Dodaj do ulubionych

biustonosz dla karmiących

IP: *.* 21.11.01, 22:18
podobno kobieta karmiąca piersią powinna nosić odpowiedni biustonosz aby uniknąć zastoju pokarmu i innych nieprzyjemności.Należy unikać biustonoszy z tzw. drutem.Moje pytanie brzmi: jak długo trzeba nosić ten biustonosz? karmię juz 3 miesiące czy mogę założyć normalny biustonosz z "drutem" bo w tym dla karmiących nie wyglądam za atrakcyjnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: biustonosz dla karmiących IP: *.* 21.11.01, 23:02
      Podczas całej laktacji,tj.ponad dwa lata,było mi niewygodnie w staniku z fiszbinami.Zdarzało mi się go wkładać na specjalne okazje,ale odnosiłam wrażenie,że gdy piersi były nieco przepełnione druty mogły powodować zastój pokarmu i bolesność.Szkoda ,że biustonosze dla mam karmiących są tak mało sexi,przecież my pokazujemy je częściej niż inne kobiety i to obcym!udało mi się kupić dość ładny w Niemczech,bo u nas nawet te triumpha są niespecjalne.
    • Gość: guest Re: biustonosz dla karmiących IP: *.* 22.11.01, 08:36
      Viola, śmiało spróbuj! Ja owszem kupiłam specjalny stanik dal karmiących, i po tygodniu wylądował w szufladzie - nosilam zwykłe. Ale ja mam raczej mały biust...Po prostu spróbuj, czy Ci będzie wygodnie.
    • Gość: guest Re: biustonosz dla karmiących IP: *.* 22.11.01, 14:44
      Wiola, biustonosz jest dla Ciebie a nie Ty dla biustonosza więc no? taki jak Ci się podoba i jak Ci jest wygodnie. Ja osobi?cie czułam sie rewelacyjnie w takim dla matek karmišcych. Teraz jestem w 6 miesišcu cišży i juz kilka tygodni temu kupiłam i użytkuję takowych. Zdecydowalam sie na Triumpha. Tylko uwaga - sš dwa rodzaje. Różniš się zawarto?ciš bawełny. Ten z większš ma dodatkowa niewielkš ażurowš wstawkš

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka