karolcia61
20.05.05, 00:31
moj synek- prawie3 miesieczny od okolo dwoch tygodni Bardzo placze po kapieli zawsze wieczorem podawalam esputicon, gripe water, infacol nic nie pomaga. chyba najlepiej bylo po infacolu wydaje mi sie ze dlatego ze z poczatku ladnie mu sie po tym odbijalo, ale pozniej jakby przestalo dzialac. wydaje mi sie ze to nie kolka dodam ze bylam u lekarza zrobil badania moczu i krwi i wyszl jak to ujol "idealnie" i kazal kupic cos na kolke. Ale maly bardzo ladnie pruka i wcale przy tym nie placze. Zauwazylam ze mu lepiej jak go trzymam do pionu, przypuszczam ze tak placze bo nie moze mu sie odbic a jak juz sie uda to jest troche lepiej. problem w tym ze ze ciezko mu sie odbija czasem nosze go ponad godzine masuje tez brzuszek i klade na brzuszku w tym czasie odbija mu sie kilka razy nigdy nie wiem kiedy to ten ostatni.Czy nie ma czegos zeby ulatwic mu to odbijanie? bede wdzieczna za rade a takze wszelkie sugestie do wyprobowania.
Ach i chcialam sie jeszcze spytc bo maly dostaje czesto takich czerwonych krostek na buzi pediatra powiedzial ze to moze byc uczulenie na przyklad na proszek w ktorym piore ubrania lub jakies kosmetyki, chcialabym sie upewnic cz jezeli badania krwi sa dobre to napewno nie jest to alergia na pokarm?
Dziekuje z gory!