gonia101 23.12.05, 22:46 Czy karmiąca mama powinna spać w nocy w staniku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: stanik w nocy??? 24.12.05, 13:02 To zalezy od ciebie, ja nigdy nie spalam w staniku, piersi mi jakos nie przeszkadzalu, mleko sie z nich nie lalo, wiec wybralam wygodne spanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lamborgini1 Re: stanik w nocy??? 24.12.05, 14:03 To szczesciara z Ciebie.Ja musze spac w staniku i z wkladkami laktacyjnymi,bo sie ze mnie doslownie w nocy leje i wkladki sa rano 2 razy ciezsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gunia6 Re: stanik w nocy??? 24.12.05, 15:25 ja tez śpię w staniku i nic się nie dzieje. Mam miekki stanik wiec nic mnie nie uciska, a przynajmniej pokarmem nie brudzę poduszek bo mam do stanika włożone kawałki pieluchy tetrowej, haha taki sposób sobie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ula233 Re: stanik w nocy??? 26.12.05, 13:53 ja od poradu stanik zdejmuję tylko kiedy go zmieniam, albo się kąpie.Zbiera mi sie dużo mleka,piersi są ciężkie.Nie chcę mieć potem "zwisów" a staniki musiałam i tak pozmieniać , bo piersi mi znacznie urosły,poprostu na ten czas koronki idą w odstawkę Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: stanik w nocy??? 26.12.05, 14:51 ja spie w takim elastycznym topie, ze wzgledu na trzymanie wkładek laktacyjnych oraz z myslą o pozniejszym wyglądzie piersi Odpowiedz Link Zgłoś
kruszt Re: stanik w nocy??? 28.12.05, 16:55 w moim przypadku spanie bez stanika byloby niemozliwe.mam bardzo duzo mleka,ciagle mi cos z piersi kapie.oczywiscie wkladki tez sa obowiazkowe (wg moich badan-bella sa najlepsze).pzdr Odpowiedz Link Zgłoś