7 tyg. Smoczka nie chce. Jest tylko przy piersi.
        • kjut Re: Placz przy piersi 06.04.14, 18:52
          Za szybko wpływające mleko tez może być przyczyną. Ja tak miałam. Spróbuj karmić pod górkę, niedługo dzidzia nauczy się ssać i będzie lepiej.
      • panizalewska Re: Placz przy piersi 06.04.14, 14:19
        Co to jest "uchybienie" dziecka? o_O serio, pierwszy raz to widzę.
        Marteczka, możesz próbować przystawiać częściej, zanim dziecko zrobi się WŚCIEKLE głodne, to się będzie mniej szarpać. Możesz mieć jeszcze nieustabilizowaną laktację i na początku szybko tryskające mleko. Albo wścieklica BO TAAAK.

Generalnie to nie szukaj dziury w całym. Twoje dziecko jest zupełnie normalne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka