Dodaj do ulubionych

Krem do depilacji bikini

IP: *.* 31.05.02, 15:34
Zastanawiałam się gdzie umieścić ten post, ale tu będzie chyba dobrze, bo jestem mamą karmiącą. Niedawno kupiłam krem do depilacji bikini (Veet), ale koleżanka powiedziała, że ona na moim miejscu przy karmieniu nie stosowałaby czegoś takiego. Mam pytanie. Czy wiecie coś więcej na ten temat? A może same używałyście?
Obserwuj wątek
    • Gość: halina Re: Krem do depilacji bikini IP: *.* 01.06.02, 09:33
      No, bez przesady, ilez to moze sie ew. wchlonac przez 10 minut i to z takiej powierzchni. Kremu do twarzy masz pewnie tez nie uzywac?
      • Gość: EdytaK Re: Krem do depilacji bikini IP: *.* 01.06.02, 10:45
        Dzięki za odpowiedź, juz myślałam, że wszyscy mnie zignorowali. :-)Koleżance chodziło o to, że Bartek ma cztery tygodnie i może to zbyt szybko jak na eksperymenty. A jak chcę się doprowadzić do "porządku" po porodzie i wyglądać w miarę przyzwoicie na plaży, no i dla męża. ;-)Pomyślałam o kremie, bo wosk jest dla odważnych.PS. A kremu do twarzy używam jak najbardziej, bo po 25 roku życia każda kobitka powinna używać, żeby jako-tako wyglądać.
        • Gość: halina Re: Krem do depilacji bikini IP: *.* 01.06.02, 16:44
          Z kremem chodzilo mi, oczywiscie, tylko o pokazaniu absurdu rozmaitych "zakazow", ze stsowanego caly dzien kremu na pewno wchlania sie wiecej niz z kremu do depilacji nakladanego na gora 10 minut.Pozdrawiam
        • Gość: tygrys Re: Krem do depilacji bikini IP: *.* 01.06.02, 18:30
          Edytko, nie taki diabeł straszny :), tzn. ten wosk...Żaden krem nie da Ci takiego efektu...Pozdrawiam i odwagi życzęKasia B.
          • Gość: EdytaK Re: Krem do depilacji bikini IP: *.* 01.06.02, 20:59
            Kasiu, wosku używałam wczoraj na okolice bikini i chyba nieprędko się przekonam, chociaż nie przeczę, że podobno efekt jest lepszy. Krem ma podobno zmiękczać odrastające włosy, ale boję się czy to nie za silny specyfik no i na jak długo. W składzie ma kw. tioglikolowy, ja niestety nie wiem nic o jego działaniu, ale może Ty się orientujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka