16.09.08, 09:31
Przepraszam że piszę nie na temat,ale niemogłam znalezc odpowiedniego.Mam problem i strasznie się boję.Od dwóch dni mam straszne bóle piersi (zaczęło się od brodawki)Mam 23 lata i 2-kę dzieci corkę 15miesięczną i synka 5 miesięcy.Niekarmiłam syna piersią ponieważ wcale niechcał brać piersi.Proszę o porade
Obserwuj wątek
    • kaeira Re: Piersi 16.09.08, 09:43
      A możesz napisać jeszcze dokładniej:
      Czy widać jakieś zmiany na brodawkach (np. inny kolor, łuszczenie)? Kiedy boli - non-stop, czy czasami bardziej, np. bardziej kiedy jest chłodno? Czy bolą obie piersi? Czy możesz być w ciąży? Czy mimo tego, że nie karmisz, są jeszcze resztki laktacji (krople mleka po naciśnięciu?)
      • kateipaul1 Re: Piersi 16.09.08, 12:02
        Nie niemam zmian,boli mi tylko jedna pierś.Ból jest jakby ktoś kuł igłą.Niemam mleka w piersiach.Jak trzymam rekę w górze to boli mnie.Czy to może być coś poważnego czy mam się niemartwić?
        • kateipaul1 Re: Piersi 16.09.08, 12:43
          W ciąży napewno niejestem właśnie dzisiaj mam ostatni dzień miesiączki.
          • madosiam Re: Piersi 16.09.08, 13:04
            Smaruj do lekarza! Miałam podobny ból przy cyście. Nie martw
            się.Może się przeziębiłaś.Albo nadwyrężyłaś pierś.Przecież w piersi
            też są mięśnie.
            Koniecznie skonsultuj to z lekarzem.
            serdeczności!
            • kaeira Re: Piersi 16.09.08, 13:21
              Tak, tak, na pewno jak najszybciej skonsultować z lekarzem - co nie znaczy, że
              to zaraz musi być coś poważnego, najpewniej nie.
              • kateipaul1 Re: Piersi 16.09.08, 13:36
                Dziękuję bardzo za poradę
                • kateipaul1 Re: Piersi 17.09.08, 11:49
                  Byłam u lekarza skierował mnie na badani bo cos wyczuł ale niewiem co dokładnie mieszkam w UK.Jeszcze raz dziękuję za poradę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka