kasia4246 24.10.08, 19:43 Mój 6,5 miesięczny bobas nie chce piersi w ciągu dnia za to w nocy budzi się co 2 godziny czy to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mad_die Re: Nie chce piersi 24.10.08, 21:26 tzn oprócz tej piersi której nie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
migotka-25 Re: Nie chce piersi 24.10.08, 21:46 Jeśli nie je w ciągu dnia nic innego, to pewnie jest głodny i nadrabia w nocy. Mam to samo, bo moja Malina nie chciała rozszerzać diety. Teraz po 3 tygodniach walki w ciągu dnia pije moje odciągnięte mleko i zaczyna godzić się na nowości (pewnie z głodu). Ale w nocy nadal ciągnie cyca jak smok. No i może idą małemu zęby i dlatego nie chce ssać, a w nocy na śpiocha jakoś idzie. Jeden pożytek z całej tej sytuacji to to że moja mała nauczyła się pić moje mleko z kubeczka i mogę ją wreszcie na dłużej zostawić i wyjść. Mam nadzieję, że to minie. Mały musi więcej jeść w dzień, to nie będzie się budził w nocy. Ale to trudne jak maluch nie chce albo nie ma czasu na jedzenie. Ja znam przyczynę, a mimo tego nic na to nie mogę poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś