skarbelka 17.03.08, 10:53 Czy mozna jeść miód, jak sie karmi? Dzieciątko juz duże, bo roczek skończyło:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maff1 Re: miód? 17.03.08, 10:57 jezeli dotychczas nie było zadnych reakcji alergicznych u ciebie i u dziecka - to nie ma przeciwwskazań. Odpowiedz Link Zgłoś
myrtille Re: miód? 17.03.08, 12:56 Ja pierwszy raz miód próbowałam jak mała miała ok. 5 mc:) Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: miód? 17.03.08, 12:57 Także wcześniej niż przed rokiem można jeść miód, p. Monika poleca go przecież często mamom karmiącym na gardło i przeziębienie. A i dziecko które skończyło rok (niealergik) może powoli sprobowac miodu. Teoretycznie dziecko może negatywnie zareagować, ale tak jest przecież z każdym produktem, i ryzyko jest minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka_ba Re: miód? 18.03.08, 10:50 Ja mojemu dałam odrobinę miodu jak miał pół roku i nic mu nie było. Ale wynikało to z mojej niewiedzy, że można dopiero rocznym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś